Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Υπέρ ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσής Αυγής ο Ε. Μεϊμαράκης Το ίδιο είναι όλα τα κόμματα εκτός Χ.Α.


Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής απέσπασε ο Γιάννης Δραγασάκης για τον τρόπο που απάντησε  στην Ελένη Ζαρούλια κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Βουλή αναφορικά με τους λαθρομετανάστες.
Έτσι κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων ο Ευάγγελος Μειμαράκης συνεχάρη τον Αντιπρόεδρο της Βουλής για τον θεσμικό τρόπο με τον οποίο αντέδρασε την απρεπή γλώσσα που χρησιμοποίησε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά των λαθρομεταναστών.
Από την πλευρά του ο Γ. Δραγασάκης, αφού αποδέχθηκε τα συγχαρητήρια   απάντησε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο αυστηρός και θα τηρήσει κατά γράμμα τον Κανονισμό της Βουλής ακόμη και με αποβολή του βουλευτή.
Η Χρυσή Αυγή απατώντας στο ενδεχόμενο αποβολής  είπε; "Ζήτημα αποβολής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν τίθεται, διότι δεν είμαστε άτακτοι μαθητές, αλλά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού."
Ο Γ..Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των Προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της . Ελένης Ζαρούλια τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου