Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ

«Αν βρίσκεσαι εδώ σημαίνει ότι κατάλαβες πως έφτασε η ώρα να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 25/10/2012 ιδρύθηκε το κόμμα Alba Dorata […] στην Τεργέστη  »…αυτό διαβάζει κανείς αν μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Alba Dorata (www.albadorataitalia.com) δηλαδή του επίσημου πλέον κόμματος της ιταλικής Χρυσής Αυγής, που θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές στη χώρα, όπως αναφέρει το protothema.gr
Σε μαύρο φόντο, με μπλε γράμματα και μια φωτογραφία από την κινηματογραφική ταινία «300», η ιστοσελίδα του κόμματος καλωσορίζει τους επισκέπτες και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι Ιταλοί πρέπει να υποστηρίξουν την ιταλική Χρυσή Αυγή. «Δεν έχουμε επαφή με τις μασονικές στοές που καταστρέφουν τον πολιτισμό του πλανήτη. Υπερασπιζόμαστε την απελευθέρωση από τους λαούς που βρίσκονται στην ιταλική χερσόνησο. Το πρόγραμμα της Alba Dorata ορίζει μια οικονομική επανάσταση. Σκοπός η κατάργηση της δικτατορίας των τραπεζών. Οποιος είναι με την Alba Dorata γνωρίζει ότι οδεύουμε προς την πραγματική Ευρωπαϊκή Ενωση, εκείνη των λαών και των πολιτισμών», γράφει στην ενότητα «γιατί να ψηφίσεις την Alba Dorata», ενώ το μανιφέστο κατακεραυνώνει τους υπευθύνους για την κρίση, τις αμερικανικές τράπεζες δηλαδή κι υπόσχεται «ευημερία, ευτυχία, τιμιότητα» σε όσους των ψηφίσουν.
Πίσω από το εγχείρημα που μέσα σε λίγες ημέρες έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές που επιθυμούν η Ιταλία όπως η Ελλάδα «να ξεβρομίσει ο τόπος», βρίσκεται ο Αλεσάντρο Γκαρντόσι πρώην μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης Forza Nuova, ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την Χρυσή Αυγή ειδικά από τότε που ο ελληνικός συνδυασμός εξελέγη. Μάλιστα βλέποντας την απήχηση που συναντά η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, οι Ιταλοί υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι δημοσκοπήσεις τους δικαιώνουν, αποδεικνύοντας ότι κι ο ιταλικός λαός όπως ο ελληνικός τους επιθυμεί στη Βουλή.
Άλλωστε όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η συνταγή είναι απλή για την εξυγίανση της οικονομίας της χώρας. Αρκεί λοιπόν να επανέλθει η ιταλική λιρέτα, που θα χρησιμοποιείται μόνο στην Ιταλία για το ιταλικό εμπόρευμα, καθώς «δεν θα έχουμε ανάγκη το ξένο νόμισμα όπως το ευρώ ή το δολάριο για να αγοράσουμε πρώτες ύλες», ενώ σχετικά με τον υπερπληθυσμό στις φυλακές η Alba Dorata προτείνει «το 60% των κρατουμένων που είναι αλλοδαποί να εκτίσουν τη ποινή τους στην χώρα καταγωγής τους».
Όπως φαίνεται η δυναμική είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Ιταλία έχει ήδη κερδίσει υποστηρικτές καθώς ήδη στο επίσημο προφίλ της στο Facebook υπάρχουν πάνω από 700 φίλοι, ενώ στη σελίδα φιγουράρουν φωτογραφίες Ελλήνων με τις χαρακτηριστικές μαύρες μπλούζες να περπατούν κρατώντας την ελληνική σημαία, όπως και φωτογραφίες με συνθήματα του εθνικιστικού κόμματος.
ALBA DORATA - ITALIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου