Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του  blog cretanpatriot)
Eλληνικέ λαέ, φέρνουν γερμανούς Αστυνομικούς για να σ’ αντιμετωπίσουν και να σε δείρουν, οι αλήτες.Με αφορμή την παραπάνω είδηση γίνεται περισσότερο από φανερό ότι οι διεθνείς τραπεζίτες και οι Ευρωπαίοι και Έλληνες
συνεργοί τους τα παίζουν όλα για όλα την Κυριακή!Έλληνες απόστρατοι καταδρομείς. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους πολίτες που θα κατέβουν στο Σύνταγμα την Κυριακή το πρωί. Για άλλη μια φορά οι Γερμανοί εισβάλουν στην χώρα μας για να ενωθούν με άλλους καταστολείς και να στηρίξουν  τους προδότες της συλλογικής θέλησης του Ελληνικού λαού. Είναι η στιγμή για να τιμήσετε την οικογένειά σας, τα ιερά και τα όσια!
Απόστρατοι αξιωματικοί σε συνεργασία με τους απόστρατους καταδρομείς, αποδείξτε την στρατηγική σας ικανότητα, δημιουργώντας ομάδες που θα προστατεύσουν τα νότα μας.
Αντιεξουσιαστές, απομονώστε τους πράκτορες της καταστολής που θα παρεισφρήσουν στις γραμμές σας. Αναγνωρίστε τους αποκαλύψτε τους και φωτογραφίστε τους. Την Κυριακή στόχος είναι η εξουσία της  Βουλής. Σας παρασύρουν βαλτοί από το παρακράτος, και στην ουσία στηρίζετε την εξουσία.Δεν θα επιτεθούμε, αλλά θα αμυνθούμε!
Κινήματα, κόμματα, μέτωπα, δραστηριοποιείστε τα μέλη σας, κινητοποιείστε όσους περισσότερους μπορείτε για να κατέβουν στο Σύνταγμα. Απ' όλην την Ελλάδα.
Αρχιεπίσκοπε, Ιερείς, αξιωματούχοι της εκκλησίας ,σας καλούμε να συμμετάσχετε στον αγώνα για την πατρίδα. Οι σύγχρονοι Τσολάκογλου κάλεσαν για ακόμη μία φορά τους συνεργάτες τους Γερμανούς. Αν τους αφήσουμε, την Κυριακή η χώρα χάνεται!  
Να απαντήσουμε στους πολιτικούς αμοραλιστές που ασύστολα προτρέπουν όσους δεν θέλουν  την νέα κατοχή της χώρας να μεταναστεύσουμε στην Βόρεια Κορέα. Μάλλον αυτοί πρέπει να φύγουν και να ζήσουν στις τοκογλυφικές τρώγλες με τ' αφεντικά τους.
Γιατί στην Ελλάδα θα είναι ανεπιθύμητοι! Αυτοί, οι οικογένειές τους και τα τσιράκια τους. 
Ντροπή τους!
Αμετανόητοι πολιτικοί όπως ο βουλευτής Αμοιρίδης του ΠΑΣΟΚ σε εμφάνισή του  στην ΕΡΤ3 δηλώνουν ανέρυθρα  ότι θα ψηφίσουν την καταστροφή της χώρας και τους νόμους που θα οδηγήσουν Ελληνίδες και Έλληνες στην ανέχεια και κάποιους ακόμη και στην αυτοκτονία.
Ανένταχτοι Έλληνες απ’ ολόκληρη την Ελλάδα,  είναι η ώρα για να πολεμήσουμε για το μέλλον των νέων, των παιδιών μας, την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Κατεβείτε την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα!
Ίων Πολιάδης
Υ.Σ.: Ο καιρός την Κυριακή: Μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα βρέχει. Μετά θα έχει συννεφιά. Ασθενείς άνεμοι 3-4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 8-13βαθμούς C. Ζεστά ρούχα, γάντια και σκούφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου