Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Επίθεση κατά της "Χρυσής Αυγής" εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που τον φέρνουν πίσω από το συγκεκριμένο εθνικό κόμμα και στο όριο της εισόδου του στη Βουλή. 

«Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» είπε ο κ. Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Πάρκο του Ελληνικού και το Πρόγραμμα «Ήλιος».
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επικείμενη παρέλαση, λέγοντας ότι «έχουμε φτάσει να συναγωνίζεται η Αριστερά και οι ακραίοι ναζιστές για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη 'μαγκιά' στις παρελάσεις».  
Βέβαια, το ότι ο ίδιος ευθύνεται 100% για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου και την στήριξη του Μνημονίου μέχρι πριν από ένα μήνα, δεν είπε τίποτα...
Το ότι αποχώρησε από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, επειδή ήθελαν Πετσάλνικο και αυτός Παπαδήμο, ούτε αυτό θυμάται. Πολύ ασθενή μνήμη έχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ...
«Θα συμφωνήσω μαζί μας ότι τα ακραία στοιχεία δεν έχουν θέση εδώ μέσα», απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ποιος μιλάει! Ο άνθρωπος που άνοιξε την κερκόπορτα του Έθνους και διάβηκαν οι βάρβαροι! Και τώρα είναι υπόδικος για το έγκλημά του (αλλά αμφιβάλουμε σφόδρα αν θα τιμωρηθεί αφού οι ξένοι πατρώνες του κυβερνούν πλέον τη χώρα)!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου