Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΑΘ

Η μάχη στην Συρία δεν είναι άλλη μια περιφερειακή σύγκρουση ανάμεσα σε διαφορετικές εκφράσεις του Ισλαμικού κόσμου όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά ακόμη μια κήρυξη πολέμου εκ μέρους των παγκόσμιων καταπιεστών ενάντια σε μια υπερήφανη και ανεξάρτητη Πατρίδα. 
Οι δολοφόνοι της Wall Street  τα γεράκια των Αμερικανοσιωνιστών πιστοί στις επιταγές των Ισραηλινών  των παγκόσμιων αγορών και των εμπόρων όπλων, συνεχίζουν να καταστρέφουν άλλη μια χώρα μετά το Ιράκ το Αφγανιστάν και την Λιβύη.


Τηρούν στο ακέραιο τα σχέδια που επεξεργάστηκαν - αμέσως μετά το στημένο χτύπημα στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου -  και μάλιστα είχαν το θράσος να δηλώσουν επίσημα ότι συγκεκριμένες χώρες θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς στόχους για την πλήρη κυριαρχία της Σιωνιστικής Κατοχικής Κυβέρνησης. 

Έτσι λοιπόν τα λόγια τους έγιναν πράξη και προχώρησαν σε μια εκστρατεία τρόμου όπου οι απειλές συνοδεύονται πάντα από βόμβες και πυραύλους. Επειδή όμως όπου υπάρχει δυνατή η εθνική αλληλεγγύη και δεδομένη η αντισιωνιστική σκέψη οι δολοφόνοι της ιστορίας μετρούν απώλειες σήμερα η Εθνικιστική Συρία είναι η «πύρινη ρομφαία» που συντρίβει τα σχέδια των ΗΠΑ και των μοναρχιών του Κόλπου.


Οι Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές σφυροκοπούν εδώ και 2 χρόνια ανηλεώς τους αρουραίους του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» και ετοιμάζονται για το τελικά χτύπημα απέναντι στο κτήνος  του Σαλαφισμού που έθρεψε με χρήμα και όπλα η «δημοκρατία» και οι καπιταλιστικές δυνάμεις.

Σε αυτή την σύγκρουση δεν ξεχνάμε ότι συμμετέχουν και Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου και στο πλευρό των επίλεκτων δυνάμεων του Baath.  Δίνουν όλοι μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου