Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΟΙ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΕΣ



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αμμοχώστου 2,  Τ.Κ. 68100 Αλεξανδρούπολη
Τηλ: 2551031702, 6945849355  /  Ε-mail: politistikos.sullogos.petroton@gmail.com

Αλεξανδρούπολη, 10 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 38
Προς: Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης» εξορμά στα ιστορικά Σίβοτα Θεσπρωτίας!

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης», καλεί όλα τα μέλη του, σε μια μαγευτική 4ήμερη ψυχαγωγική απόδραση στα ιστορικά Σίβοτα, αλλά και με καθημερινές εξορμήσεις στο Ιόνιο Πέλαγος (Νησιά Παξοί και Αντίπαξοι) και στις πόλεις Πάργα και Ιωάννινα! 
1η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9/2012 ΣΙΒΟΤΑ
Αναχώρηση στις 6:00 το πρωί από τα γραφεία του συλλόγου μας, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Φθάνουμε στα Σίβοτα Θεσπρωτίας!
2η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9/2012 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας. Πρώτη μας στάση η Λάκκα, το βορειότερο χωριό της νήσου Παξοί στο Ιόνιο Πέλαγος! Συνεχίζουμε για τις Γαλάζιες Σπηλιές και προσεγγίζουμε για μπάνιο το νησί Αντιπαξοί. Αμέσως μετά φθάνουμε στη γραφική πρωτεύουσα των Παξών – τον Γάϊο, με ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια του νησιώτικου οικισμού.
3η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9/2012 ΠΑΡΓΑ-ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη μαγευτική κωμόπολη Πάργα! Θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας στο ειδυλλιακό τοπίο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για το χωριό Αμμουδιά, όπου με βάρκα μπορούμε να κάνουμε βόλτα μέχρι τις εκβολές του αρχαίου ποταμού Αχέροντα στο Ιόνιο Πέλαγος (κατά την αρχαιότητα θεωρούνταν ότι οδηγούσε στην «Πύλη του Άδη»)!
4η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9/2012 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινή αναχώρηση για τα Ιωάννινα, όπου θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων ΒΡΕΛΛΗ. Φαγητό στην πόλη των Ιωαννίνων και άφιξη στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ.
Τιμή: 140€ κατ’ άτομο. Περιλαμβάνονται: η μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο, οι 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια φημισμένου ξενοδοχείου στα Σίβοτα, το πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο, οι περιηγήσεις και οι εκδρομές του προγράμματος (εκτός από τις τυχόν εισόδους σε μουσεία και την κρουαζιέρα στους Παξούς-που έχει ένα επιπλέον μικρό κόστος 25 €/ανά άτομο), ο ΦΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη και γενική γραμματέα του συλλόγου μας, κα Χρυσούλα Θεοχαρίδου.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Κελεμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου