Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

7400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ!!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕΑλόγιστα έξοδα που εγείρουν πλήθος ερωτημάτων, χωρίς καμία προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων εκεί που είναι πραγματικά δυνατή, κάνει το υπουργείο Παιδείας.

Οπως καταγγέλλουν καθηγητές πληροφορικής με γραπτή τους ανακοίνωση, οι επιλογές του υπουργείου όσον αφορά στην προμήθεια 1.138 "κινητών εργαστηρίων πληροφορικής" για κάποια δημοτικά σχολεία, καθώς και άλλων 1760 για όλα τα γυμνάσια, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 21,5 εκατ. ευρώ, "δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, όσον αφορά το κόστος, την επιστημονική/τεχνολογική σκοπιμότητα των συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών, αλλά και τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία".

Οπως εξηγούν οι εκπαιδευτικοί, η επιλογή να αγοραστούν φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και όχι επιτραπέζιοι έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος, ενώ το όφελος για την εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι αντιστοίχως υψηλό.

Οπως επισημαίνουν, αν το υπουργείο επέλεγε να διαθέσει τα ίδια χρήματα για να προμηθευτεί επιτραπέζιους υπολογιστές,θα μπορούσε να αγοράσει "πάνω από τους διπλάσιους υπολογιστές, με καλύτερα μάλιστα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές σε πολλύ περισσότερα σχολεία, τα οποία τις έχουν ανάγκη".

1 σχόλιο:

 1. ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
  Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων.
  Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές.
  Αν δεν υπήρχε ο ιδιωτικός τομέας ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γή. Tώρα θα χαθούν 800.000 θέσεις εργασίας παραγωγικές.
  500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι χρεωμένες και γίνονται υπερχρεωμένες λόγω παράνομης και παράλογης χρέωσης του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Χρέωση,υπερχρέωση, λουκέτο, κατάσχεση, φυλακή. Oι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα απο τη Βουλή. Κατατέθηκε η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με Αριθ. Κατάθ. 7873 στον Άρειο Πάγο. Κατάρτιση ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα. Η Εγγραφή μελών και υποψηφίων άρχισε. Επικοινωνήστε, εγγραφήτε και διαδώστε το. Στις επόμενες εκλογές έχουμε κόμμα να ψηφίσουμε και έχουμε τη δυνατότητα παρουσίας στη Βουλή με μεγάλο αριθμό Βουλευτών. Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα από τη Βουλή. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του κόμματος. http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.

  ΑπάντησηΔιαγραφή