Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Το φορτίο μετέφερε από την Τουρκία ένας 30χρονος Σύριος μουσουλμάνος 
Νέα περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Θράκη. Κατασχέθηκε φορτίο με διόπτρες σκόπευσης για καλάσνικοφ και αντιαρματικά όπλα από τις τελωνειακές αρχές του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου. Οι τελωνειακοί κατάσχεσαν συνολικά 281διόπτρες διαφόρων τύπων, νυχτερινής και ημερήσιας σκόπευσης, που μετέφερε στο αυτοκίνητό του προερχόμενος από την Τουρκία 30χρονος Βέλγος υπήκοος Συριακής καταγωγής (μουσουλμάνος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ισχυρίσθηκε ότι το φορτίο είχαν αφήσει στο τούρκικο τελωνείο γνωστοί του και πως ο ίδιος μετέβη για να το παραλάβει και να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του. Εν τούτοις υπάρχει και εξετάζεται η πληροφορία ότι το φορτίο παρέμενε στο τουρκικό τελωνείο, που δεν επέτρεπε την είσοδό του στη γείτονα χώρα, καθώς είχε προορισμό τη Συρία. Οι διόπτρες κατασχέθηκαν ενώ ο 30χρονος μουσουλμάνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής (μουσουλμάνοι) συνελήφθησαν μέσα σε απαγορευμένης πρόσβασης στρατιωτική περιοχή του Έβρου κοντά στο Σουφλί εξοπλισμένοι με ιδιαίτερα εξελιγμένα συστήματα καταγραφής θέσεων, επικοινωνιών κλπ. Οι συλληφθέντες δήλωσαν ότι ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν οικολογική εξερεύνηση στην περιοχή στον εξοπλισμό τους όμως βρέθηκαν καταγεγραμμένες θέσεις πολυβολείων, ναρκοπεδίων, ζώνες πυρός κλπ, τις οποίες προφανώς είχαν καταγράψει από "οικολογικό ενδιαφέρον".
Επισημαίνουμε ότι η τουρκική ΜΙΤ, συχνά χρησιμοποιεί "τουρίστες" από δυτικές χώρες, "υπεράνω υποψίας", προκειμένου να καταγράψει ελληνικές αμυντικές θέσεις που δεν είναι ευδιάκριτες από τους δορυφόρους. Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι είναι και μουσουλμάνοι μαροκινής καταγωγής, αλλά κυρίως ο εξοπλισμός τους και τα όσα κατέγραψαν δείχνει ότι δεν ενδιαφερόντουσαν μόνο για την "οικολογία".

Η ευαίσθητη περιοχή της Θράκης αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της τουρκίας και προσφέρεται για προβοκάτσια με σκοπό την υλοποίηση των σκοτεινών σχεδίων που απεργάζονται οι γείτονες. Στην Ελλάδα διακινούνται ανεξέλεγκτα χιλιάδες καλάσνικοφ και οι λαθρομετανάστες βρίσκονται εκτός ελέγχου ενώ την ίδια στιγμή η παρουσία ξένων μυστικών υπηρεσιών στις διάφορες μουσουλμανικές ομάδες είναι πλέον δεδομένη.
q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου