Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΗΘΕΛΑΝ ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝ.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν πέντε επιχειρηματίες από την Αλεξανδρούπολη έκλεισαν μυστικά συμφωνία με τέσσερις καλλίγραμμες αλλοδαπές να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα, συνήθως Σάββατο και να περνούν το βράδυ μαζί.

Μάλιστα, για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, νοίκιασαν ένα δυάρι στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης της Αλεξανδρούπολης και εκεί γινόταν το ερωτικό παιχνίδι από το απόγευμα του Σαββάτου ως τις πρωινές ώρες της Κυριακής! Η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν για πολύ καιρό και τα τρία κρεβάτια του διαμερίσματος έπαιρναν στην κυριολεξία φωτιά!!!
Οι πέντε πασίγνωστοι και συνάμα ερωτύλοι επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης, νόμιζαν ότι είχαν βρει ένα ασφαλές καταφύγιο για να κάνουν πραγματικότητα όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους με τις πανέμορφες αλλοδαπές, έναντι ενός αρκετά υψηλού αντιτίμου βεβαίως.
Ωστόσο, οι Σαββατιάτικες απουσίες από το κρεβάτι έβαλαν ψύλλους στα αυτιά της συζύγου ενός εκ των ζωηρών επιχειρηματιών. Μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση και έχοντας υποψιαστεί ότι ο σύζυγός της δεν της ήταν πλέον πιστός, προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει.
Όταν η εν λόγω κυρία πληροφορήθηκε από το γραφείο ερευνών τα κατορθώματα του συζύγου της, δεν άντεξε και εισέβαλε μαινόμενη στο διαμερίσματα, πιάνοντάς τον στα πράσα. Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο, προκαλώντας το σχετικό πανικό.
Μέχρι και στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ακούστηκαν, που βρίσκεται κοντά στο αμαρτωλό δυάρι, αλλά ευτυχώς για τους ζωηρούς επιχειρηματίες, ήταν Σάββατο μετά τις 11 το βράδυ, όπου στο κανάλι δεν βρίσκεται κανένας δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου