Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Στη δημοσιότητα φώτο 2 ατόμων που συνελλήφθηκαν με όπλα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο (2) ατόμων που συνελήφθησαν για κατοχή όπλων στις 05-02-2013 στο Χαϊδάρι Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) ΔΡΑΚΟ Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην ΚόρινθοΒ) ΧΑΪΔΑ Γρηγόριο-Λουκά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην ΚόρινθοΣυγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν βραδινές ώρες της (05-02-2013) από αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής, με όχημα το οποίο δεν έφερε την πίσω κρατική πινακίδα κυκλοφορίας. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτούς βρέθηκαν :
  • Στην κατοχή του 27χρονου, ένα (1) πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ και ένας (1) σουγιάς
  • Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ, ένα (1) ζευγάρι γάντια και μία (1) κουκούλα τύπου full face
  • Στο χώρο αποσκευών του οχήματος δύο (2) κράνη μαύρου χρώματος.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου