Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣHΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, μαχόμενοι Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, διά της παρούσης δε  ΙΔΡΥΟΥΜΕ την ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Κ.Ε.Δ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ τα εξής:
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι να αντισταθούμε στην ηθική, πνευματική και πολιτιστική κατάπτωση των συμπατριωτών μας, στην έκπτωση και ισοπέδωση των Εθνικών Αξιών και Ιδανικών, που αποτελούν φυσικά επακόλουθα της οικονομικής εξαθλίωσης του λαού μας και απειλούν και αυτήν ακόμη την ύπαρξή μας ως Έλληνες. Το σχέδιο αυτό εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού  πραγματοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά δε τα τρία τελευταία χρόνια με ραγδαίους ρυθμούς, με βασικό μοχλό το εθνοκτόνο μνημόνιο που είναι πασίγνωστο ότι ψηφίστηκε παρανόμως από μία χούφτα πολιτικών τρίτης κατηγορίας, οι οποίοι - κατά δήλωσή τους - δεν το είχαν καν αναγνώσει. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις οι κορυφαίοι -υποτίθεται- επιστημονικοί σύλλογοι της χώρας μας, οι Δικηγορικοί, είτε αδρανούν, είτε αντιδρούν σπασμωδικά και αναποτελεσματικά σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο στα συντεχνιακά μας ζητήματα, παραμένουν δε απλοί θεατές στα Εθνικά μας θέματα και στην πορεία του λαού μας και της Πατρίδας μας προς την εξαθλίωση και την καταστροφή.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, βλέποντας αυτόν τον ξεπεσμό και την παρακμή της κοινωνίας μας, και τον άμεσο κίνδυνο αφανισμού του Έθνους μας και καταστροφής του Λαού μας δεν μπορούμε να μένουμε πλέον αδρανείς. Είναι ιερά υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε εδώ και τώρα. Να αντιδράσουμε στην εξαθλίωσή μας ως επιστημόνων, ως ανθρώπων, και ως απλών Ελλήνων πολιτών και να πολεμήσουμε ενάντια στο σχέδιο καταργήσεως του εθνικά ομοιογενούς κράτους, της δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και «κινεζοποιήσεως» της ελληνικής κοινωνίας, σχέδιο που ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος συμπολίτης μας αντιλαμβάνεται πλέον ότι ευρίσκεται εν πλήρει εξελίξει.
Στην απόφασή μας αυτή συνέτεινε και η πλήρης αδράνεια στα εν λόγω θέματα του δικηγορικού σώματος. Έχοντας μεγαλώσει με Ιδανικά και Αξίες όπως το Έθνος, η θρησκεία, η φυλή, η κοινότητα, η οικογένεια,  η αξιοκρατία, οι παραδόσεις, και βλέποντάς τα να βάλλονται πανταχόθεν, αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπιστούμε αυτές τις αρχές μέσα στην κοινωνία αλλά και στον χώρο της εργασίας μας. Αυτή η υπεράσπιση θα έχει έναν επιστημονικό αλλά παράλληλα ριζοσπαστικό - εθνικιστικό προσανατολισμό, θα έχει μία θεωρητική αλλά ταυτόχρονα ενεργητική διάσταση, θα έχει μία πνευματική αλλά μαζί και πρακτική κατεύθυνση.
Η δράση μας πλέον ξεκινάει με διαρκώς αυξανόμενη ένταση, συνεχείς παρεμβάσεις και στόχο την αυτόνομη κάθοδό μας στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Θα διεξάγεται στον χώρο των δικαστηρίων, της δικαιοσύνης, των δικηγόρων αλλά ταυτόχρονα στην πόλη και στην κοινωνία. Τις γραμμές της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ μπορεί να πλαισιώσει όποιος συνάδελφος δικηγόρος πιστεύει στα Ιδανικά και τις Αξίες της Φυλής μας, όπως αυτά σφυρηλατήθηκαν μέσα από το διαχρονικό της γίγνεσθαι. Και για να μην λησμονούμε τον αθάνατο φιλόσοφο της Φυλής μας Περικλή Γιαννόπουλο: «Αδύνατον να βαδίσετε οι Έλληνες εμπρός χωρίς να υπάρξη ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ -ΝΕΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΝ - ΝΕΑ ΠΙΣΤΙΣ - ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ».
ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

KΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Θεσσαλονίκη Δωδεκανήσου 7, 6ος όροφος
Τηλ./Fax: 2310-557.551,
6943-591.910 , 6946-035.334
e-mail: ked_xa@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου