Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 16 ΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Σήμερα το πρωι,σε στρατόπεδο του Διδυμότειχου (16 ΕΜΑ)
,ένοπλος Αρχιλοχιας,εισέβαλε στο γραφείο του Διοικητή σερίφη,μαινόμενος και απειλώντας πως θα τον εκτελέσει....!!
Ο εν λογω Αρχιλοχιας,ειχε οικογενειακα προβληματα τον τελευταιο καιρο,και ο Δκτης-Σεριφης,τους τελευταιους μηνες του ειχε κανει τη ζωη κολαση.Του εκανε ψυχολογικο πολεμο,τον τιμωρουσε με το παραμικρο,ωσπου ο αμθρωπος εφτασε στο Αμην,και εισεβαλε ενοπλος στο Διοικητηριο με σκοπο να τον σκοτωσει!!Ευτυχως επενεβησαν καποιοι ψυχραιμοτεροι και εμποδισαν το κακο.Ο παραπανω αρχιλοχιας οδηγηθηκε στον ψυχιατρο.Ο Διοικητης -Σεριφης ,αληθεια ποτε θα αδηγηθει στον ψυχιατρο;Εχει κανει τη ζωη του προσωπικου της μοναδας του κολαση.Παρομοια περιστατικα εχουν συμβει παρα πολλα τα τελευταια 2χρονια,εξαιτιας της απαραδεκτης συμπεριφορας του κυριου αυτου!!
Αληθεια,ποιοι ειναι αυτοι που τον εχουν κρινει ικανο να διοικησει ανθρωπους;Πρεπει να συμβουν και αλλα τετοια περιστατικα μεχρι να τον οδηγησουν σε καποιο ψυχιατρειο,και να του αφαιρεσουν την δυνατοτητα να χειριζεται ατομα;Πρεπει να γινει το κακο,να κλεισουν σπιτια,μεχρι να τον διωξουν απο το Στρατο τον κυριο(σεριφη);
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

121 σχόλια:

  1. Απο τότε που ανέλαβε την τύχη της Μονάδας ο συγκεκριμένος Διοικητής έπρεπε να φύγει και να πάει στο σπίτι του.Είναι ακατάλληλος αυτός ο άνθρωπος γενικά για τον Στρατό. "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ"!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο τυπος ειναι απαραδεκτος!!!Ειναι ψυχοπαθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυγχανει να ειμαι αξιωματικος στη Μοναδα αυτη,και εχω να συμφωνησω πως ο Σεριφης ειναι πραγματι τρελος και ψυχοπαθης.Μας εχει τρελανει!!Ολοι μας σκεφτομαστε πως σε περιπτωση πολεμου,ο πρωτος που θα καθαρισουμε ειναι αυτος!!Με την ψυχασθενικη συμπεριφορα του,μας εχει φερει ολους στα ορια μας,και κοντευει η μερα ,που θα εχουμε και αλλα περιστατικα σαν και αυτο!!Η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο!!Να τον χαιρονται αυτοι που τον εχουν βαλει για διοικητη,γιατι Δκτης δεν ειναι!!Απλα ενας καραγκιοζης και μισος ειναι και τιποτα αλλο.Ας κανει κατι η ηγεσια και ο Κυριος Βενιζελος!!Ειναι απαραδεκτο το 2011 να διοικουν μοναδες ατομα σαν το σεριφη.Ειμαστε χαμενοι απο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον κυριο αυτο,ο θεος να τον κανει κυριο,δεν τον γνωριζω προσωπικα(σεριφη)τον ειχα καποιο διαστημα σε καποια εκπαιδευση στο Κ.Ε.Τ.Θ. και απο το μικρο διαστημα που συναναστραφηκα μαζι του καταλαβα οτι οταν γινει διοικητης το προσωπικο της μοναδας θα εχει μεγαλο προβλημα.Τωρα ποιος απο τους δυο χρειαζεται ψυχιατρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι μου θυμιζει το ονομα αυτο.Μηπως ειναι ενας που εχει τικ να βαζει τα χερια του στις μασχαλες του και να τα μυριζει μετα;Αν εινα ιαυτος ,τοτε ο ανθρωπος ειναι εντελως τρελος!!Τον ειχα στην Ξανθη.Το μονο που εχω να πω εινα ιπως ειναι κριμα που ο Αρχιλοχιας δεν του την αναψε!!Να ξεβρωμισει το τοπος απο αυτο το κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μυαλοφιγόδικοι και ελεεινοί ανώνυμοι τεμπελχανάδες που βρίζετε και προσβάλετε χωρίς αποδείξεις έναν απίστευτο άνθρωπο και ιδανικό επαγγελματία, σκεφτείτε μόνο οτι τα ανήλικα παιδιά του ανθρώπου που αδερφίστικα και ανώνυμα διασύρετε, σερφάρουν στο internet και διαβάζουν τις αηδίες σας για τον πατέρα τους. Ρωτήστε στην Κώ να σας πουν τι όνομα έχει ο Σερίφης και πόσο τον εκτιμούν.Σίγουρα βέβαια και κει κάτι τεμπεληδες βρηκαν τον μπελά τους, σαν και σας ενα πράγμα. Στην Ξανθη ψεύτη δεν ήταν ποτέ. Διάβασες μια αηδία στους όμηρους και ευχεσαι ο Άλχίας να τον είχε σκοτώσει!!!! Δεν σκοτώνεσαι εσύ σε κανένα τροχαίο λέω εγώ να γλιτώσουμε απο σένα γελοίε .....Και αν δεν σου αρέσει η ευχή μου, τοσο δεν μου αρέσει και η δική σου για εναν άνθρωπο που ξέρω (ενώ εσύ όχι) και εκτιμώ οπως και πολλά στελέχη. Αντε ψευτόμαγκες θρασύδειλοι του πληκτολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανεις λαθος στην ξανθη ηταν το 1994 ως ανθυπ/χος ...δεν μπορω να τον χαρακτηρισω τρελο....ηταν επαγγελματιας.....σε μαχη θα τον ηθελα ως αξιωματικο....τωρα τι εξελιξη ειχε δεν γνωριζω παντως ηταν δυσκολος ως χαρακτηρας

      Διαγραφή
    2. Kati tetoious san kai esena serifh tous gamousa otan hmoun efedros loxias gamhmene karavana. POses kai apopse ? den sas xalase pou sas exoun kopsei ta lefta palio arxidia tou kerata. 8elete na kanete thn zwh kolash sta fantarakia. Pare poulo kai ante geia sthn gunaika sou auta ta tsalimakia arxida.

      Διαγραφή
  7. Μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου σεριφη!!Συνεχισε ετσι και θα βρεθεις σε κανενα Δαφνι!!Για ρωτα κανεναν απο τους Αξιωματικους σου,η το υπολοιπο προσωπικο σου,τι γνωμη εχει για σενα;Για ρωτα τους προισταμενους σου!!Ιδια γνωμη εχουν με σενα;Λυπαμαι τα παιδια σου !!Αμα ειχα πατερα σαν και σενα θα αυτοκτονουσα!!Επρεπε να σου την εριχνε ο αρχιλοχιας,να ειχαμε ενα σκατομυαλο λιγοτερο!!Στο διαολο να πας,και οτι κανεις θα βγει πανω σε σενα και στην οικογενεια σου!!Ο θεος ειναι ψηλα και βλεπει και τιμωρει!!Βλακα να ξεκουμπιστιες το καλοκαιρι να ξεβρωμισει ο τοπος!!Στο διαολο να πας κοπριτη!!
    Φιλικα
    Ενας αξιωματικός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον ειχαμε στην Ξανθη το Σεριφη στις βολες,σαν νεαροι ανθλχοι,και ειναι ολα τα λεφτα!!Τρελοκομειο ο τυπος!!
    Επισεις στην Κω ειχα τη νατυχια να τον εχω υποδιοικητη!!Ο τυπος οργιαζε!!!Ολη η μοναδα τον αντιπαθουσε ,που τον ειχαμε υποδιοικητη!!Αφηστε που εκανε και πολλες "λαμογιες"οικονομικου τυπου ,ο αλητης!!Οταν εφυγε απο την Κω,ολοι λυπομασταν τον κοσμο που θα τον ειχε Διοικητη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ??? ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τι εστι Σεριφης η ηγεσια το γνωριζε τουλαχιστον εδω και 1,5 χρονοα και δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ! Ο προηγουμενος ταξιοαρχος της 30, ο εξαιρετικος κ. Βλαχος, εκανε οτι περνουσε απο το χερι του να τον ξαποστειλει, αλλα δυστυχως δεν τα κατεφερε! Απο τοτε που ανελαβε την διοικηση ο σεριφης στην συγκεκριμενη μοναδα, αρχισαν τα προβληματα. Ταλαιπωρια του προσωπικου, αναρμοστη συμπεριφορα, σε σημειο να σε κανει να βγεις εκτος εαυτου και να χαλασεις το σπιτι σου και την οικογενεια σου. Ειναι βλεπετε θρασυδειλος!!Οσον αφορα την κατασταση της μοναδας απ οεπιχειρησιακης αποψεως, αφηστε τα καλυτερα. Παρελαβε μια μοναδα απο τις καλυτερες των ΤΘ και μεσα σε ενα χρονο την ισοπεδωσε με τις βλακειςε του.
    Ενδεικτικο της κακιας του Σεριφη, ειναι το εξης: Πιεζει τους Αξκους Δκτες Ιλων, να βαζουν χαμηλες βαθμολογιες στα στελεχη κατα τις εκθεσεις ικανοτητας! Πολλοι Αξιωματικοι Δκτες Ιλων εινα ιανθρωπακια και παιδακια και υποκυπτουν στις πιεσεςι του Σεριφη, και εχουν χαντακωσει πολλα στελεχη με τις βαθμολογιες που τους εχει πει ο σεριφης να βαλουν. Ετσι αν καποιο στελεχος θελει να κινηθει νομικα, πρεπει να κινηθει εναντιον του Δκτης Ιλης που εβαλε τη βαθμολογια και οχι εναντιον του σεριφη, ο οποιος δεν φαινεται να αξιολογει, απλα προσυπογραφει την βαθμολογια που αλλος εχει βαλει!Ας ελενξει η ηγεσια σε ποια στελεχη εχει βαλει 6ρια τον τελευταιο χρονο!!
    Επισεις ο κυριος αυτος, κατα το παρελθον εχει κατηγορηθει για οικονομικες ατασθαλιες, για υπαρξη παρανομου Κ. Ψ. Μ, για υπαρξη παρανομου ΤΑΠ, που κανεις δεν γνωριζει που πηγαινουν αυτα τα λεφτα! Σε ποιανου την τσεπη μπαινουν. Αλλα σε αυτο φταινει η ηγεσιακ αι οι προισταμενοι! Γιατι του επιτρεπουν να πωλει παρανομα, αφορολογητα προιοντα, χωρις να ξερει κανεις που πανε αυτα τα λεφτα; Αποδιδονται κερδη; Και αν ναι που;Κια ποιος του εχει δωσει το δικαιωμα να εχει ΤΑΠ;βΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;Που ειναι ο Στρατιωτικος εισαγγελεας να επεμβει αμεσα;Ειναι παρανομο η οχι;Πρεπει να διωχθει ποινικα αυτος και οι συνεργοι του για κλοπη δημοσιου χρηματος,φοροδιαφυγη και παραβιαση ολων των υφισταμενων διαταγων και νομων;
    Αυτη η ιστορια συνεχιζεται ακομα και σημερα (παιρνει 10 ειδη απο την νομιμη οδο και αλλα 100 Απο το ελευθερο εμποριο) ! Ολοι το γνωριζουν αλλα κανεις δεν κανει τιποτα!Κια μετα λεμε για κριση !!Αμα ο καθενας κλεβει ,πως θα βγουμε απο την κριση αυτη;
    Ας ψαξει η ηγεσια, ποια στελεχη εχει τρελανει στο "εγκαλεισθαι"; Υπαρχουν πολλοι Αρχιλοχιες, Επιλοχιες, Λοχαγοι, Υπολοχαγοι ετοιμοι να παρουν το οπλο και να τον τουφεκισουν! Το περιστατικ οαυτο σιγουρα δεν ειναι το τελευταιο! Αν δεν παρθουν καποια μετρα με αυτον τον κυριο, αν δεν τον στειλουν στο σπιτι του μια ωρα νωριτερα, δεν υπαρχει περιπτωση Να μην ξανασυμβει κατι τετοιο!
    Τοσο δυσκολο ειναι να τον εξετασει ενας ψυχιατρος αυτον τον τυπο; Η διαγνωση θα ειναι εμφανης απο την πρωτη στιγμη!
    Ελπιζουμε πως η ηγεσια του Υπουργειου και του Επιτελειου με αφορμη αυτο το περιστατικοννα το ψαξουν το θεμα λιγο καλυτερα και να διωξουν ακομα και ποινικα τον κυριο σεριφη ,η να τον κλεισουν στο Δαφνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ηταν μονο αυτος καλα θα ηταν,ποσοι ακομα υπαρχουν ψυχικα ασταθεις! να το πω πολιτισμενα και οχι με αλλη εννοια.
    Ημουν επι 12 ετη υπαξιωματικος στο πυροβολικο και τα εζησα και εγω απο πρωτο χερι.
    Δυστυχως μονο τους υπαξιωματικους διωχνουν απο τις Ε.Δ. για οποιαδηποτε αιτια,γιατι δεν εχουν τα κοτσια να διωξουν και αξιωματικους πριν τα 25 ετη υπηρεσιας,και αυτο επειδη ακομα η ανωτατη ηγεσια εχει στρατιωτικο πνευμα της δεκαετιας του 67-74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας αρχαίος φιλόσοφος είπε: "Δώσε στον άνθρωπο εξουσία, μόνο τότε θα μάθεις, τι χαρακτήρας είναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΕΣ ΛΥΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΣ !!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΗΤΙ !!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΗΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ !!! ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΙΣ ΜΟΟΝΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενας τετοιος κυριος βρισκεται και στο νεωχορι ορεστιαδος στο 616 κοντα ειναι να γινει το κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mantsini EISAI MEGALOS PAPARAS EISAI O EPOMENOS SERIFIS ARXIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διώξτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μερικοι Δοιικητες δεν σεβονται τιποτα........!Φανταστειτε σε τι σημειο τον εφερε τον Αλχια για να σηκωσει οπλο!Αφου δεν μπορεσε να προβλεψει το 'κακο' αυτος ο Διοικητης της 16 ΕΜΑ,θα προβλεψει σε συνθηκες πολεμου την 'καταστασή' που θα επικρατει?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε καραγκιοζη σεριφη απο ανχος εσουν οτι νανε ξεχασες οτι αντι να παρλαρης τα κοματια στον ορχο τισ μοναδα σου τα πιγες σε αλλο ορχο η την νυχτα αντη για κοματη ακολουσουσες μια κουμπινα εγηνε ενα μεγαλο αχριδι και θα πιασης το παππα απο τα αρχιδεια να σε βαλουν σε μια μοναδα να δεις ποσες να μαζεψης καραγκιζη ε καραγκιοζη κιτα δκτης αλαν σεριφις πιαστε τα αρχιδια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ!!!!ΕΥΧΟΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕΡΙΦΑΚΟ??????
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΜΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΕΡΙΦΗ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ,Ο'ΟΟΛΟΙ, ΑΝΩΤΕΡΟΙ Κ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?ΚΑΚΩΣ ΦΟΡΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΤΑΣΕ!ΣΕΡΙΦΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΗΣΑ Κ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ.-ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Κ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.Κ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ Κ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΡΑΣ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 16, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΧΙΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΥΧΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 16 ΕΜΑ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ .Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΙΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!ΕΝΑΣ ΑΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΚΤΗ ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΟΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ,ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΨΥΤΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ!!ΚΑΚΩΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕς ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΨΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ!!!!ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ....!APOSTRATEUSOU OSO TO DINATON GRIGOROTERA....SAPIE...!!!!!!!!VROMIARI...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απαράδεκτος ο εν λόγω Διοικητής!! Εφτασε εναν ανθρωπο επαγγελματια με 25 ετη υπηρεσίας να κανει αυτή την πράξη. Δεν ειναι ενας τυχαίος ο εν λόγω Αλχίας(Αριστος επι 25 έτη χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στην υπηρεσία)Τυχαίνει να γνωρίζω και τον Αλχία και τον Διοικητή και δεν θα ηθελα να σχολιάσω τον Διοικητή διότι με καλύπτουν πλήρως ολα τα παραπάνω σχόλια των συναδέλφων.Απλά λυπάμαι τον εν λόγω κύριο και ο θεός να λυπηθεί την οικογενειά του διότι οπως λέει και το ρητό( Αμαρτίες γονέων παιδευουσι τέκνα). Στο χέρι του είναι να γίνει άνθρωπος διότι αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά πρεπει να ξηλωθεί από την ηγεσία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ANΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ!!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ημουν στρατιωτης στη μοναδα και ξερω πολυ καλα και τους 2!!!Η αποψη μου,οπως και ολων των στρατιωτων που ημασταν μαζι εκεινη την περιοδο,ειναι οτι και οι δυο ειναι για πεταμα!Κανενας απο τους δυο δεν ειναι ανθρωπος και κανενας απο τους δυο δεν κανει σωστα τη δουλεια του!Ο κυριος αλχιας ηταν στο ποστο της στρατολογιας στη μοναδα και ηταν πραγματικα αυτο που λεμε ζωο στη μοναδα!Οσοι στρατιωτες εδιναν χαρτια για κατ'εξαιρεση μεταθεση,σε κανεναν δεν εξηγουσε τιποτα και σε ολους την καθυστερουσε!Και επισης υπαρχουν και πολλα στελεχη με παραπονα απο το συγκεκριμενο αλχια!Μολις πηγε σε ιλη και ζοριστικε εκανε αυτο που ολοι διαβαζουμε!Οσο για τον ''κυριο'' σεριφη ειναι μεγαλο ζωο.Θα σας πω μονο ενα πραγμα και τιποτα αλλο....εχει μπει μεσα στο θαλαμο που κοιμομασταν το χειμωνα με μειων 10 βαθμους και πολυ χιονι και εσβησε ολα τα καλοριφερ λεγοντας το εξης:εδω δεν ειναι το χιλτον για να εχετε ζεστη!Απαραδεκτοι και οι 2!Αυτη ειναι η γνωμη ολης της σειρας μου και προηγουμενων σειρων οπως επισης και παρα πολλων στελεχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το γελοίο καθίκι δεν το ξέρω. Έχω ακούσει διάφορα κατορθώματα του από τον γιό μου που εως πρόσφατα υπηρετούσε τη θητεία του εκεί. Δεν ξέρω αν είναι σχιζοφρενής, διεστραμμένος ή έτσι είναι οι αξιωματικοί. Το γεγονός ότι είναι ακλόνητος στη θέση του, και μετά από το επεισόδιο και μετά από όσα διαβάζω, χαρακτηρίζει περισσότερο το σώμα των αξιωματικών παρά τον ίδιο.
    Το βέβαιο είναι, ότι ο άνθρωπος απέχει από κάθε έννοια σεβασμού της προσωπικότητας του υφιστάμενου του. Είναι ανθρωπάκι δηλαδή.
    Αν αυτό το κρύβει κάτω από δήθεν αυστηρότητα που δείχνει ανικανότητα να επιβάλλει σεβασμό, είναι δικό του πρόβλημα. Το οποίο φυσικά μεταφέρει και κάνει πρόβλημα όσων έχει δικαίωμα να διατάζει. Γιατί στην κοινωνική ζωή του ή θα είναι αρνάκι, ή θα τον φτύνουν επώνυμα όλοι.
    Και πραγματικά, όπως πολύ σωστά γράφτηκε εδώ, όσο οι ανώτεροι του δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, τόσο οι πράξεις του χαρακτηρίζουν στο σύνολο του το στρατό. Με μικρό (σ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 16 ΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 10 ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 11.Ο (ΚΥΡΙΟΣ)ΣΕΡΙΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΨΥΧΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΘ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΟΠΛΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ,ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΤΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΕΜΑΣ ΣΑΝ (ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ)ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΟΒΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΥΡΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ - ΟΠΛΟ - ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΡΙΜΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΣΤΟ 616 ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗΣ Κ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΙΣΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΛΑΣΠΟΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΩ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΡΙΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλαράκο το θίγουν γραφεται με ι, οταν θα τελειώσεις το σχολείο και μάθεις γράμματα ,να ξαναγραψεις, και στο κάτω κάτω της γραφής όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν κατάλαβα σε όρισε κάποιος κριτή και δεν μας το είπε;
    Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι όλες τις απόψεις είτε σ΄αρέσουν είτε όχι.
    Καλό βράδυ!!
    ΥΓ: Τώρα για τον Διοικητή της 16 ΕΜΑ,μόνο τούτο<< Αξιος της μοίρας του>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ααα ρε σεριφακι εχεις ποσα χρονια τον πεζικαριο διπλα σου και δεν πηρες λιγο απο αυτον.θα εισουν πολυ καλυτερος και θα σε αγαπουσαν και τα στελεχη σου.βλεπεις τον πεζο θεο τον εχουν οι πεζικαριοι.
    τωρα παρε να εχεις σκατο μεχρι που να τα τιναξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ειμαι συμαθητης του σεριφη στη ΣΣΕ.Το καθικι αυτο μας "εδινε" συνεχως στους αξιωματικους!!Ηταν εντελως ακοινώνητος και αλλοπροσαλος!!Να ευχεται να μην τον πετυχω πουθενα,γιατι δεν ξερω πως θα φερθω!!Ειλικρινα ντρεπομαι που η ιστορικη ΣΣΕ βγαζει τετοιους αποφοιτους,που ντροπιαζουν την ιστορια της,το σωμα των Ελληνων Αξιωματικών και την ταξη μας!!Πιστευω αυτα που διαβαζω παραπάνω,μιάς και τον γνωριζω τι οργιο ειναι.Υπομονή παλικάρια,δεν ειναι ολοι οι αξιωματικοί σαν τον σεριφη.Αυτος ενας αποτυχημένος και ενας κακομοιρης ειναι και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδή τυγχάνει να είμαι και εγώ υπαξιωματικός στον Ε.Σ. και μάλιστα στο τεθωρακισμένα, τον Σεριφη τον ξέρω είναι παλαβός ακόμα και οι συμμαθητές του τον σιχαίνονται . Όσο για τον αρχιλοχία επειδή τον ξέρω σας πληροφορώ ότι είναι εργατικός με 24 χρόνια υπηρεσίας , για να αψηφήσει την οικογένεια του φανταστείτε τι είχε υποστεί , για όσους έχουν υπηρετήσει θα καταλαβαίνουν τι λέω. Πάντως δεν είναι ο μοναδικός παρανοϊκός στον ΕΣ, πριν τρία χρόνια είχα την τύχη να τον έχω Δκτη στην 34 ΕΜΑ ο οποίος είναι τώρα Συνταγματάρχη (ΤΘ) Χύτα Χρήστο, η αποκορύφωση της παράνοιας και πατέρας τριών τέκνων, λυπάμαι την οικογένεια του τίποτα άλλο. Μέσα στους άχρηστους υπάρχουν και αξιωματικοί δίκαιοι ικανοί μορφωμένοι με παιδία και αρχές όπως ο κ. Σχης (ΤΘ) Τσώνος Ιωάννης Υποδιοικητής της 34 ΤΑΞΠΖ, άνθρωπος της θρησκείας , με τρομερές γνώσεις, εργασιομανής , Θα παρακαλούσα εκτός από τα κοπρόσκυλα να αναδεικνύουμε και τους σωστούς αξιωματικούς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν είναι ανάγκη να γράφουμε τα ονόματα των κακών αλλά ουτε των καλών αξκών, ο καθενας από εμάς γνωρίζει τον διπλανό του. Οι κακοί είναι αξιοι της μοίρας τους,οι καλοί θα το βρουν το καλό μπροστά τους, είτε προσωπικά είτε οικογενειακά.
    θα πρέπει η ηγεσία κάθε χρόνο με την ετήσια των στελεχων,να προσθέσει και εναν ψυχολόγο η ψυχίατρο ετσι ώστε να γνωριζουμε αν κάποιος χρήζει ειδικής αγωγής και προσωρινή απομάκρυνση από τα καθηκοντά του, όποια και αν είναι αυτά!!
    Τώρα όσον αφορά τον Διοικητή της 16 ΕΜΑ ,πιστευω ότι η ηγεσία πρέπει να το ψαξει πολύ το περιστατικό γιατί ίσως υπάρξει και άλλη φορά και τότε ίσως θρηνήσουμε!!!! Θύματα!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!! ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ!!
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΧΙΑ, ΕΜΠΛΕΞΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sou efxome kerata SERIFI ,na zisis mexri ta 100,alla me karkino gamimene paliokseftila ..........elpizw na se broun se kanena xantaki eleine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛ. ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΟΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΚΤΗΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ? (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ) ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ? Η ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΝ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΠΟ ΑΞΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΛΙΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΑΛΙΣΥΔΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΚΑΚΟΣ, ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΙΣΥΔΑ... ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ! ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΗΦΗ, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. φυσικα διαβαζοντασ ολεσ αυτεσ τισ παπαριες εχω να πω οτι . εγω ως ενας απο τους ψυχρεμοτερους (ετσι δεν λεν οτι ημουν στις περιγραφες) σας λεω οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα και μαλακιες και επειδη εχουμε γεμισει ανωνυμους ας ερθουν αυτοι οι ανωνυμοι στη μοναδα να μου μιλησουν .στη μονάδα και οχι στο blog.Εχουμε γεμισει ψω ραδες και νταβατζιδες. Τεμπελιδες υπερβαρους ρουφιανους και κοπροσκυλα .Οποιος εχει προβλημα ας ερθει η πορτα μου δεν κλειδωνει τα μεσημερια . Ειναι παντα ανοιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ψυχραιμότερος ειναι αγραμματος, καλό θα ηταν τα τελειώσει πρωτα το σχολείο και μετά να σερφαρει στο internet. θα τον παρότρυνα να σέβεται τις γνωμες των υπολοίπων και να κλειδώνει την πόρτα του γιατι μπορεί να βρεί κανέναν άλλον στο κρεβάτι του, και ειδικά μεσημερι!!!! Σέβομαι τις βρισιές, που αποδιδεις στον καθένα απο εμάς για ένα λόγο μόνο!!! Διότι είσαι βλάκας!!
    ΥΓ: Και θα ηθελα να μας γραψεις ποιος είσαι και ποια η Μονάδα σου για να έρθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧ!!!ΣΕΡΙΦΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΜΑ ΒΡΕ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εγω φιλε ψυχραιμοτερε ερχομαι ανετα αν το θες τοσο πολυ!!!Οπως και τοσοι αλλοι και ολο το προσωπικο σου μαζι!Δεν σε θελει κανεις παρτο χαμπαρι!Δεν κανεις για αυτο που εισαι,πιστεψε το και μην προκαλεις γιατι δεν θες να ανοιξω το στομα μου και να πω πολλα κυριε σεριφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΕΡΙΦΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΦΤΥΣΙΜΟ!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΟΥ!!ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ !!!ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ!!!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ,ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΠΑΡΑ ΣΕΡΙΦΗ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ!!!!!
    ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΥΝΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΑΛΙΤΙΡΙΑ.ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΨΩΡΙΑΡΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΟΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!!!ΓΚΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ειστε τοσο βλακες! Ουτε να διαβαζετε δεν ξερετε! Διαβαστε καλυτερα το αρχικο αρθρο και συνδιαστετο με το nickname μου. Σας ειπα οτι το γραφειο μου δεν κλειδωνει τα μεσημερια. Ελπιζω τωρα να καταλαβατε! Οσο για το τι καπνο φουμαρω ρωτηστε στην Μοναδα μου οπως και σε ολες τις προηγουμενες(ειναι αρκετες)! Τωρα για αυτους τους νταηδες να ρωτησω καλυτερα ποιοι ειστε? Ο καραφλος πρατηριουχος? Ο δορυφορικος πρατηριουχος? Ο βαλε με 122 κιλα? ο γιατι κανω 6 υπηρεσιες? ο γιατι πρεπει να φουλαρω το τζιπακι πριν παω κινηση? η ο γιατι στην ασκηση πρεπει να φοραω κρανος? Εχετε αλλες αποριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΕΡΙΦΗ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ~~ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε μαλακαντρεα σεριφη δεν ειναι κανεις απο αυτους που γραφεις και δυσφιμεις ανευ λογου και αιτιας.ειμαι ενας που ειναι μεσα στη μοναδα και οχι αποσπασμενος. Σε προκαλω να βγεις εξω να σου σκισω το κορμι και να μην ξαναδεις τον Ηλιο!!!!αντε και πηδηξου μασχαλιτσα!!!!ξεβρωμισε πρωτα τις μασχάλες σου και μετα ελα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βλάκα αγραμματε (ψυχρεμοτερε), Ζώον του κερατά , το ψυχραιμοτερε γραφεται με αι Ζώο!!!.Αν είσαι ο εν λόγω (κύριος )ητε οχι ένα μας κάνει, γιατί ένα αγράμματο Ζώο είσαι και τιποτε περισσοτερο.Εισαι άντρας της καρπαζιάς και της φάπας,χοντρουλη!!! ε χοντρουλη!! και μην ξαναγραψεις διοτι μας αηδιάζεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε καραγκιοζη ψυχραιμοτερε ειμαι ενας απο αυτους που φοβασαι να αντιμετωπισεις εξω και κανεις την κοτα!!!Και για να ξερεις ημουν στρατιωτης σου και σε μισω οπως ολοι στην μοναδα σου!!Τυροκεφτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΕΡΙΦΗ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΧΕΡΕΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ,ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ !!!!


    Φιλικά
    ΖΟΡΟ
    Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 16 ΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι δυστυχώς πια σε αυτήν την μονάδα δεν υπάρχει πια πνεύμα μονάδος ούτε ηρεμία,ούτε συναδελφική αλληλεγγύη,ούτε ζήλος-όρεξη για δουλειά σε αντίθεση με αυτή των προηγούμενων διοικήσεων του κυρίου Κατσαίτη και κύριου Γεωργοσούλη.Δυστυχώς εδώ και 1,5 χρόνο η μονάδα (με τα ίδια στελέχη που ειχε και ο προηγούμενος διοηκητής)έφτασε σε αυτό το ΧΑΛΙ.Δεν είναι κύριε Σερίφη τίποτα άλλο αυτό το περιστατικό παρά μόνο το αντίτιμο από την ΜΟΝΙΜΗ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ που δείξατε με το που πατήσατε το πόδι σας στην μονάδα για τα στελέχη σας.
    Σας αφήσαν μια παρακαταθήκη μεγάλων αξιώσεων και καταφέρατε με τις αλαζωνικές σας συμπεριφορες και αποφάσεις να την κάνετε τον περίγελο στο INTERNET καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαπομπεύετε από τα καμώματα σας την 16 ΕΜΑ.Κρίμα που καταντήσατε να έχετε αντιδικία με τα μισα στελέχη σας, ενώ τα άλλα μισά να προσπαθούν με αποσπάσεις να μην έχουν καμία επαφή μαζίσας.Με τα πολλά το να λέγεσε διοικητής δεν λέει τίποτα για κανέναν μας, το να σε ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ είναι μεγάλη υπόθεση ,κάτι που εσύ ΔΕΝ πρόκειτε να το ζήσεις ΠΟΤΕ.
    Κατάλαβες??
    Άλλο πνεύμα Μονάδας και άλλο λεμονάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΙΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΝΑ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΑΛΗΝΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΗΧΗΡΗ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΛΑΜΩΓΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.... ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.....!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΨΥΧΡΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ *** ΠΡΟΣΕΧΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ Ε.Σ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ,ΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ,Η ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ!!
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ";ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΟΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σε τέτοιες δύσκολες κοινωνικά και κυρίως οικονομικά εποχές(κάθε μήνα οι αλήτες μας κόβουν και λίγο από το μισθό μας)που όλοι έχουν λίγο πολύ τα προβλήματά τους, προστίθεται και η πίεση μέσα στην δουλειά μας!Χαλάρωσε λίγο Γιώργη και αγκάλιασε το προσωπικό σου!Μην προσπαθείς να γίνεις ήρωας,δεν θα σώσεις την Ελλάδα εσύ...η ίδια Ελλάδα μας γύρισε όλους την πλάτη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παιδιά έχει περάσει καιρός απο τότε που ήμουν φαντάρος στη 16η ΕΜΑ και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. ΝΑΙ όλοι σας έχετε δίκιο με τον Σερίφη, είναι κακόψυχος, αγενής, εριστικός και το "παίζει" μάγκας και νταής ενω δεν είναι. Δεν ξέρω για ποιόν ΑΛΧΙΑ γίνετε λόγος. Παντως πρέπει να παραδεχθείτε ότι δεν ήταν όλα όσα έλεγε παράλογα. π.χ. το γεγονός οτι υπήρχε (δυστυχώς όχι μόνο ένας) Εποπ ΔΝΕΑΣ ΟΔΕΡΠΑΣ ο οποίος δεν ήξερε να ανοίξει τον ασύρματο του άρματος και να συντονιστεί (μην ξεχνάμε-Οδηγός Ερπυστριοφόρου Ασυρματιστής) ο ΟΒΑ μάγειρας που (ας το παραδεχτούμε όλοι) δεν έκανε για στρατό, ο ΑΛΧΙΑΣ στο γραφείο κινήσεως που δεν είχε ιδέα απο τίποτα (και είχε 5000 τικ), ήταν εκεί και άλλοι 2-3 παράξενοι όπως ο τυπάς (δεν θυμάμαι βαθμό)που κρατούσε το δεύτερο ΚΨΜ (το παράνομο) που όσο ήμουν στρατό τον είδα μόνο να παίρνει προμήθειες απο έξω και να μετράει λεφτά, ουδεμία σχέση με οτιδήποτε στρατιωτικό και ο κατάλογος συνεχίζεται. Τα μόνα τμήματα που δούλευαν ικανοποιητικά ήταν στον όρχο επισκευών και αυτό γιατί οι περισσότεροι εκεί μέσα ήταν επαγγελματίες απο πριν και δούλευαν για τον εαυτό τους και το γραφείο κινήσεως που ήταν λίγα άτομα παρέα. Οι Υπαξιωματικοί ειδικά στις ύλες ήταν απαράδεκτοι. Και πάλι να πώ οτι προσπαθώ να είμαι αντικειμενίκος και γνωρίζοντας ότι πολλοί εδώ μέσα είστε ΑΞΚΟΙ και ΥΠΑΞΚΟΙ (έτσι γράφετε?) και θα φάω κράξιμο καταλήγω ότι, εξαιρώντας τους φαντάρους (γιατι είναι υποχρεωτικά εκεί) και τους περισσότερους ΑΞΚΟΥΣ (γιατί ήταν πολύ ξηγημένοι), πολλοί λίγοι ΕΠΟΠ εκεί μέσα άξιζαν τα λεφτά που έπαιρναν. Δεν είμαι κολαούζος του Σερίφη όυτε τον δικαιολογώ, η συμπεριφορά του δεν ήταν ή πρέπουσα και προσωπική μου γνώμη δεν κάνει για ΔΚΤΗΣ και πρέπει να φύγει αλλά μαζί τού πρέπει να φύγουν και πολλοί άλλοι.

    Υ.Γ. 1)ήταν 2 ΑΛΧΙΕΣ που αγαπούσα πολύ ο Μπάμπης και ο τερματοφύλακας ελπίζω μόνο να μήν είναι αυτοί.
    2)όντως ο Σερίφης έχει παιδία που θα μπορούσαν να δούνε τα παραπάνω σχόλια. Εκφραστείτε πιο ήπια σκεφτείτε αν θα θέλατε τα παιδία σας να δούνε κάτι τέτοιο γραμμένο για εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν ξερω τι ειναι αυτα που γραφει ο παραπανω"αντικειμενικος φανταρος",κατα ποσον θεωρει τον αυτο του πως εχει την ικανοτητα να κρινει επαγγελματιες,αλλα ενα εχω να πω.Κατι τετοιοι "αντικειμενικοι φανταροι" προδωσαν τον Λεωνιδα στις Θερμοπυλες,ανοιξαν κερκοπορτες,και προδωσαν παρα πολλες φορες την πατριδα μας!!
    Αρα ολοι βγαζουμε τα συμπερασματα μας,περι του αξιοπιστου των γραφομεννων του καθε "αντικειμενικου φανταρου",η του καθε "ψυχραιμοτερου αξκου με 3 αρχ...ωχ συγνωμη με 3 αστερια ηθελα να πω",που μπορει πριν ενα χρονο ο ψυχραιμοτερος αυτος να εκλαιγε στους προισταμενους του ,γιατι ο διοικητης του τον κυνηγαει,και τωρα να εχει αλλαξει το τροπαριο!!!
    Δεν τον ξερω το σεριφη η τον καουμπου η τον ψυχραιμοτερο η τον καθενα αρχιλοχια ποι στελεχος που γραφει εδω!!Ο καθενας εχει τους λογους του που το κανει ,και οι πραγματικοι λογοι δεν φαινονται παντα με την πρωτη ματια!!
    Εγω σαν συναδελφος που τα διαβαζω ολα αυτα απεξω εχω να ρωτησω το εξης!!
    Τι εχουν κανει τα στελεχη της μοναδας αυτης ,για να αντιδρασουν για την συμπεριφορα του διοικητη τους και καποιου ισως ψυχρραιμοτερου γαιδουριου;
    Εχου νκανει κατι να τους σταματησουν η καθονται και υπομενουν αδιαμαρτηρητα τετοιες γαιδουρινες συμπεριφορες;
    Αν εχουν κανει κατι τοτε μπραβο στους θαραλεους και στους τολμηρους!!Αν καποιος ομως δεν εχει κανει κατι,και περιμενει μονο μεσα απο τα blogs και τις σελιδες του ιντερνετ να δικαιωθει τοτε ματαια περιμενει,και ειναι αξιος της μοιρας του!!Υπαρχουν και δικαστηρια ξερετε,και δικηγοροι,αλλα και παρα πολλα που μπορει να κανει κανεις για να σταματησει την αυθαιρεσια του καθε σεριφη και του καθε ψυχραιμοτερου υποστηριχτη του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τον παραπάνω αντικειμενικό φαντάρο του διαφέυγει κάτι...!Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί επαγγελματίες και κακοί!Ο στρατός δεν αποτελεί εξαίρεση!Αλλά όχι ότι τα περισσότερα στελέχοι στην 16 ΕΜΑ παίρνουν τζάμπα λεφτά!Τα τελευταία 2 χρόνια τις δραστηριότητες που έχει περάσει αυτη οι Μόνάδα ούτε καν μπορεις να φανταστείς(ΔΕΝ άνοιξε ούτε ρουθούνι...άρα τι σημαίνει αντικειμενικέ φαντάρε αυτό?Οι 16 ΕΜΑ έχει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!Πάντος αντικειμενικέ φαντάρε αφού παίρνουμε τζάμπα λεφτά,γιατί δεν έρχεσαι στην παρέα μας και εσύ να πληρώνεσαι τζάμπα....?Μάλλον δεν έχεις τα αρ..δια να μπείς στο στρατό!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδιά το είπα οτι θα φάω κράξιμο και ήμουν σίγουρος. Ένα θα πώ και δεν θα ξαναμιλήσω: ήμουν φαντάρος και ηπηρέτησα σε 4 μονάδες, όλοι με συμπαθούσαν και δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα. Όπου ήμουν έκανα μόνο φίλους (αυτούς που άξιζαν) κάποιοι μου έμειναν αδιάφοροι αλλά δεν είχα κανέναν εχθρό (τουλάχιστον κάποιον που να ήξερα). Στις ασκήσεις κύριε ήμουν και εγώ (έστω για 6 μήνες) και αν και φαντάρος τα πήγα πολύ καλύτερα απο μερικά στελέχη (αυτο και αν είναι ντροπή για "επαγγελματίες")και επέδειξα περισσότερο επαγγελματισμό αν και ήμουν έφεδρος. Όσο για το αν είμαι προδότης ή αν θα γίνω δεν απαντάω καν γιατί προσβάλει την προσωπικότητά μου. Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου "στρατόγκαυλο" δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ για την θητεία μου και στο τέλος είπα ότι έκανα το καθήκον μου στην πατρίδα. Κανένας δεν θα μου πεί τι είμαι γιατί το ξέρω καλά. Την στολή που φόρεσα την τίμησα (αντίθετα με κάποιους άλλους).
    Ένας αντικειμενικός φαντάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΕΡΙΦΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΕΡΙΦΙΕΣ!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΙ" ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΖΙΛΙΑ!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. RE PALIOSEIRIA??? YPARXEI KAI ALLOS TROPOS GIA NA BLALEIS THN <> SOU ME TON SERIFH KAI ME KA8E SERIFH. DEN PAEI DID/TEIXO O SERIF? DEN BGENEI EXW KA8OLOU? EAN NAI KAI GNWRIZETE POU PARKAREI TO AMAXI TOU, TON PERIMENETE 2/3
    ALLANIA . KAI TOU << XAIDEYETE >> LIGO TO MAGOULO, TO MATI,TO AYTI , TO KALAMI PONAEI PANTOS PIO POLU. FYSIKA NA MHN SAS ANAGNWRISEI, GIA NA TSOUZEI PERISSOTERO. KAI AFISTE TOUS ALLOUS NA ANARWTOUNTE??? LIGO XOULIGANISTIKO, ALLA AXIZEI TON KOPO ,EINAI DOKIMASMENO KAI PETYXIMENO. AYTOS 8A EINAI O << ANSK >>LOL.
    (E8.LOX.T8'86 ST APO THN 8RYLIKH 24 EMA) KALH DYNAMH SE OLOUS . 1/5/ OLLANDIA.
    P.S.kala,egw thn ekana nwris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Απαράδεκτος!!!!! δεν χρειάζονται άλλα σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παιδια ειμαι ο Chuck Norris,θα τον φροντισω εγω των Σεριφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. serifi den xerw ti katara na sou rixw!eisai mia komplexiki mpouxesa(sigoyra mikrotsoutsounos)kakos kai stravogamimenos!kai epeidei kapou anafereis gia ta paidia sou oti diavasoun ta sxolia gia ton patera toys sto internet,min stenaxwriesai xeroun poso kila malakas eisai otan geraseis oute potiri nero den tha sou feroun!oti kako exeis kanei apla na to vreis diplo oxi parapanw giati den tha to antexeis!alla pou tha paei mexri ton ioulio tha to patheis to ntou kai na dw pws tha vgeis stin anafora me prismena matia!ilithie anyparkte syntagmatarxi!ps.ta paidia sou me exodoxarto vgainoun????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αγαπητε κυριε Ανχη, εχετε εξαντλησει ολη την μικροτητα και την εμπαθεια σας, σε ανθρωπους!!! Σε ανθρωπους που τους κοβουν το μισθο, που στερουνται την οικογενεια τους που κανουν θυσιες για να παει καλα η μοναδα. 15 ασκησεις 6 επιθεωρησεις το χειμωνα σε ολα σας βγαλανε ασπροπροσωπο και το ευχαριστω σας το εισπρατουμε καθημερινα. Φανταροι που ξοδευουν χιλλιαδες ευρω για να υπηρετησουν την πατριδα. Ειστε ντροπη για τον Ε.Σ. ειστε ντροπη για την ανθρωποτητα. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΣΤΟΛΗ, αν με καταλαβαινεις ;)
    Εχει πανω απο ενα μηνα απο το περιστατικο και συνεχιζετε τα αισχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. SERIFH OI ORES SOU TELIONOUN STHN 16 EMA!!THA MEINEIS SAN O POIO XEFTILAS POY EKANE DIKITIS STHN MONADA!!KATARAMENOS NA EISAI PANTA,KAI O THEOS THA SOU PLHROSEI OTI EXEIS KANEI STOUS ALLOUS!!STO DIAOLO NA PAS!!OUTE FIA FTISIM ODEN AXIZEIS GELEIE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εγώ ήμουν στρατιώτης μέχρι και πρίν λίγες μέρες στην 16η και ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για τον Σερίφη. Ο πιο κυκλοθυμικός άνθρωπος που γνώρισα. Λέγονται πολλά εξάλλου και τα περισσότερα είναι εμπάθειες και κακίες απο εποπ που βγάζουν το άχτι τους. Δεν τους ρίχνω άδικο γιατί τραβάνε πολλά, αλλά κι αυτοί δεν ειναι καλύτεροι. Όλοι μαζί το ξύνουν. Δεν συμφωνώ με την στάση του φίρερ Σερίφη, αλλά μην τρελαθούμε κι ολας ολοι αυτοι που τον κραζουν ειναι τεμπελόσκυλα που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Μην αρχίσω να λέω... Όσοι είναι στην μονάδα σίγουρα θα ξέρουν τον Γίο της Αφροδίτης με την σκουπιδιάρα, τον εν λόγο Αλχια που είναι 200 κιλά, τα φίδια που κρύβονται στους όρχους των ιλών, τον λέρα που κάνει την ζώη κόλαση στους φαντάρους στο ΕΦ12 και τόσους άλλους που τον παίζουν απο το πρωί μέχρι το βράδι. Ας κοιτάξουν λοιπον κάποιοι τον εαυτό τους πρώτα και μετά ας κατηγορήσουν τον Σερίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. είστε καλά ρε κωλοφάνταρα; ο διοικητής είναι πρώτος και ότι καλύτερο υπάρχει στον Έβρο. απορώ με την κακία σας. τί θέλετε έναν στρατό μπουρδέλο;
    άντε σας ξέρω μια ζωή λουφαδόροι και χωρίς καμιά διάθεση για δουλειά.άντε να μου χαθήτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν θα διαφωνήσω για το ότι η 16 εμα ίσως είναι η πιο οργανωμένη μονάδα στον Έβρο, αλλά κάποιες φορές ο Σερίφης το παρακάνει. Είναι φυσιολογικό να κόβεις άδεια επειδή δεν ξέρει τον όρκο; είναι φυσιολογικό να κόβεις άδεια στον άλλον ενώ παντρεύεται; είναι φυσιολογικό να βγάζεις μαγειρεία έξω σε νυχτερινή με -10, όταν όλη η ταξιαρχία είναι μεσά υστερα απο εντολή; Και τα κολοφάνταρα κομμένα γιατί υπηρετήσαμε εκεί και κάθε τι άλλο εκτός απο λουφαδόροι είμασταν κάποιοι. Δεν φταίμε για τίποτα, το χρέος μας κάναμε στην πατρίδα και δεν παραπονεθήκαμε για τίποτα. Όλοι αυτοί που κράζουν και καταριούνται είναι στελεχάρες και ξυσταρχίδιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. SERIFH EISE XEFTILISMENOS ,AXRHSTOS KAI BINES!!NA VGALEIS SPYRIA STON KOLO SOY RE KERATA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.ΓΑΤΑΚΙΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΟΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. SERIFH PSYXANOMALE EISAI MEGALOS MALAKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ειναι αξιος της μοίρας του!!! αν ασχολείσαι μαζί του του δινεις και αξία!! απλα κάποιοι πρέπει να τον σιχαίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΑΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑ..ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ...ΦΛΟΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. poustaras kai na sas gamaei...xe.xe.xe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. einai psaras!!einai psaras !!o serifis o poustaras!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΩΘ ΠΟΝΑΕΙ!!!
    ΠΘΑΡΑΚΕΣ ΘΑΘ ΓΚΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΡΙΦΗΣ;;;
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΘ ΒΟΓΓΑΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΣΕΡΙΦΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ,ΣΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙΦΗ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ,ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣ!!ΜΟΝΟ ΛΥΠΗΣΗ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ!!ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Serifiiiii!!!Ante mirise tis masxales souuuuuuuu!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. oloi oi tempelides loufadoroi pou plhrwnei ka8e oikogeneia kai atomo apo thn dikia toy tsepi ka8e malaka stratiotiko pou dh8en fulaei thn patrida mas mpainei edw mesa kai krazei kapoion pou bazei ton ka8ena na kanei thn douleia tou. alla oloi san gnhsioi ellhnes malakes den mas aresei na mas lene ti 8a kanoume akoma kai an auto einai h douleia mas. egw magges hmoun fantaros h mallon opws to lete fantaras kai hmoun martyras ths paralogias tou kuriou mas alla kai marturas ths tempelias sas. ths loufas kai ths kavatzas sas. epilogh sas htan na mphte mesa kai na sas gamane mhn paraponieste alla nai 3exasa eseis mphkate gia ta 1100 bre3ei xionisei swsta? den lete omws oti den peira3e atomo o opoios htan swstos kai douleue alla gamage tous dh8en magges pou ta e3hnan. auta omws den ta lete. giati osoi grafete edw hste apo autous.... den exw provlhma me kanenan kai oute me noiazei gia to pioi htan swstoi kai oxi.. apla eimai an8rwpos pou den mporei thn malakia se auth thn xwra. eleos pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. PESTA MEGALE. MAS ZALISAN TA MPAMPALA OI PSARAKES KAI OI LOUFADOROI ME TIS KORITSISTIKES TSIRIDES TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. re file tin paleueis??o stratos den prepei na iparxei KATALAVE TO MONO PROAIRETIKOS...se oles tis xores tis europaikis enosis exei katargithei i stratiotiki thitia(elaxistes exoun akoma oute i alvania den exei dld eleos..kai min m peis emeis kai kala exoume tourkia dipla mas..kai ti egine exoun allaksei ta xronia...les kai p iparxei an oi tourkoi kanoun kinisi mas fagane..axristos elliniko stratos to lene polloi allwste...episis o stratos iparxei gia na pigainoerxontai ta lefta ton fantarwn stis poleis..to didimotixo pou an den ipirxan oi fantaroi tha itan poli fantasma opos kai polles alles polleis..mono oi fantaroi tis sintiroune kai auto einai 100 tis ekato ta eixa dei....oi epop opos klasika oi perissoteroi einai amorfotoi i xoriates me tin kali ennoia kai gia na mpeis ston strato einai i eukoli lisi...epop=tempelides lefta eukola kai sigoura opos lene....elaxistoi einai autoi p exoun spoudasei kai autoi p exoun spoudasei kai mpainoun ston strato einai apla stratokauloi...
    eksereseis iparxoun alla poli liges oi perissoteroi opos me tous mpatsous prospathoun na to paiksoun eksousia kai to tromero tis ipothesis einai oti paizoun eksousia kati atoma ta opoia einai 19 xronon eleos dld....ola auta me ton strato sindeontai pali me tin siga siga katestrameni ellada p ola einai asta na pane...opos einai ola xalia stin oikonomia etsi kai ston strato gia auto paei kata diaolou i ellada gt i nootropia tou ellina kai i nootropia olwn den allazei...ahaha p den mporousan na paroun ta podia tous ta stelexi otan trexan gia vathmologisi eleos dld...ahahah vourla kai axristi zwadia oloi sas ante figete apo ton strato kai kante kati allo....vevaia opos lene i eukoli lisi einai o kathenas dialegei kai ego an itan na imoun 5 lepta apo to spiti mou kai na pigaina kai na eperna lefta san epop kai na araza(analogos tin monada..) tha to ekana..oso gia ton serifi den asxoloume gt einai katestramenos mizeri zwi k.l.p a kai episis tin loufa ston strato prepei oi fantaroi na tin epidiokoun gt ston strato oloi se ekmetaleuontai se exoun san doulo tous me ta xeria stis tsepes sou dinoun entoles gia na min kanoun apolitos tpt...les kai tha matheis kati apo ton strato apolitos TPT TPT TPT...oloi oi ellada exei visma eleos dld autos p den exei toulaxiston na loufarei kai ligo auto einai kalo oxi kako gia ton elliniko strato mlks den eimaste zwadia...!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. gamietai o serifis kai olo tou to spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 5.53 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ Η ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ . ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΑΝ ΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΣΕΡΙΦΗ!!ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. serifi gamo to spiti sou palibine.esi kai ta tsatsonia sou na pate na gamitheite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. RE PAIDIA O SERIFHS EINAI ENAS TYPOS ,POY GYRNAEI ME ENA KOPROSKYLO STO DIDIMOTEIXO ,SAN TON XAZO?GIATI DEN TOY PETATE KANENA GIOYRTI?TOY TRAVATE 2-3 GIAOURTAKIA STH MAPA KAI EINAI META MESA STHN TRELH XARA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΡΙΦΗ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ;ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ 16 ΕΜΑ!!!ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ!!ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΡΩΤΗΣ;ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ!!ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑ!!ΡΟΜΠΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. na itane mono afto?me ti ta metefere ta pragmata tou gia na ta apothikefsei sto palio stratopedo katotis?imouna skopos kai ta eida me ta matia mou!!me kanadeza kyrioi!!!
    APOTHIKES KAI GENIKES METAFORES H 16 EMA!!!
    Serifi egrapses kai pali!!!tin ekanes ti malakia sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Serifi sti metakomisi poios tha re voithisei re si?malon monos sou tha fortoneis mazi me to zamparaki kai kana dio alloys roufianoys soy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. pantos i ipiresia epibravei kai tous 2 sas!!kai to treloserifi ton stelnei sto ges kai ton roufiano-plessa to nstelnei stin sxoli tethorakismenon(alitheia pou ta vrike ta 342,282 moria o xodros?pou itane mia zoi sto keth kai irthe mono 2 xronia paramerthorio?)!!!NA TOYS XERESTE RE SEIS KAI TOYS DYO!!!oustttt lamogiaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΣΕΡΙΦΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. palikaria efige o ilithios i akoma ton trote sti mapa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. aa re papouka NTOURMOUSI me tis lamogies....ahahahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αγαπητοι κυριοι εχω να σας ενημερωσω πως ο κοπριτης ο σεριφης μας τελειωσε!!!Στο διαβολο να παει αυτος και ολο του το σοι!!!Ο κοπριτης αυτος θα εχει για μια ζωη πανω απο το κεφαλι του να τον κυνηγουν,τις καταρες ολων μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. efige o serifis?einai poystis kai prezakias!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Tin Tetarti episima allagi!!!malaka serifi thes na xeretiseis kai ton kosmo?gia ela na mou doseiw to xeri paliomalaka,tha soy doso taarxidia moy sto stoma soy ,paliobine!!oust na pas sto diaolo paliopoystara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 5 Oktovrioy 2011!!
    2 xronia toy Papandreoy stin exoysia!!

    5 Oktovrioy 2011 to telow toy malaka tou Serifi apo ti 16 EMA!!Ston agiristo na paei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΜW?ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ(ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ).ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΟ 2003.ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΦΕΔΡΟΣ.ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΟΝΤΡΟ ΒΥΣΜΑ ΣΤΟ ΓΕΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΡΕΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΕΡΙΦΗΣ!!ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑΡΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ/ΔΙΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ12 Μαρτίου 2013 στις 8:12 π.μ.

    ψευτομαγκες του πληκτρολογιου,θρασυδηλοι,ανωνημοι ευνουχοι,τεμπεληδες και χαραμοφαιδες,κρυβαιστε πισω απο ενα pc, εχεται ξεχασει τον λογο που βρισκεστε εκει,ουτε καν τον ξεραιτε,ειστε αναξιοι της στολης που φορατε, yesman-ακιδες, μολις γυρνατε σπιτια σας βγαζετε τα αποθημενα σας στους δυστηχους που ειναι διπλα σας, δεν εχετε το θαρος να ορθωσετε την γνωμη σας καθαρα σαν ανδρες , προσωπο με προσωπο,ετοιμοι για τις οπιες συνεπειες,αν υπαρχουν και ετοιμοι να υπερασπιστητε το δικαιο,τοτε θα ειχατε το δικαιωμα να λεγεστε αυτο που φενεται στη στολη σας, τοτε θα σας αποκαλουσαν ανδρες, τωρα ειστε ανδρεικελα δειλα και σκουλικια, συχαματα, ανωνιμοιεραστες της παλαμης σας,,,, και για να μην εχετε καμια μα καμια απορια ολα αυτα σας τα λεω επωνημα ονομαζομαι Νεκταριος Σιαματρας κατοικος Θεσσαλονικης και ειμαι καρδιοχειρουργος σε κλινικη της πολης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ12 Μαρτίου 2013 στις 8:20 π.μ.

    επισης να αναφερω, οτι τα ιδια ισχυουν αλλα για διαφορετικο λογο και για τον ονομαζομενο σεριφη, ψυχανομαλο ανθρωπο , που χρειαζεται ιατρικη περιθαλψη(αν ολα οσα αναφερετε εσεις οι κρυμμενοι εχουν καπια δοση αληθειας), ανικανοτητα διοικησης ισοδυναμει με εσχατη προδοσια ενωπιον του ορκου που εδωσε και της τιμης που του εγεινε να ηγηθει ομαδας ανθρωπινου δυναμικου αλλα και υλικου(ειδικα στην ευαισθητη εκεινη περιοχη), τετοια ατομα , θα πρεπει να απομακρυνονται αμεσως και να προωθουνται αξια στελεχοι,και οχι μνησικακοι,κοντομυαλοι,κομπλεξικοι φελοι,που επιπλεουν χαριν γνωριμιων αλλα και πολιτικων χρωματων, τετοιοι σκυφτομεσακιδες εχουν καταντησει ετσι και εσας τους υπολοιπους ανωνημους δειλους,γιατι και οι ιδιοι ειναι δειλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΑ
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ερωτηση΄ποιοσ ειναι ο δικοιητησ δεν εχει ονομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ειμαι στην μοναδα αυτη και θελω να μαθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. gamieste oln n stratokabln monhmades kai karabanades eistai oln axroistoi gia tn koinonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Η ανωνυμια οσων σχολιαζουν ειναι σεβαστη αλλα...σε τοσο σοβαρα περιστατικά για μενα ειναι απαραδεκτη!...να κανετε γραπτες καταγγελιες εστω ανωνυμες...ανθρωποι που παιζουν με ψυχες ...ειναι ψυχικα ασθενεις...χρηζουν θεραπείας ...και θεωρω υπευθυνους κι οσους τους καλυπτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αρκετους ρουφιανους ειχε η 16η ΕΜΑ....κατι εποπακια..κατι καφετζηδες κατι βατιανηδες....μεγαλες πουστριτσες και χεσμενοι στα βρακια τους..μονο στα φανταρακια κανανε κουμαντο...εξω απο την πυλη ομως αφαντοι....μουνακια!ο σεριφης μια χαρα ηταν...εαν δε ξερετε να ζοριζεστε...τον πουλο απο τον στρατο...αδερφαρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Τον είχα όταν ήμουν φαντάρος στο 3 γραφείο εκπαίδευση το 2001 στην 33 ΕΜΑ Πολύκαστρο Κιλκίς... Ο φόβος όλου του στρατοπέδου...Ένα θέμα ψυχολογικό το είχε ο άνθρωπος...Ίλαρχος ήταν τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή