Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

"..ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ.."

Κακαλή Αθανασία
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας Νέας Δημοκρατίας                                                                              
Αναμφισβήτητα  η "Ελληνική σοφία" με τη φράση αυτή καταδεικνύει την αναγκαιότητα της έγκαιρης πρόληψης. Της λεπτομερούς και σοβαρής εξέτασης όλων των παραμέτρων , προκειμένου να αποφευχθεί το "μοιραίο".Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε κατα διάνοια στην αντιμετώπιση μιας πολύ κρίσιμης για την Ελλάδα κατάστασης απο το ΠΑΣΟΚ , όταν πρίν απο δυόμιση χρόνια ....
σχεδόν ανέλαβε την διοίκηση του ελληνικού κράτους.Με μια διάθεση αλαζονική , υπερφίαλη και σίγουρα πρόχειρη , όλοι οι μεγαλόσχημοι της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου ανέλαβαν να εφαρμόσουν  προγράμματα και πολιτικές οι οποίες τελικά επέφεραν στην Ελλάδα τον τέλειο μαρασμό. Δεν είναι τυχαίο  άλλωστε  ο Γιάννης Ρουμπάτης προσωπικός και οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και στενός συνεργάτης του Ανδρέα παραδέχεται σε όλους τους τόνους ότι <<… κύριος και μοναδικός υπεύθυνος για την άσχημη αυτή κατάσταση είναι ο Γιώργος Παπανδρέου…>>
  Από τον Δεκέμβριο του 2009 ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποιούσε και παρακαλούσε <<…Πάρτε άμεσα μέτρα…>>. Φωνή βοώντος! Προειδοποίησε έγκαιρα για το πρώτο μνημόνιο , παρουσιάζοντας συνάμα έτοιμο προς χρήση πρόγραμμα για την οικονομία από τον Ιούλιο του 2010 . Πάλι τίποτα!
Ειρωνείες , κοροϊδίες και αδιαφορία απο την κλίκα του Γιώργου Παπανδρέου.
   Συνέχισε με το Ζάππειο ΙΙ προκειμένου  να σωθεί ότι σωζόταν, αλλά η ίδια γνωστή τακτική του ΠΑΣΟΚ.
  Τελικά έπρεπε να εξευτελιστεί εντελώς η Ελλάδα , να εξαθλιωθούν οι Έλληνες , για να ξυπνήσουν τα <<σαΐνια>>  του ΠΑΣΟΚ , να διώξουν τον αρχηγό τους από πρωθυπουργό  και να προστρέξουν στον Αντώνη Σαμαρά να δώσει λύση! Σαν ένας ιδιοφυής γιατρός να βρεί πια , θεραπεία σε μια ασθένεια που συνεχώς κατατρώει ότι  υγιές έχει απομείνει . Ο καλός γιατρός αφού  μελετήσει , ερευνήσει λεπτομερώς και <<ψηλαφίσει>>  το πρόβλημα πρέπει να δώσει το κατάλληλο μίγμα φαρμάκου προκειμένου η θεραπεία να γίνεται όσο πιο ανώδυνα μπορεί στον ασθενή. Έτσι μετά το αναγκαίο κακό που έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ με την δανειακή συμφωνία, ο Αντώνης Σαμαράς με μια ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση προσπάθησε και προσπαθεί να διαπραγματευτεί τα όσο πιο ανώδυνα μέτρα γίνεται να εφαρμοστούν  προκειμένου να μην πτωχεύσει η Ελλάδα . Με πόνο ψυχής παλεύει να περισώσει ό,τι μπορεί από την εθνική υπερηφάνεια , από την κοινωνική συνοχή και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού.
 Ο Αντώνης Σαμαράς αψηφώντας το προσωπικό και πολιτικό κόστος αγωνίζεται και μάχεται ώστε να μην ισοπεδωθούν και ξεπουληθούν όλα.  Η ανατροφή και η μόρφωση του δεν του επιτρέπουν έτσι απλά να υπογράψει ένα  εσκεμμένα αγγλόφωνο κείμενο που έστειλε η ΤΡΟΙΚΑ , μειώνοντας και απαξιώντας για άλλη μια φορά την ελληνική ψυχή . Με σθεναρή αντίσταση επιμένει στην συγκράτηση των εθνικών κεκτημένων , σε όλους τους τομείς.
  Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν , εκτιμούν , κατανοούν! Όσο πονεμένοι , θυμωμένοι, αγανακτισμένοι και εξαθλιωμένοι κι αν είναι μπορούν να κρίνουν!
Μπορούν να διαπιστώσουν ποιός είναι ο <<αγωνιστής>> που διεκδικεί δυναμικά για την χώρα του και ποιοι είναι αυτοί που εκ τον ασφαλούς αφού κατέστρεψαν την Ελλάδα , τώρα βγαίνουν στις οθόνες πλασάροντας μόνο life style.
  Η ώρα της ετυμηγορίας του λαού πλησιάζει και εκεί οι πολίτες θα αποδείξουν την ωριμότητα της κρίσης τους. Ο Αντώνης Σαμαράς έχοντας πια αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορέσει πιο άμεσα και πιο δυναμικά να ανατρέψει αυτό το κλίμα και να οδηγήσει την Ελλάδα εκ νέου στην πρόοδο και στην προοπτική. Στην Ελλάδα της Ελπίδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου