Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ. ΔΥΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΕΚΡΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ.

Σοκ και θλίψη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ανήλικο ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε νεκρό κάτω από μπάζα απορριμμάτων.


Ο 17χρονος, πομακικής καταγωγής και η 16χρονη Βορειοηπειρώτισσα διατηρούσαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα είχαν σκοπό να κλεφτούν! Ωστόσο, η μοίρα τους έπαιξε τραγικό παιχνίδι, καθώς το πρωί του Σαββάτου βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι.
Μάλιστα, τα άψυχα κορμιά τους είχαν φαγωθεί από τα σκυλιά.
Τα ίχνη τους είχαν εξαφανιστεί μετά τα Χριστούγεννα
Το ανήλικο ζευγάρι είχε εδώ και καιρό εξαφανιστεί, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για το πού μπορεί να βρίσκεται. Οι άνδρες της αστυνομίας προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα πότε έγινε το φρικτό αυτό έγκλημα που τους στέρησε τόσο άδοξα τη ζωή. Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι το διπλό φονικό διαπράχθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που εντοπίστηκαν οι σοροί.
Οι σοροί είχαν φαγωθεί από τα σκυλιά
Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα των δύο σορών που ήταν σε αποσύνθεση βρέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος έψαχνε για μέταλλα στα σκουπίδια. Μάλιστα, τα άψυχα σώματα ήταν φαγωμένα από τα σκυλιά.
Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από οικοδομικό εργαλείο και κακώσεις στο θώρακα, ενώ κακώσεις είχε και η κοπέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου