Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για την παύση λειτουργίας της ιστοσελίδας του


ImageΔελτίο Τύπου εξέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος για την παύση λειτουργίας της ιστοσελίδας το. Στο δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για τον ανοικτό πλέον πόλεμο που διεξάγεται απέναντι στο ελληνικό εθνικιστικό κίνημα, από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Πιο συγκριμένα στο δελτίο Τύπου αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό.
Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα”
Σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα μας θα λειτουργεί και πάλι στο XAgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου