Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των beach bars σε Φανάρι, Αρωγή και Μέση. Στον Έβρο όλα λειτουργούν τέλεια;



Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής, που συνεδρίασε έκτακτα το μεσημέρι της Πέμπτης, υπό τον πρόεδρό της και δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, αποφάσισε την αναστολή και την ακύρωση των αδειών λειτουργίας των παραλιακών καταστημάτων.




Οι καταγγελίες, οι έλεγχοι που έβγαλαν λαβράκια και η απροθυμία των ίδιων των ιδιοκτητών να συνεργαστούν, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να αναστείλει και να ακυρώσει τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας των καταστημάτων σε Φανάρι, Αρωγή και Μέση, σημείωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.


Όλο αυτό το διάστημα οι υπηρεσίες του δήμου έκαναν τις έρευνες και για τη νομιμότητα των υπολοίπων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην παραλία της Μέσης και του Φαναρίου. Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες τρίτων, αλλά και μετά από σειρά επαφών με τις άλλες διοικητικές αρχές του τόπου, όπως η Αστυνομία και το υγειονομικό της Περιφέρειας. Όλοι αυτοί οι έλεγχοι αποκάλυψαν σωρεία παραβάσεων και κρίθηκε αναγκαίο να σταματήσουν τα καταστήματα να λειτουργούν.
Και ενώ αυτά και άλλα συμβαίνουν στον διπλανό νομό, εδώ όλα είναι τέλεια. Λειτουργούν κανονικότατα όλα τα παραθαλάσσια μπαράκια με τις μουσικές τους στην διαπασών, τα ολιγομελή πάρτυ μέχρι τα ξημερώματα χωρίς να σέβονται κανέναν, την κακογουστιά με τούλια, κουρτίνες, γκαζόν και φοίνικες μεταφερόμενους να σε εμποδίζουν να δείς θάλασσα και να πατήσεις άμμο. Οι αρχές κάνουν καλά την δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου