Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Βυζάντιο στη Θράκη

6 σχόλια:

  1. Συγνωμη υπαρχουν και Θρακικα παραλια στον Ποντο; Αναρωτιεμαι...! Και υπηρξε Ελληνικη παρουσια; Παλι αναρωτιεμαι...! Μεσα απο τις Βυζαντινες εικονες της περιοχης; Ε ! τωρα μπερδευτηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λες να μην υπαρχουν ασχετε.
    η Μεσημβρία, η Σζώπολη, η αγχίαλος και τοσες αλλλες πολεις,τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΠΑ ΡΕ 1.42 ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο 12.06 . ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΘΟΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΒΥΑΝΤΙΝΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΖΩΗΣ. ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 1600 ;
    ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ 'ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ' (Ν.4 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ).
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 2.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 4.000 . ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΩΣ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ομιλία δηλ...σκέφτομαι εγω άσχετο τώρα...
    ένας ομιλητής χρειάζεται: α) ένα εισητήριο αν είναι από αθηνα αεροπορικό 350€ β)ενα ξενοδοχείο δυο μέρες;βαριά βαριά 200€ γ) φαγητό το καλύτερο πόσο; 4 γευματα συνολο 500€ δ) αφίσες προγράμματα αντε 1000€ αν ξέχασα κάτι πείτε μου. Συνολο 2050€ και το ποσο μου φαίνεται απλά η υπεβολή της υπερβολής. Πάλι καποιοι καρπόνονται. Όσο για το θέμα ασχολίαστο... ελληνική παρπυσια στα θρακικά παράλια;....ο νοων νοητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι συνθεις υποπτοι παντα ειναι διπλα στην εκαστοτε εξουσια και ζουν και βασιλευουν και οι πραγαματικοι λατρεις του πολιτισμου μας παντα υποφερουν! κριμα στον λαμπακη που δεν εφτασε που εχει τετοια προσωπα στο δ.σ του αποκδα αλλα προκλητικα ξαφνικα ενισχυει με τοσο μεγαλα ποσα ατομα που δεν εχουν αναγκη απο τετοια.....κριμα και παλι κριμα γιατι ολοι πιστεψαν σε αυτον αλλα τελικα ολοι θα λενε σε λιγο που εισαι αλεξανδρη με τα λεγομενα λαμογια σου αλλα αυτοι δεν δισταζαν και ενισχυαν ολα τα σωματεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή