Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

29η Μαϊου 2011 - Επίσκεψη του Λαικού Πανεπιστήμιου Αλεξανδρούπολης στον αρχαιολογι​κό χώρο Αβδήρων

Την  29η  Μαΐου 2011 το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε  επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο  Αβδήρων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ¨Αρχαιολογία στο Ελληνικό Χώρο¨.
Στόχος της επίσκεψης ήταν να δώσει στους εκπαιδευόμενους συνοπτικές  πληροφορίες σχετικά με τις τρείς βασικές πτυχές της επιστήμης, τη θεριστική υποδομή, το πραγματολογικό υλικό και τη μουσειακή του έκθεση.   Ευχαριστούμε τη διεύθυνση της ΙΘ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αρχαιολόγο κα Μαρία Χρυσάφη και το Συντηρητή κ.  Νικόλαο Αϊναλίδη, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό για τη βοήθεια στην διεξαγωγή της εκπαιδευτικής δράσης.  
Μερκούρης Δημήτρης 
Πρόεδρος ¨Εκαταίου¨

9 σχόλια:

  1. καλα πολυ καλη η κινηση που εκανε η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και συνεργάστηκε με τον Εκαταίο και δημιουργησαν το Λαικο Πανεπιστημιο. Πιστευω να συνεχισθει και του χρόνου με ελληνικό πολιτισμο . Να ελπίζω και στην ταπινοφροσύνη του Μερκούρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΟΦΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΠΟΦΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Γιαλαμα εσύ και η ΕΠΟΦΕΣΟΥ
    Πόσοι από του προέδρους τον πολιτισμικών φορέων που υποτίθεται είναι μέλη σου πηγαίνουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Λαϊκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει όταν αναφερόσαστε για την τοπική αυτοδιοίκηση να είσαστε προσεκτικοί διότι και βοηθάει και είναι παρούσα.
    Σε ότι αφορά το Λαϊκό θα ήθελα να μάθω σαν παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκηση που έχει συμβάλλει η ΕΠΟΦΕ;
    Αναλυτικά παρακαλώ διότι καλώ είναι να αυτοπροβαλλόμαστε αλλά να παραθέτουμε και στοιχεία διότι από αυτό που διακρίνω είναι να αυτοπροβάλλεται η ΕΠΟΦΕ σε βάρος του ΕΚΑΤΑΙΟΥ που είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος του προγράμματος.
    Τέλος θα ήθελα να σας συμβουλέψω να χαμηλώσετε τους τόνους για την Δημοτική αρχή η οποία είναι παρούσα σε ότι της ζητήσατε και να συνεχίσετε με ταπεινοφροσύνη το έργω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.31 Μαΐου 2011 στις 4:39 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ. Η ΕΠΟΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΙΠΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΑΙΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ.
    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.44 ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΙΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!!!!!!! ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ15 Ιουνίου 2011 στις 4:35 π.μ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΧΥΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή