Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΤΥΠΗ ...ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ

Πιθανόν να έχετε παραξενευτεί με την ηρεμία που επικρατεί μεταξύ Πασοκ και Νδ, παρόλο που απομένουν πλέον λίγες μόνο μέρες για τις Εκλογές της έκτης Μαίου: Πέρα από "κόντρες" για δευτερεύοντα θέματα όπως τα ντημπέητ, οι Βενιζέλος και Σαμαράς αποφεύγουν τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα βάζουν...με μικρότερα κόμματα!

Γιατί γίνεται αυτό; Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, οι τελευταίες μετρήσεις (ή αλλιώς "κρυφές δημοσκοπήσεις") που έχουν στα χέρια τους τα δύο κόμματα, τους δείχνουν με τα ακόλουθα ποσοστά:

Πασοκ : 18% με τάση ανόδου!
Νδ: 25% με καθοδική τάση!!!

Κρατήστε αυτά τα νούμερα και πριν βιαστούν κάποιοι να μας διαψεύσουν, ας διαβάσουν και τη συνέχεια...

Βλέποντας λοιπόν τα δύο αυτά κόμματα πως το συνολικό τους ποσοστό ξεπερνάει το 40% κι άρα η συγκυβέρνηση ΓΙΝΕΤΑΙ, αποφάσισαν να επιτεθούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ σε όσους τους απειλούν!

Ποιοι είναι αυτοί; Όχι το ΚΚΕ ή ο Σύριζα, που θεωρούν ότι "ελέγχονται", αλλά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και η "Χρυσή Αυγή"!

Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε συντονισμένες επιθέσεις και στους μεν (σήμερα ο Γιωργάκης χαρακτήρισε "τέρας" τον Καμμένο, ενώ είναι γνωστή η ιστορία με τον Χήτο) και στους δε (συνεχόμενες ύβρεις και δαιμονοποίηση των "νεοναζί", μαζί με αποκλεισμό τους από τα Μμε)!

Θέλουν, τα συνεταιράκια της Πασοκ - Νδ Α.Ε, να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή των δύο "ανεξέλεγκτων" σχηματισμών, προκειμένου η νέα Βουλή να μην...σείεται κάθε φορά που θα ψηφίζουν τα ανθελληνικά και αντιλαικά τους μέτρα!

Έδωσαν λοιπόν κοινή γραμμή: ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Αυτή είναι η αλήθεια και προκαλούμε οποιονδήποτε να μας διαψεύσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου