Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο ΘΡΑΞ ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 'ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ΄ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Όσα δεν κάνει μια στρατιά απο ακριβοπληρωμένους συμβούλους και δεκάδες βαριεστημένους υπαλλήλους το έκανε ένας μόνο άνθρωπος. Ο 'Θράξ Πελταστής' που έστειλε η Ένωση Θρακών στην τουριστική έκθεση 'Φιλοξένεια' συγκέντρωσε την προσοχή των ξένων αλλά και των Ελλήνων επισκεπτών. Βεβαίως δεν ήταν προσκεκλημένος του περιπτέρου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης αλλά του περιπτέρου της Πιερίας. Εύγε στην Ένωση Θρακών για την αθόρυβη και ουσιώδη προσφορά της στην υπόθεση της Θράκης. 

31 σχόλια:

  1. Α...ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε βλέπω και ειλικρινα φουσκώνω από περηφάνεια.Μπράβο Άγγελε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΜΕΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ,,,,ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑ Ή ΣΤΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ....ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΡΤΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ουσία είναι ότι τράβηξε τα βλέματα των επισκεπτων πάνω του. Αυτό άλλωστε δεν θέλει και η περιφέρειά μας;Γιατί δυστυχώς άλλα περίπτερα έβλεπαν οι ξένοι. Μέχρι την ώρα που πήγε και στάθηκε ο Θράξ Πελταστής μπροστά απο το περίπτερο.
    Απλή ανέξοδη κίνηση. Που μόνο καλό έκανε. Για να δούμε θα αξιοποιηθούν τα άτομα που έχουν ιδέες ή θα παραμείνουν τα μουχλιασμένα μυαλά στα γραφεία για να τρώνε μαζί τους παχυλούς μισθούς;
    Βέβαια κάποιος σύμβουλος ποκλιτισμού έπρεπε ήδη να παραιτηθεί. Φτάνει Γιώργο τόσα που έφαγες επι πασοκοκρατίας. Αντε πάνε σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίποτα δεν θα καταλάβουν όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν, άλλωστε οι κοινωνίες πλέον διέπονται από άλλου τύπου "αξίες" από "δήθεν" και "ξερόλες" οι ατόφιοι άνθρωποι και οι ανιδιοτελοίς περιττεύουν στο ανούσιο σύστημα τους.
    Ελπίζω δίπλα στον Άγγελο να σταθεί του χρόνου κι άλλος κι άλλος κι άλλος...Κι όποιος θέλει από την ψυχή του ν ασχοληθεί με τον πολιτισμό εδώ είναι η ΕΠΟΦΕ ανοιχτή σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bre askaste den prosexeis esy leo go mhn skaseis apo thnn zhlia soy gai oti ginetai ston topo. pali emfanisthkes anemodoyra moy.nakseres posoi se perimenoyn sthn gonia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Άσκαφτε, άλλη φουσκώνουν από περηφάνεια για ότι προασπίζεταιτην Ελλάδα και οι άσκαστοι σκάνε από την πολλή Μ....Α! Προτειμώ το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ
    ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ....
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ Ο ΕΒΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΕ ΑΣΚΑΣΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ....ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ΒΛΕΠΩ Η ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΗΣ; ΣΕ ΠΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΟΥ ΣΥΣΤΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ 'ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΣΚΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι εσύ ρε "άσκαστε" γιατί δεν κάνεις πράξη τα λόγια του Πλάτωνα κι αποδεικνύεις ότι πράγματι είσαι ένας μικρός άνθρωπος που ασχολείσαι με τους άλλους(εμάς). Γιατί εμείς δεν τολμήσαμε να μας χαρακτηρίσουμε "μεγάλους" σε αντίθεση με σένα...που ασχολείσαι με ανθρωπάκια ως μεγάλος "άνθρωπος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΕ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΑΚΑΔΟΡΕ,ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΕ;ΚΑΤΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΛΑΤΕΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΕͺ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΣΚΑΣΤΕ. ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΕ ΧΑΙΡΕΣΕ. ΠΟΙΟΝ ΣΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙΣ;
    ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΜΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΟΝΕ Ο ΑΣΚΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kala re anonhme den katalabes oti askastos htan o giannakhs poy egrapsa???
    tora loyfaxe , opos kai o allos me thn oraia gynaika.o kerkyraios.
    ta panta xerei o xafies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τέλειο μαλλί. Κομμάτια είν' ο πούστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ?ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΘΡΑΚΕΣ ΠΕΛΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΙΦΗ ΜΕ ΠΗΛΟ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο την καρεκλιτσα σας καλα τις γραφεται τις μαλακιες σας.Αλλα ετσι ειναι ''οσα δεν φτανει η αλεπου....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΟΦΙΤΗ ΣΑΝ ΕΚΟΦΙΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ . ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΣ;
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΘΡΑΚΕΣ ΠΕΛΤΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ.
    ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ,ΣΕ ΧΙΟΝΙΑ,ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΑ,ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΠΟΦΙΤΗ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΚΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ!!! Αγγελε για τον αγωνα που κανεις.Μην ακους τις σειρηνες που πανε να σε πλανεψουν,ο αγωνας ειναι ιερος.Το εθνος μας εχει αναγκη τετοιους ''γραφικους''σαν και εσενα,μην παραδωσεις τα οπλα τα ιερα.Δυναμη και κουραγιο...Εσεται ημαρ!

      Διαγραφή
  24. καλη προσπαθεια αλλα μη δω τιποτα χρυσαυγιτες εκει μεσα θα πεσει ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΜΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ;;;Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ...ΑΣΕ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπραβο στα παλικαρια που περνουν τετοιες πρωτοβουλιες και βγαζουν προς το εξωτερικο λιγο Ελλαδα.
    Να ειναι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή