Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


«ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΥΡΤΣΟ--ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ και ΟΡΑΜΑ»...!!!

Στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012,  το ευτελές εκλογικό ποσοστό του 2,9% που κατέλαβε τελικά, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, αντανακλά την οργανωτική και την πολιτική κατάρρευση του κόμματος, για την οποία φέρεις βαρύτατη

αν όχι αποκλειστική ευθύνη και απέδειξες την πλήρη αδυναμία σου να συσπειρώσεις και ναεκφράσεις τον εθνικοπατριωτικό χώρο που κάλυπτε δέκα και πλέον χρόνια ο ΛΑ.Ο.Σ.
Έτσι, η έλλειψη οποιουδήποτε προγραμματισμού, η ανυπαρξία περιφερειακής και κεντρικής οργάνωσηςκαθώς επίσης, η πολιτική και ηθική εξόντωση των πιο ικανών στελεχών σου, αποτελούν τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάστασης.
 Με μοναδικούςσυνεργάτες σου, τους νεοφιλελεύθερους νεοταξίτες, Νίκη Τζαβέλα  και Γιώργο Κύρτσο καθώς επίσης όλες εκείνες τις διαχρονικές καταστροφικές αποκλειστικές φίλες σου, που διαχρονικά διοικούσαν το κόμμα, δεν ήταν ποτέ φυσικά δυνατόν, να παραχθεί αξιόπιστος πολιτικός λόγος, ικανός να συσπειρώσει τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.
 Όμως, ο εθνικοπατριωτικός χώρος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ούτε ναταυτιστεί με τις εγγενείς αδυναμίες τις δικές σου και του στενού σου περίγυρου.  
Γι΄αυτό, σε καλώ, δια της παρούσης από τη στιγμή που ξεπεράστηκες από τις πολιτικές εξελίξεις, να συγκαλέσεις την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με αποκλειστικόθέμα, τον ορισμό τριμελούς προσωρινής  διοίκησης, με σκοπό την προετοιμασία ιδεολογικού και καταστατικού Συνεδρίου,το οποίο θα διατρανώσει εκ νέου τις καταπατηθείσες και ευτελησθείσες από εσένακαι το περιβάλλον σου, αξίες, ιδανικά και οράματα της λαϊκής βάσεως του κόμματος και θα εκλέξει τον νέο αρχηγό. 
 Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, θα πρέπει επίσης, να συσταθεί οικονομική ελεγκτικήεπιτροπή που ακολούθως θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο των χρηματικών εισροών του κόμματος από τις επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα κατά την είσοδό του στηνΕλληνική Βουλή το 2007 και το 2009, καθώς επίσης κατά την είσοδό του στηνΕυρωβουλή το 2009, από την στιγμή που τα χρήματα αυτά είναι τμήμα από το ισχνόυστέρημα του Ελληνικού λαού.
 Μετά τηνσύσταση της οικονομικής ελεγκτικής επιτροπής και κατά την συνεδρίασή της θαπρέπει να παρευρίσκονται, ο υπεύθυνος στα οικονομικά ζητήματα του κόμματος,Αντιπρόεδρος, κ. Σκανδαλάκης και δυο τουλάχιστον μέλη της Οικονομικής Επιτροπήςτου κόμματος, όπως αυτή προβλέπεται δεσμευτικά από το άρθρο 10, κεφάλαιο 3 του εν ισχύ Καταστατικού, προκειμένου να απαντήσουν και να δώσουν τις απαραίτητεςεξηγήσεις για την σωστή διακίνηση αυτών των χρημάτων, υπέρ των αναγκών του κόμματος 
 Ως εκ τούτου,θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι και να προσκομίσουν στην επιτροπή, τα πλήρηστοιχεία εσόδων-εξόδων του κόμματος, αντίγραφα των καταχωρηθέντωντιμολογίων-δελτίων αποστολής, τιμολογίων παροχής υπηρεσιών, αποδείξεις παροχήςυπηρεσιών και πιστωτικών τιμολογίων. 
Επίσης, να θέσουν υπ΄όψη της επιτροπήςεπικυρωμένα αντίγραφα των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος,στους οποίους τηρούνται τα χρήματα των ανωτέρω επιχορηγήσεων
Ευελπιστώ πως θα ανταποκριθείς άμεσα σ΄αυτή την πρόσκληση-πρόκληση από την στιγμή που ουδέποτε υπήρξε έλεγχος της οικονομικής διαχειρίσεως των επιχορηγήσεων που έλαβε οΛαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.  
Παναγιώτης Αποστόλου
Πρώην ΑναπληρωτήςΓραμματέας
Κεντρικής ΕπιτροπήςΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου