Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ''ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ'' ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Να βγάλει την μπλούζα του, η οποία έφερε την Ελληνική σημαία, διέταξε έναν ανήλικο 35χρονος άνδρας στη Λάρισα, που καταδικάστηκε σήμερα σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Το πρωτοφανές περιστατικό, όπως έγινε γνωστό, συνέβη το περασμένο Σάββατο σε κεντρική πλατεία της Λάρισας-την πλατεία Ταχυδρομείου- την οποία διέσχιζε 12χρονος με έναν φίλο του, που φορούσε μπλούζα η οποία από τη μία πλευρά
απεικόνιζε την ελληνική και από την άλλη έγραφε «Λεωνίδας».

Ο 35χρονος κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον 12χρονο, άρχισε να τον τραβάει και του ζήτησε να βγάλει την μπλούζα, πράγμα το οποίο και έπραξε ο ανήλικος φοβούμενος τα χειρότερα.

Ενημέρωσε τους γονείς του οι οποίοι και υπέβαλαν μήνυση, ενώ ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό και μέσα στο σακίδιο του βρέθηκε και η μπλούζα του παιδιού.

Σήμερα, ο δράστης καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν και μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως και ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος Χρυσ. Αλεξόπουλος.

O 35χρονος αρνήθηκε ότι προέβη στην πράξη αυτή και ισχυρίστηκε ότι την μπλούζα που βρέθηκε μέσα στο σακίδιο του την είχε δώσει κάποιος άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου