Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙΙ ΕΒΡΙΤΙΚΑ

Δύο καφενεία, του Σουφλίου και της Σαμοθράκης, είναι υποψήφια για δημοφιλέστερο Παραδοσιακό Καφέ της Ελλάδας!

Το καφενείο «Στο Κούτσουρο» του Σουφλίου και το καφενείο του Παναγιώτη Μακρή στη Καμαριώτισσα Σαμοθράκης βρίσκονται ανάμεσα στα 15 επικρατέστερα καφενεία στην ενέργεια του ελληνικού καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ...

Ο αυθεντικός ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ συνεχίζει την επιτυχημένη του ενέργεια «Βάλε ένα χεράκι… για το αγαπημένο σου παραδοσιακό καφέ» με την 3η και πιο σημαντική φάση!

Φίλοι από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους παραδοσιακά καφέ και να τα βοηθήσουν να διατηρήσουν όλα τα διαχρονικά χαρακτηριστικά τους. Οι φάκελοι των στοιχείων των καταστημάτων που συγκεντρώθηκαν, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες τους, υποβλήθηκαν στο 2ο στάδιο σε μια ειδική κριτική επιτροπή που βάσει μιας σειράς κριτηρίων κατέληξε στα 15 επικρατέστερα.

Ανάμεσα τους και το κατάστημα «Στο Κούτσουρο» του Χρήστου Μούχλια στο Σουφλί και το καφενείο του Παναγιώτη Μακρή στη Σαμοθράκη. Το αγαπημένα παραδοσιακά καφέ της περιοχής μας προτάθηκαν αυθόρμητα από τους πελάτες τους στην 1η φάση και τώρα διεκδικούν την ψήφο φίλων του ελληνικού καφέ από όλη την Ελλάδα και φυσικά τη στήριξη όλου του Έβρου.

Έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου τα 15 αυτά καφέ έχουν τεθεί σε ψηφοφορία μέσω ειδικής εφαρμογής στην οποία θα μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι φίλοι της σελίδας του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ www.facebook.com/LoumidisPapagalos προκειμένου να αναδείξουν τα 5 πιο αγαπημένα που θα λάβουν μια ειδική υποστήριξη.

Ταυτόχρονα όλοι οι φίλοι που θα ψηφίσουν στην 3η φάση θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών που θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ αυθεντικών φλιτζανιών και καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ για έναν ολόκληρο χρόνο!

Η σελίδα του καφέ «Λουμίδης Παπαγάλος» στο Facebook βρίσκεται στο www.facebook.com/LoumidisPapagalos

Τα 15 επικρατέστερα παραδοσιακά καφέ είναι τα εξής:

«Στης Ανθιάς» στον Φοίνικα Σύρου
«Το Μπέρδεμα» στον Κορυδαλλό
«Ακροβάτης» στο Μεταξουργείο
«Αρχονταρίκι» στο Λιθότοπο Σερρών
«Αρχονταρίκι» στη Βυτίνα Αρκαδίας
«Καφενείο Κουτζαμάνης» στο Πλωμάρι Λέσβου
«Η Ωραία Ελλάς» στην Αθήνα
«Ηλιάστρα» στη Χίο
«Καφέ Στην Πάστα Φλώρα» στην Κατερίνη
«Καφενείο Παναγιώτης Μακρής» στη Σαμοθράκη
«Το Κούτσουρο» στο Σουφλί
«Ο Πλάτανος» στη Φυλακή Αποκορώνου στην Κρήτη
«Όπως Παλιά» στην Πάτρα
«Ελπίδα» στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου
«Ελληνικόν Καφεωδείο» στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου