Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ


Προϊόν 10 χρόνων ενεργούς αφοσίωσης της Αγγελικής Γιαννακίδου το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, αποτελεί ένα καινοτόμο ίδρυμα σαφούς στοχοπροσήλωσης στη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας. Μέσα στα πλαίσια της ρηξικέλευθης του προσέγγισης, το ΕΜΘ θέλησε να εισάγει μια άλλη σχέση  με τα εκθέματα, έσπασε το πλεξιγκλάς που παραδοσιακά απομόνωνε τα μουσειακά αντικείμενα  και

αποπειράθηκε  να συστήσει ένα ζωντανό κύτταρο επαφής της σύγχρονης  κοινωνίας με την παράδοση.
Στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια το Σωματείο Φίλων του ΕΜΘ εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο ήρθε να σταθεί αρωγός στηρίζοντας ηθικά και πρακτικά. Το Σ.Φ.ΕΜΘ ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε παραμένει ενεργά στο πλάι του μουσείου.
Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του μουσείου, σας καλούμε να γίνεται και εσείς μέλη του Σωματείου καθιστώντας έτσι τον εαυτό σας μονάδα ενός συνόλου που ουσιαστικά διεκδικεί την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Αγαπητοί φίλοι ελάτε να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς το ΕΜΘ με ένα ποτήρι κρασί και μουσική από το μουσικό σχήμα “Χίλια χρόνια acoustic” στον πολυχώρο του μουσείου την Παρασκευή 5/10/2012 στις 9:00μ.μ.
Είσοδος: 5€. (Μέρος των χρημάτων θα συνδράμει τις πολιτιστικές δράσεις του σωματείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου