Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Ελληνόπουλα μπορούν να κτίσουν την Ελλάδα των ονείρων μας

Σε λίγες μέρες θα ηχήσει και πάλι το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Οι πομπώδεις κούφιες μεγαλοστομίες των πολιτικάντηδων θα προσπαθήσουν να κρύψουν κάτω από το χαλί, τα τόσα προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουν τα Ελληνόπουλα στις διδακτικές αίθουσες όλων των βαθμίδων. Φυσικά και η παιδεία μας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το καταρρέον κοινωνικό κράτος της νεοφιλελεύθερης νέας τάξης πραγμάτων, που μεθοδικά αποδομεί κάθε τι το όμορφο, κάθε τι το Ελληνικό, όλα τα χρόνια της αποκαλούμενης μεταπολίτευσης. Οι διεθνείς τοκογλύφοι και ντόπιοι απάτριδες υπάλληλοί τους ξέρουν πολύ καλά τη δύναμη της γνώσης, γι’ αυτό και φροντίζουν είτε να μην την προσφέρουν καθόλου στα Ελληνόπουλα είτε να την δίνουν αλλοιωμένη και παραπλανητική πίσω από το παραμορφωτικό πρίσμα της θολοκουλτούρας. Μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τα Ελληνόπουλα από ελπίδα του Έθνους σε έναν πειθήνιο «άχρωμο» πληθυσμό. Πέρυσι, η εκπρόσωπος της λέσχης BILDERBERG, δεν κατάφερε να δώσει στους μαθητές, πριν από τα Χριστούγεννα, ούτε σχολικά βιβλία. Φέτος για άλλη μια χρονιά θα στοιβαχτούν σε ακατάλληλες αίθουσες, με ανύπαρκτες υποδομές, Ελληνόπουλα και παιδιά λαθρομεταναστών, ρομά, γύφτων κλπ. Θα ακούσουν σε πολλές περιπτώσεις διδασκαλίες αναρχικών ή αριστεριστών, κατ’ ευφημισμών δασκάλων και θα διαβάσουν από βιβλία που βρίθουν λαθών και ανακριβειών. Αρκεί η συζήτηση μόνο μερικών λεπτών με έναν μαθητή για να καταλάβεις την τέλεια αποτυχία του εκπαιδευτικού μας συστήματος, αρκεί να δεις απλώς την όψη των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΑΣΟΕΕ, Νομική, Πολυτεχνείο κλπ) για να καταλάβεις το επίπεδο της γνώσης που παρέχεται σ’ αυτά. Χωρίς ν’ αναφερθούμε στα τόσα οικονομικά σκάνδαλα στον χώρο των πρυτάνεων και γενικότερα της παιδείας  
Επειδή όλοι οι ακόλουθοι τού Μαμωνά ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να επικρατήσουν του Ελληνισμού σε ευθεία αντιπαράθεση, (καθώς δυστυχώς γι’ αυτούς τους βοσκούς, που επί σαράντα χρόνια δεν μπορούσαν να βγουν από μια έρημο (Σινά) μικρότερη σε έκταση από την Πελοπόννησο, έχουμε στην Ιστορία μας τη δημιουργία κάποιων αυτοκρατοριών, κάποιες μάχες σαν τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα, τις Πλαταιές, τα Γαυγάμηλα, το Κλειδί, τα Δερβενάκια, το Μπιζάνι κλπ,) χτυπούν τους Έλληνες ύπουλα, κρυπτώμενοι πίσω από μισέλληνες ελληνόφωνους πολιτικούς. Προφητικά, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π. Σινόπουλος είχε πει από το 1978: «Οἱ βάρβαροι δὲν θὰ ξανάρθουν ἀπ’ τὰ σύνορα. Τοὺς ἐκπαιδεύουν οἱ σοφοὶ μὲ τηλεοράσεις καὶ οἱ ὀρδὲς τοὺς ἀπ’ τὰ παιδικὰ δωμάτια θὰ ὁρμήσουν.» Προσπαθούν να κτυπήσουν αυτό καθ’ αυτό το κύτταρο της Ελληνικής φυλής με τους λαθρομετανάστες και να δηλητηριάσουν τη νεολαία μας με όλα αυτά τα προϊόντα της υποκουλτούρας και της ανηθικότητάς τους. Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα λόγια του Εβραίου Αβραάμ Μπέν Ελεάζαρ, κρυπτόμενου πίσω από το όνομα Χένρυ Κίσσινγκερ (ναι ο τ. Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.) «Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί , να επικρατήσει , για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας για την πολιτική των ΗΠΑ».
Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν, με το πούσι της υποκουλτούρας τους, το Ελληνικό αίμα που τρέχει στις φλέβες των παιδιών μας, δεν θα τα καταφέρουν. Η Ελληνική φυλή έχει αποδείξει, στην τόσων χιλιετιών ιστορία, ότι μπορεί να νικήσει κάθε εχθρό, αρκεί να εμφορείται από τα προαιώνια ιδανικά της. Κάπου στο βάθος φαίνεται να γλυκοχαράζει για τον Ελληνισμό, η (Χρυσή) Αυγή και η παιδεία είναι το κατάλληλο εφαλτήριο. Έχοντας υπ’ όψιν, ότι η οικονομική κρίση είναι απλώς μια δυσμενής συνέπεια της κρίσης αξιών που κατατρώγει την Κοινωνία μας, όλα μπορούν να βελτιωθούν αν ο δάσκαλος γαλουχήσει τα Ελληνόπουλα με τους δύο ακρογωνιαίους λίθους πάνω στους οποίους στηρίζεται όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού, ήτοι την αναζήτηση της αλήθειας και την αγάπη για την ελευθερία. Στον Γαλλο-Πρωσικό πόλεμο (Ιούλιος 1870 - Μάϊος 1871), όταν νίκησε η Πρωσία (Γερμανία), με τον Καγκελάριο Otto von Bismarck και κατέλαβε το Παρίσι, επιβάλλοντας στη Γαλλία ταπεινωτική Συνθήκη, ζήτησε ο Μπίσμαρκ από επιτροπή επιστημόνων να ερευνήσουν που οφειλόταν η εύκολη νίκη των Γερμανών. Η επιτροπή μετά από εκτενή έρευνα απάντησε ότι ο «Γερμανός Δάσκαλος» είναι αυτός που βοήθησε περισσότερο στη νίκη, διαπαιδαγωγώντας κατάλληλα τη Γερμανική νεολαία και εμφυσώντας της υψηλά ιδανικά και φρόνημα χάριν στα οποία ο Γερμανός στρατιώτης και Αξιωματικός απεδείχθη ανώτερος του Γάλλου.
Ο μεγάλος Έλληνας Ίων Δραγούμης έλεγε: «Η παιδεία σε ένα Έθνος φανερώνει τη διανοητική του κατάσταση». Είμαστε λαός Κυρίων, είμαστε φορείς ενός ανώτερου πολιτισμού, δεν θ’ αφήσουμε τους άπλυτους «προοδευτικούς» να μας κατεβάσουν στο επίπεδό τους, εμείς με την παιδεία θα φροντίσουμε ν’ ανεβάσουμε το προαιώνιο Έθνος των Ελλήνων ψηλά. Να μάθουμε τις ρίζες μας, να μάθουμε την ιστορία μας. Ο Guizot έγραφε: «Ὁ λαός ὁ μελετῶν και γιγνώσκων την ἱστορίαν αὑτοῦ κρίνει σχεδόν πάντοτε ἀσφαλέστερον και ὀρθότερον περί τε τῶν παρόντων αὑτοῦ πραγμάτων καί περί τῶν ὃρων τῆς προόδου καί περί τῆς μελλούσης αὑτοῦ τύχης». Ιδού τι φοβούνται αυτοί που μας κυβερνούν, μήπως και αποκτήσουμε ορθή κρίση, μήπως και γίνουμε αφέντες στον τόπο μας, μήπως και προοδεύσουμε, γιατί τότε ξέρουν ότι θα έχουν την τύχη των δημαγωγών στις Συρακούσες, επί Αγαθοκλή.
Η παιδεία μας δεν είναι μόνο ελλιπέστατη, αλλά και στρεβλή. Ένα κλασσικό παράδειγμα είναι ο (ανύπαρκτος) επαγγελματικός προσανατολισμός. Όλοι «θέλουν» και «πρέπει» να γίνουν «επιστήμονες». Μα το ρήμα «επίσταμαι» σημαίνει γνωρίζω κάτι καλά, γιατί λοιπόν κάποιος που έχει την ικανότητα να σκαλίζει καλά το ξύλο, θα πρέπει να σπουδάσει π.χ. μαθηματικά, να βρεθεί σε ένα Πανεπιστήμιο μακριά από την πόλη του (πρέπει να «ενισχύσουμε» τις τοπικές κοινωνίες), να γίνει ένας αιώνιος φοιτητής και στη συνέχεια ένας εσαεί άνεργος καθηγητής, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ επιτυχημένος ξυλουργός («επιστήμονας» στην κατεργασία του ξύλου). Βέβαια οι κυβερνόντες υπάλληλοι των κερδοσκόπων δεν το θέλουν αυτό. Θέλουν να διαθέτουμε ένα σωρό λεφτά για την παιδεία για να «βγάζουμε» ημιμαθείς άνεργους «επιστήμονες», ενώ παράλληλα να τροφοδοτούμε με τα κορυφαία «μυαλά» όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και κέντρα ερευνών του εξωτερικού και έτσι στην Ελλάδα να μένουν τα φτηνά «εργατικά χέρια» (βορά στους κερδοσκόπους), οι λαθρομετανάστες και τα «λαμόγια». Φυσικά έτσι εξυπηρετείται και ο απώτερος στόχος των διεθνών τοκογλύφων, καθώς η Ελλάδα μας δεν θα «ορθοποδήσει» ποτέ, δεν θα υπάρξει ανάπτυξη, δεν θα υπάρξει παραγωγή, με συνέπεια να ξεπουλήσουμε όσο-όσο τα πάντα (υπέδαφος, νησιά κλπ)        
Μην κάνουμε το χατίρι στους απάτριδες, ας διαπαιδαγωγήσουμε σωστά τη νεολαία μας, ας την ατσαλώσουμε με ιδανικά, ας της εμφυσήσουμε αρειμάνιο πνεύμα, δύναμη, πεποίθηση για τη νίκη και τότε ως δια μαγείας θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα (οικονομικά, εργασιακά, μάστιγα ναρκωτικών, λαθρομετανάστευση κλπ), που έχουν βυθίσει στο τέλμα της απογοήτευσης τον Έλληνα. Αυτοί έχουν όλα τα υλικά μέσα χειραγώγησης και εκμαυλισμού του Έθνους μας, αλλά εμείς έχουμε το υπερόπλο που λέγεται Ελληνικό αίμα, είναι αυτό που δημιούργησε φιλοσοφία, λογική, αθλητισμό, θέατρο, λογοτεχνία, καλές τέχνες, ήρωες, ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό (σημειώστε ότι όλες αυτές οι λέξεις – έννοιες είναι αμετάφραστες σε όλες τις άλλες γλώσσες). Φυσικά φτιάξαμε και Θερμοπύλες και κοσμοκρατορίες και Παρθενώνες. Όλες οι ευρωπαϊκές αξίες είναι δημιούργημα του Ελληνικού Πολιτισμού, όπως το όνομα και το εννοιολογικό περιεχόμενο της Ευρώπης το πρώτον διατυπωθέντα, στον διάλογο μεταξύ Θεμιστοκλέους και Ευρυβιάδου κατά τη ναυμαχία της Σαλαμίνος. Επομένως όλος αυτός ο απίθανος συρφετός των Ευρωπαίων ‘’αξιωματούχων’’ που παρελαύνει καθημερινά από τις τηλεοράσεις δεν θα έπρεπε καν να έχει το ηθικό ανάστημα να κρίνει τους Έλληνες.
Οι μεγάλοι Ηγέτες είναι διαχρονικοί, ο μεγάλος μας Κυβερνήτης Ι. Μεταξάς στην ακροτελεύτια παράγραφο του διαγγέλματος του προς τον Ελληνικό λαό, την ημέρα του υπερήφανου ‘’ΟΧΙ’’, σχεδόν επαναλαμβάνοντας τον παιάνα των Σαλαμινομάχων αναφέρει: «Ἕλληνες, τώρα θὰ ἀποδείξωμεν ἐὰν εἴμεθα ἄξιοι τῶν προγόνων μας καὶ τῆς ἐλευθερίας, τὴν ὁποίαν μᾶς ἐξησφάλισαν οἱ προπάτορές μας. Ὅλον τὸ Ἔθνος ἂς ἐγερθῆ σύσσωμον, ἀγωνισθῆτε διὰ τὴν Πατρίδα, τὰς γυναίκας, τὰ παιδιά σας, καὶ τὰ ἱερᾶς μας παραδόσεις. Νῦν ὑπὲρ πάντων ὁ ἀγὼν.» Σήμερα, δεν περνούν κάποιες σιδερόφρακτες μεραρχίες Ιταλών τα σύνορά μας, αλλά η επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός είναι ολομέτωπη και σε πολλές περιπτώσεις ο εχθρός είναι εντός των τειχών και αόρατος, γι αυτό η μαθητιώσα νεολαία μας, πρέπει να γίνει «χρυσή», αντάξια της Ε.Ο.Ν., οι δύο πρώτες στροφές του ύμνου της οποίας είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρες:

Στην γλυκειά μας την Πατρίδα
την τρανή κι ιστορική
συ απόμεινες ελπίδα
Νεολαία Ελληνική.
Την ολόθερμη ψυχή της
εθνική φωτίζει αυγή!
……………
ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΤΑΙΝΑΡΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου