Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ . "Να πεθάνει το 7% των Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή"! ζητά η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου


Να πεθάνει το 7% του ελληνικού πληθυσμού που έχει ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ζητά η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή ερμηνεύτρια λίγες ώρες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και το βίντεο με το «Εγέρθητι» στους δημοσιογράφους έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επανήλθε σήμερα, όχι για να πάρει πίσω τα όσα έγραψε αλλά για να ξεκαθαρίσει την άποψή της.

«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους μου στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω. Καλή συνέχεια! Μετά το σοκαριστικό βίντεο του –εγέρθητι- τοποθετήθηκα χρησιμοποιώντας την οξύμωρη φράση -να πεθάνετε μέλη και ψηφοφόροι προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια- δεν εννοούσα σαφώς τον βιολογικό θάνατο αλλά τον πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο του φασισμού. Η στάση μου για την ανθρωπότητα και την ανθρώπινη ζωή είναι σαφής και δηλωμένη...».
Δηλαδή με ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής στους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι (κακώς και απαράδεκτα, κατά την εκτίμησή μας, αν και υπάρχει θέση της Χρυσής Αυγής που λέει ότι "το "Εγέρθητι" δεν αφορούσε τους δημοσιογράφους, αλλά τα μέλη που καθόντουσαν πίσω από τους δημοσιογράφους") κάποιος Έλληνας πολίτης και μάλιστα προβεβλημένος λόγω της ιδιότητάς του, ζητά το θάνατο κάπου 600.000 Ελλήνων.
Τέτοιου είδους τοποθετήσεις, όμως, της Ν.Μποφίλιου, έχουν προκαλέσει ποταμούς αίματος στο παρελθόν μεταξύ των Ελλήνων. Λϊγη ψυχραιμία, απ'όλους, δεν βλάπτει εκτιμούμε.
Kαι όταν λέμε "απ'όλους" εννοούμε "απ'όλους" που λέει και η διαφήμιση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου