Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΗΤΗΣΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ





Προς νέα αναβολή οδεύει η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του βουλευτή και εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο β’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο λόγος είναι ότι ο κ. Κασιδιάρης καλύπτεται από τη  βουλευτική ασυλία, ενώ όπως έγινε γνωστό ο ίδιος κατέθεσε αίτημα για άρση της πριν από περίπου 3 ημέρες.

Ωστόσο, η όλη διαδικασία για το αν θα πρέπει η όχι να αρθεί η ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να διαρκέσει μήνες με αποτέλεσμα μέχρι τότε να μην μπορεί αν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για: συνδρομή σε ληστεία , απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Πρόκειται για επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου το 2007, λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του Ηλία Κασιδιάρη από τις πινακίδες του.

Ο Ηλία Κασιδιάρης δεν εμφανίστηκε ούτε και σήμερα στο δικαστήριο, όπως και τις άλλες φορές που η υπόθεση του επρόκειτο να δικαστεί αλλά είχε πάρει αναβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου