Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ...ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ


Μετά από πολύν καιρό άρχισαν σήμερα πάλι τα μυστηριώδη αεροσκάφη να … ψεκάζουν τον Ελληνικό ουρανό! Είχε γίνει παλαιότερα επερώτηση στη Βουλή για το φαινόμενο αυτό… Η υπεύθυνη κυβέρνηση όμως δεν έδωσε τότε καμία απάντηση.
Εν τω μεταξύ οργιάζουν οι φήμες ότι ψεκάζουν πολεμικά αέρια νεύρων. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρόκειται για ενορχηστρωμένη από ύποπτα κέντρα προσπάθεια αποχαύνωσης του λαού. Έτσι λοιπόν θα πάμε στις εκλογές; Με «συννεφιασμένο» (από τα αέρια) ουρανό και αποχαυνωμένο εκλογικό σώμα;
Είναι καταφανής λοιπόν η προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, αν αληθεύουν οι φήμες αυτές. Γι’ αυτό ερωτούμε την αρμόδια κυβέρνηση και ιδιαιτέρως τον πρωθυπουργό κ.Παπαδήμο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Θέλουμε οπωσδήποτε να μάθουμε τι εθνικότητας είναι τα αεροπλάνα αυτά, τι είδους χημικά ψεκάζουν πάνω από κατοικημένες περιοχές, για ποιο σκοπό και τι αποτέλεσμα έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό. Μπορεί π.χ. να πρόκειται για ηρεμιστικά ή να κάνουν τον άνθρωπο επιρρεπή στην υποβολή. Ασφαλώς δεν είμαστε κουνούπια για να μας ψεκάζουν … DDT!
Ε .Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου