Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΟΙ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣΈκοψαν την πίτα οι Πετρωτιώτες της Αλεξανδρούπολης
Παρουσία 100 και πλέον μελών και φίλων, ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξ/πολης», έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου. Την πίτα ευλόγησε το επίτιμο μέλος του συλλόγου, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Άνθιμος Ρεγγίδης. Ένα κομμάτι της πίτας, αφιερώθηκε στην Ελλάδα μας. Καλότυχος για νέο έτος ο Πασχάλης Νικολαίδης, που κέρδισε το φλουρί!
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν εγκάρδιες και θερμές ευχές. Ο πρόεδρος Δ. Κελεμίδης ευχήθηκε στους συμπατριώτες και τους φίλους «μια νέα χρονιά διαφορετική προς το καλύτερο, γεμάτη με υγεία, οικογενειακή αρμονία και αγάπη προς τον πλησίον».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Μακ.-Θράκης κ. Ιωάννης Κανελάκης (ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κα Γ.Νικολάου), ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Γερακόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης κ. Ε.Λαμπάκη), εκπρόσωποι του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου), καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων – «Ακρίτες» Αλεξ/πολης, «Τριγωνιωτών Αλεξ/πολης», «Γυναικών Ν.Χειμωνίου», «Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξ/πολης» και «Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας». Ιδιαίτερο χαιρετισμό απέστειλε εκ μέρους του ΔΣ της ΠΟΘΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων), ο πρόεδρος κ. Ε. Χατζόπουλος.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κελεμίδης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου