Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Οι βουλευτικές εκλογές προκηρύχθηκαν τελικά για τις 6 Μαϊου και η ελληνική κοινωνία οδεύει προς αυτές με την ελπίδα να βρει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Προτεραιότητες αποτελούν η οικονομία, η απασχόληση, η κοινωνική πρόνοια και συνοχή, η λαθρομετανάστευση αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τελείως και τον αθλητισμό που έχει πληγεί βαριά τον τελευταίο καιρό. Ο αθλητισμός είναι ένας σημαντικός τομέας από τον οποίο εξαρτάται η υγεία του ελληνικού λαού και ο σωστός προσανατολισμός της νεολαίας. Η διάλυση του θα σημάνει πολλά δεινά τα οποία θα πληρώσουμε πολύ ακριβότερα στο μέλλον. Αλλά ποιός θα κατανοήσει αυτό το γεγονός και θα το αντιμετωπίσει, όταν η πλειοψηφία των βουλευτών δεν έχει κάνει ούτε γυμναστική στην ώρα του σχολείου; Χρειάζονται στο κοινοβούλιο άνθρωποι που γνωρίζουν τον χώρο και θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Βαγγέλης Θεοδώρου που συμμετέχει για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Έβρου. Ο 45χρονος γυμναστής, παντρεμένος και πατέρας 2 μικρών παιδιών, ψηλός και σωματώδης, από μικρός έδειξε έφεση και αγάπη στα σπορ. Στα νιάτα του ήταν πρωταθλητής στο taekwondo. Στην συνέχεια αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ενώ είναι και υποψήφιος Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου. Σημαντικό έργο διετέλεσε ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης ( 2009 -2010 ) λύνοντας πολλά χρονίζοντα προβλήματα και φέροντας στην πόλη σημαντικές διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και τον αγώνα ράγκμπυ της Εθνικής Ελλάδος με την Βουλγαρία.

Έχει επίσης διατελέσει : Δ/ντης 4ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ( 2002 ), Δ/ντης 7ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ( Αθήνα 2003 ), Ομοσπονδιακός Επιστημονικός και Τεχνικός Σύμβουλος Ελληνικής Ομοσπονδίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (2003-2005), Τεχνικός Υπεύθυνος Εθνικού Συστήματος Υποστήριξης Ανάπτυξης Αθλητισμού, στο άθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (2003), Ομοσπονδιακός Τεχνικός Σύμβουλος_-Προπονητής Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) από 2005- Ιούνιο 2011, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών (Αλεξ/πολη 2010), Μέλος Επιτροπής των SPECIAL OLYMPICS στον Ν. Έβρου (2010-2011), Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αυτοάμυνας με ψήφους 11-0 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (International Self Defense Organization) και Τεχνικός Σύμβουλος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Taekwondo (2011-2016).

1 σχόλιο: