Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 1881 ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 7:00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων και των κατοίκων της Θράκης για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης μεταναστών από την Αθήνα στις Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου. Προηγήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Κυριακής στην Κομοτηνή.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί κάθοδος στην Αθήνα εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και... φορέων της Θράκης, όπου θα συναντηθούν με τους αρμόδιους για το θέμα Υπουργούς. 
Αντιδρά και ο Άνθιμος Β'
 «Προς τι όλη αυτή η μυστικότητα; Και εάν δεν γνωρίζει ο Περιφερειάρχης τα του τόπου μας τότε ποιος γνωρίζει; Το πράγμα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ένα προμελετημένο σχέδιο που θέλει να μας πιάσει στον ύπνο και αυτό το δεδομένο πρέπει να ανατραπεί» σημείωσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης για να συμπληρώσει πως «δεν έχουμε τη δυνατότητα σαν Περιφέρεια να φιλοξενήσουμε άλλους, δεν χωράει ο τόπος μας. Τον φόρο μας στην υπόθεση της λαθρομετανάστευσης τον πληρώνουμε καθημερινά, είμαστε πύλη εισόδου δεν χρειάζεται να γίνουμε και χώρος συσσώρευσης»
Τελικά τους συνοριοφύλακες τους έφεραν για να φυλάνε τους λαθρομετανάστες που μας κουβαλούν εδώ απο την Αθήνα και όχι για να αποτρέψουν την εισβολή άλλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου