Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ

Μια τεράστια Ελληνική σημαία εμβαδού 100 τ.μ. κατασκεύασαν οι νέοι των Προμάχων Αλμωπίας νομού Πέλλας στην κορυφογραμμή του χωριού.
Όλα οργανώθηκαν μέσω της ομάδας των νέων στο διαδίκτυο , και με την νεανική τους ορμή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα παιδιά με συλλογικότητα και δημιουργικότητα κατάφεραν να σχηματίσουν την γαλανόλευκη , η οποία διακρίνεται από χιλιόμετρα. Για να το πετύχουν , εργάστηκαν σκληρά δυο Κυριακές συλλέγοντας βράχους  και τοποθετώντας τους  στο συγκεκριμένο
σημείο.
Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους , και με την κίνησή τους αυτή  υποδηλώνουν την προσήλωσή τους στα ιδανικά του Ελληνισμού και διατρανώνουν σε όλους τη θέλησή τους να παραμείνουν στα πατρογονικά εδάφη παρά τις αντιξοότητες και την απραξία, ηθελημένη ή μη, των κυβερνώντων.
Οι νέοι των Προμάχων έκαναν την αρχή
Εδώ και αρκετό καιρό Ελληνόπουλα ετοιμάζουν αντίστοιχες δραστηριότητες  κυρίως στο χώρο της κεντρικής Ελλάδος και όχι μόνο
Η προσπάθεια πρέπει να αποκτήσει κινηματικό  πανελλαδικό χαρακτήρα 
Όπου μπορούμε ας φτιάξουμε το εθνικό μας σύμβουλο, ας ξαναβρούμε τις εθνικές  μας  αξίες, την συλλογικότητα και  τον εθελοντισμό Ας κάνουμε τους Έλληνες να αισθανθούν υπερήφανοι.

πηγή http://promahi-nea.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου