Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ


10 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
1. ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
3. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.
4. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΦ΄ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΕ 1.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ 500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.
5. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ 50% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΥΡΩ. ΤΑ ΙΧΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ.
6. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΜΜΕΣΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΦΠΑ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ (ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ) ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 50% ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ.
7. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΥΡΩ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟΚΩΝ.
8. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”. ΖΗΤΟΥΜΕ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. (ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ).
9. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΕ 100 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.
10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

Ι.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου