Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΕΔΕΣ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ 9 ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;

Ένας άνδρας κάηκε την Κυριακή ζωντανός, από το οργισμένο πλήθος χριστιανών, που βγήκε στους δρόμους της Καντούνα, στη βόρεια Νιγηρία, οπλισμένο με μαχαίρια και ρόπαλα κι επετίθετο σε όσους θεωρούσε ότι είναι μουσουλμάνοι.

Η επίθεση, όπως αναφέρει το zougla.gr, έγινε στο πλαίσιο "αντιποίνων", μετά την επίθεση αυτοκτονίας, που σημειώθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα, κοντά σε εκκλησία της πόλης, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης.

Συγκεκριμένα, το οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στον οδηγό μιας μοτοσικλέτας και στη συνέχεια απέσπασε τη μηχανή του, την πέταξε πάνω του και τον περιέλουσε με βενζίνη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ένας αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων επιβεβαίωσε το θάνατο του οδηγού της μοτοσικλέτας, σημειώνοντας ότι τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν κατάφεραν να τον σώσουν, επειδή οι επιτιθέμενοι χριστιανοί ήταν πάρα πολύ βίαιοι.

«Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι» από την έκρηξη κοντά στην εκκλησία, η οποία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα άλλος αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου