Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΧΑΛΚΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Χαλκευμένη δημοσκόπηση για τα πανηγύρια μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Αλαφούζου. Ούτε ψήφο δεν χάνουν οι διαλυμένοι ΑΝ.ΕΛ. αμέσως μετά την σύμπραξη με Σύριζα
Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψευδολογίας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας προχώρησαν χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλοιώνοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χθες στο ΣΚΑΪ από την Public Issue ήταν αλλοιωμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια. Συγκεκριμένα, στην κάρτα της εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων έδωσαν:

Σύριζα - 29,5%
ΝΔ - 28,5%
Χρυσή Αυγή - 10%
ΑΝΕΛ - 8%
ΠΑΣΟΚ - 7,5%
ΔΗΜΑΡ - 6%
ΚΚΕ - 5,5%
Ο σχολιασμός των ασύστολων ψευδών πιστεύουμε πως είναι περιττός. Ο Σύριζα πήρε... τα πάνω του μετά τις σημαντικές επαφές του Αλέξη με το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει το έρεισμά του στην ελληνική κοινωνία, ενώ και οι ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ παραμένουν σταθεροί, καθώς συμβάλλουν ουσιαστικά στην πολιτική ζωή του τόπου. Ποιος πέφτει; Μα φυσικά η Χρυσή Αυγή, η οποία χάνει 1,5% από την επιρροή της... Και τα παραμύθια έχουν όριο! Ας δούμε τώρα και τα αληθινά ποσοστά με την πραγματική κάρτα επιρροής των πολιτικών κομμάτων, προτού αλλοιωθεί. Την κάρτα εξασφάλισε και δημοσίευσε στο ιστόλογιό του ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς.

ΝΔ - 24,5%
Σύριζα - 23,2%
Χρυσή Αυγή - 13,7%
ΠΑΣΟΚ - 7,7%
ΑΝΕΛ - 6,3%
ΔΗΜΑΡ - 5,6%
ΚΚΕ - 4,4%
Αυτή είναι η καρτέλα δημοσκόπησης της εταιρείας PUBLIC ISSUE, προτού αυτή δει το φως της δημοσιότητας και στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρουσιάζεται σταθερά τρίτο κόμμα με ποσοστό 13,7%.Μετά τα γνωστά μαγειρέματα των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων ως δια μαγείας το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ψαλιδίστηκε στρογγυλοποιημένο στο 10% για να αποδείξει για άλλη μια φορά πως οι ίδιες εταιρείες που τώρα εναγωνίως κουτσουρεύουν τα ποσοστά μας είναι οι ίδιες εταιρείες που απέκρυπταν εώς και ενα μήνα πριν τις εκλογές ακόμα και την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως κόμμα κατερχόμενο στον εκλογικό στίβο.
Ας παρουσιάζουν όσες ''πειραγμένες'' δημοσκοπήσεις θέλουν, ας κάνουν όσες ''εκπτώσεις'' αντέχουν στα μαγαζιά τους,τελικά δεν θα καταφέρουν να αναχαιτίσουν το εθνικιστικό ποτάμι, τον άνεμο ελευθερίας που πνέει πιά στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokleistiko-o-skai-kai-h-public-issue-ekopsan-37-apo-thn-chrush-augh#.UUMD4TfTvNY#ixzz2Nbfw9Row

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου