Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ


sam__article
Δε διστάζουν καθόλου οι σιωνιστές του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, να εκθέσουν τον υποτακτικό τους (όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα…) φον Αντωνάκη και τη ραγιαδίστικη ψευτοκυβέρνησή του –μαριονέττα τους!
Έτσι, σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα τους, ανακοινώνουν πως κατόπιν ενεργειών τους η νουδούλα έφερε «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει και την άρνηση του λεγόμενου «ολοκαυτώματος», στο οποίο επιμένουν πολύ. Κι όλα αυτά ενώ είναι δεδομένο πως έχει τεράστιο πολιτικό κόστος. Μεταξύ, λοιπόν, του πολιτικού κόστους και της υποταγής στα σιωνιστικά κελεύσματα, ο φον Αντωνάκης διάλεξε το δεύτερο.
Ιδού, όμως, το ξεμπρόστιασμα του φον Αντωνάκη και της παρέας του:
«Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία αίρουν την αντίθεσή τους στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Η μεταβολή της περασμένης Πέμπτης οφείλεται, κατά τα φαινόμενα, στην ευρεία καταδίκη της στάσης του κόμματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ελληνικές και παγκόσμιες εβραϊκές οργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο (ΠΕΣ) το οποίο είχε ζητήσει από την Αθήνα να λάβει αποφασιστικά μέτρα κατά του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΠΕΣ Ρόναλντ Λόντερ, δήλωσε ότι «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι τα κυρίαρχα κόμματα στην Αθήνα είναι, κατά τα φαινόμενα, ανίκανα να έρθουν σε συμβιβασμό ως προς αυτό το σπουδαίο ζήτημα», προσθέτοντας ότι «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου. Η Νέα Δημοκρατία είχε αρνηθεί να στηρίξει το νομοσχέδιο που πρότειναν τα δύο μικρά αριστερά κόμματα της κυβερνητικής συμμαχίας, υποστηρίζοντας ότι η υπάρχουσα νομοθεσία επαρκεί για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων. Το νομοσχέδιο προβλέπει αύξηση της περιόδου φυλάκισης και των προστίμων για την προτροπή και τη διενέργεια ρατσιστικών επιθέσεων, ενώ για πρώτη φορά καθιστά την υιοθέτηση ή την υποτίμηση της σοβαρότητας των ναζιστικών εγκλημάτων, του εβραϊκού Ολοκαυτώματος και άλλων γενοκτονιών εγκλήματα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Πολιτικοί ή πολιτικά κόμματα με μέλη που θα έχουν καταδικαστεί, βάσει του νέου νόμου, θα αποκλείονται από την κρατική χρηματοδότηση. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στην Ελλάδα κάλεσε όλες της δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να υπερψηφίσουν νομοσχέδιο που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στην άρνηση του Ολοκαυτώματος».
(ΥΓ): Κατά τα άλλα, κάποιοι επιμένουν πως τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι… ψεύτικα. Δηλαδή, ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι ζούμε σε καιρούς που η θέληση των διεθνών σιωνιστών είναι νόμος, όπως ακριβώς προβλέπουν τα Πρωτόκολλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου