Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνελήφθηκαν 5 ανθρωπόμορφα κτήνη «οικονομικοί μετανάστες» για τη δολοφονία 67χρονης στα Ιωάννινα . Και μετά απορούμε γιατι η Χρυσή Αυγή θα ανεβάσει και άλλο το ποσοστά


ImageΕξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ η δολοφονία της άτυχης 67χρονης γυναίκας στα Ιωάννινα που είχε συμβεί στις 4 Μαίου. Ήταν πρωτοφανή η αγριότητα των πέντε όπως αποδείχθηκε Γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» δολοφόνων καθώς η 67χρονη υπέστη φρικτά βασανιστήριο προκειμένου να της αποσπάσουν το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο που είχαν εντοπίσει στο σπίτι.
Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη με μονωτική ταινία, χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ειδικά όμως στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Στο τέλος στραγγαλίστηκε με μονωτική ταινία.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για πολυμελή σπείρα αλλοδαπών, Γεωργιανών δολοφόνων, -από αυτούς που στέλνει κατά χιλιάδες η Γεωργία στην Ελλάδα- που γνωρίζοντας ότι διαθέτει περιουσιακά στοιχεία προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές διαμερίσματος που ανήκε στην ιδιοκτησία της. Αφού την οδήγησαν προσχηματικά στο διαμέρισμα για να το ελέγξουν την έδεσαν και την φίμωσαν, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει από ασφυξία.
Τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη  είναι τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας 32, 27, 36, 33 και 37 ετών
Και με τη συγκεκριμένη δολοφονία οι νεκροί Έλληνες  από τους λαθροεισβολείς δολοφόνους έχουν φτάσει πλέον τουλάχιστον τους  16 –και αυτό από την αρχή του χρόνου μόνο. Όσο για τους αστείους δημοσιογραφίσκους που αμφισβητούν τους 16 νεκρούς θα επανέλθουμε με την πλήρη λίστα, των δολοφονημένων Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς.

Η αριστερά, η εν δυνάμει «κυβερνώσα» αριστερά επικαλούμενη τον «ουμανισμό» της και τις τάχα αρχές της συνεχίζει την αμετανόητη αυτή πολιτική της για το περεταίρω άνοιγμα των συνόρων –γιατί η περίφημη Εθνική Κυριαρχία της αριστεράς έχει να κάνει μόνο με την Τρόικα και όχι με τα σύνορα βέβαια- τη νομιμοποίηση όλων των λαθροεισβολέων και επιτρέποντας εκ των πραγμάτων τη δολοφονία Ελλήνων πολιτών χωρίς να αισθάνεται ίχνος ντροπής. 
Ας ρωτήσει σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τον ουμανιστή –κατά δήλωσή του- πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη σημερινή τους συνάντηση ποια η θέση του για το θέμα της λαθροεισβολέων στη χώρα. Και αν πάρει απάντηση ας την πει και στον Ελληνικό λαό. Αυτό όμως που η Ελληνική κοινωνία –τουλάχιστον το μέρος αυτής που δεν πάσχει από το σύνδρομο του μαζόχ- που πρέπει να βροντοφωνάξει είναι: Φτάνει πια!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου