Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ιθαγένεια-stop στους λαθρομετανάστες, το ΣτΕ ακύρωσε τον εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση



Η Ελλάδα στους Έλληνες-Ναι, αυτή ήταν μια καλή εξέλιξη για το πατριωτικό κίνημα-Ο νομικός ακτιβισμός αποδίδει, καιρός να τον υιοθετήσουν ΟΛΟΙ οι πατριώτες και να στηρίζουν τέτοιεσ προσπάθειες όπως αυτή  του Ιωάννη Ανδριόπουλου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη δικηγόρο Αθηνών, Χριστιάνα Τσαμπάζη.
Αυτή ήταν μια νίκη ΟΥΣΙΑΣ για το εθνικό κίνημα, που περιχαρακώνει τον εθνικό χαρακτήρα του ελληνικού κράτους. Αντισυνταγματική φέρεται να έχει κριθεί και μάλιστα σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η διάταξη του νόμου 3838/2010 που έδωσε τη δυνατότητα στους μετανάστες να συμμετάσχουν στις εκλογές των ΟΤΑ Α' βαθμού (πόσο νόμιμη είναι τώρα η εκλογή των Καμίνη & Μπουτάρη;). Ο
νόμος 3838/2010, που προέβλεπε την «ιθαγενοποίηση» (διέστρεψαν κάποιοι και τις λέξεις...), κρίθηκε αντισυνταγματικός.
Και αυτό γιατί το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες. Κρίθηκε λοιπόν ότι οι σχετικές «ρυθμίσεις» των άρθρων 14 έως 21 του Ν. 3838/2010 είναι αντίθετες με τα άρθρα 1, 52 και 102 του Συντάγματος, ενώ ο νέος τρόπος κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας, βάσει του εθνοκτόνου νόμου Ραγκούση, προσκρούει στις συνταγματικές επιταγές. Ήταν φυσικό. Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν πως με το νόμο-έκτρωμα, δεν γίνεται εξατομικευμένη κρίση για τη συνδρομή της ουσιαστικής προϋπόθεσης του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του μετανάστη που υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης.
Για να καταλάβετε το διακύβευμα και πόσο «ζόρι» επιφέρει στην απόπειρα κοινωνικής μηχανικής που καταβάλλουν οι της αριστεράς η απόφαση αυτή, θα σας πούμε μόνο πως υπέρ του νόμου-έκτρωμα είχε παρέμβει η Ελληνική Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και μια Αλβανίδα ονόματι Έντα Γκέμυ.
Φυσικά, από την απόφαση αυτή προκύπτουν και ποινικές ευθύνες για όσους ενώ γνώριζαν ότι εκκρεμεί προσφυγή,
Η παραπάνω υπόθεση αναμένεται να συμπαρασύρει και την προσφυγή για την υπόθεση της άρσης του γένους ως προϋπόθεσης για την ένταξη στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθώς ήδη εκεί έχουν εισέλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπα, μη Έλληνες στο γένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου