Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ , ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Άνοιγμα Καρατζαφέρη προς τα… αριστερά! 
Κατά-κατά-κατά-καταρρέει ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Τα μία στρέφεται από δω, την άλλη μέρα στρέφεται από κει, την επομένη παραπέρα. Και βρίσκει αδιέξοδο παντού. Έχει ζαλίσει τον κόσμο κι έχει ζαλιστεί κι ό ίδιος με τις συνεχείς κωλοτούμπες του. Σ’ αυτή τη φάση (άγνωστο πόσο θα διαρκέσει, από 5 λεπτά μέχρι 5 μέρες…), αποφάσισε να κάνει στροφή προς τα… αριστερά! Πήρε, λοιπόν, με… ελεύθερη μεταγραφή τον πρώην (μιλάμε για πολύ πρώην…) βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λευτέρη Κωνσταντινίδη.Γ. Καρατζαφέρης:
«Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου ως ο πλέον ανιδιοτελής μαχητής της ζωής, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καλωσορίζοντας τον κ. Κωνσταντινίδη στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Πρόσθεσε ότι γνωρίζει άριστα την οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και ότι έχει ζήσει πολύ στο εξωτερικό και είναι αχθοφόρος μεγάλων εμπειριών.
Τι εστί Λ. Κωνσταντινίδης; Οι νεώτεροι σίγουρα δεν τον θυμούνται. Κατ’ αρχάς, ήταν σύζυγος της Αγγέλας Κοκκόλα, της ιδιαιτέρας γραμματέως του –αλήστου μνήμης καταστροφέα της Ελλάδος- Ανδρέα Παπανδρέου. Επί επαναστάσεως ήταν… αντιστασιακοτουρίστας στη Σουηδία, μαζί με τον Α. Παπανδρέου και φυσικά οργανωμένος στο ΠΑΚ. Είχε κάνει έντονα υβριστικές δηλώσεις κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου, όταν είχε έρθει για ιδιωτική επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά το 1990. Επίσης, για κάποιο φεγγάρι είχε κάνει θόρυβο με μια… απεργία πείνας, αλλά ο γράφων δε… θυμάται γιατί. Όποιος γνωρίζει να μας διαφωτίσει σχετικά.
Τηλεπρόεδρε, με γεια το… παλτό. Αν κι έρχεται καλοκαίρι θα σου χρειαστεί, γιατί σε λίγες βδομάδες που έχουμε εκλογές θα δεις τα ποσοστά σου να πιάνουν θερμοκρασίες… Βορείου Πόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου