Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟΥΣ 'ΠΕΘΑΝΕ' Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Εκεί μας φτάσανε! Για πρώτη φορά δεν θα παρελάσουν σε εθνική επέτειο οι ανάπηροι και τα θύματα πολέμου ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, οδηγούν σε εξαθλίωση το λαό και τους συμπολεμιστές τους.

Η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των τελευταίων πολέμων, συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας για πρώτη φορά να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση εναντίον του λαού μας και ειδικότερα των συμπολεμιστών μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συνομοσπονδία και κοινοποίησε στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού, που έχει το γενικό πρόσταγμα της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη".

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ η Γενική Γραμματέας Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ηπείρου και Κέρκυρας, Νίκη Θεοδωρίκα ανακοίνωσε την αποχή από την φετινή παρέλαση.
Μπορεί, λοιπόν να είναι ανάπηροι στο σώμα από τα όπλα του εχθρού, αλλά η ψυχή τους είναι σκέτο ατσάλι! Κρίμα που δεν τους μοιάζουν οι πολιτικοί των κομμάτων του Μνημονίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου