Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!!!
ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ "ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" στο ανακαινισμένο πάρκο Ανεξαρτησίας (έναντι Ακαδημίας)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ 25510 89924, 25510 89941 & 6988 015061 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ 22 ΔΕΚ ΕΩΣ 1 ΙΑΝ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
«Χριστουγεννιάτικες Αγκαλιές»
* Τα Χριστούγεννα είναι εδώ γι' αυτό ας διαδώσουμε το Πνεύμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο! Τις χριστουγεννιάτικες αγκαλιές που αρχίζουν και κορυφώνονται το απόγευμα της 22ης Δεκεμβρίου ακριβώς τότε που ζωντανεύει το Πάρκο των Χριστουγέννων στην πόλη μας.
Ελάτε μ' ένα σκουφί αγιοβασιλιάτικο να συμμετέχετε στην χαρούμενη αυτή υπαίθρια εκδήλωση ανθρωπιάς, αγάπης και ζεστής αγκαλιάς.
* Κάθε απόγευμα 6-7 στο περίπτερο παραμυθιών κοντά στο Περίπτερο του Γραφείου Εθελοντισμού θα βρίσκονται ηθοποιοί από τις Θεατρικές Ομάδες της πόλης μας και θα διαβάζουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια για τους μικρούς επισκεπτες του Πάρκου των Χριστουγέννων
* 23,24 Δεκεμβρίου και 27 έως 31 Δεκ στο Πάρκο των Χριστουγέννων κάθε μεσημέρι μετά τις 12 θα σερβίρεται ζεστή σούπα και τα απογεύματα ζεστό τσάι στο Περίπτερο του Γραφείου Εθελοντισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου