Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στην Έκθεση PHILOXENIA και ο ΘΡΑΞ ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ εκτός απο το περίπτερο της περιφέρειας.

Με στόχο την δυναμική προβολή της ως ενός αναγνωρίσιμου και ελκυστικού τουριστικού προορισμού, συμμετέχει φέτος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην φετινή Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA, που θα λειτουργήσει μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα προβληθούν και θα αναδειχθούν όλοι οι τουριστικοί προορισμοί των Περιφερειακών Ενοτήτων, ενώ έμφαση θα δοθεί και στην προβολή των... εκδηλώσεων της Ονειρούπολης στη Δράμα και του Χιονοδρομικού Κέντρου του Φαλακρού όρους, που αφορούν τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα θα προβάλλονται προϊόντα αλλά και συλλογικοί φορείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον ενώ θα υπάρχει και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου.

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκηςφιλοξενείται στο Περίπτερο 15 και η Έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. 
Παράλληλα σε άλλο περίπτερο θα υπάρχουν αντίγραφα αρχαίων στολών πολεμιστών της αρχαιότητας. εκεί θα υπάρχει και ΘΡΑΞ ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ που έστειλε η Ένωση Θρακών απο την Αλεξανδρούπολη.

7 σχόλια:

  1. Ευγε στους συνελληνες της Ενωσης Θρακων.
    Παντα αξιοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΗΤΑΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ . ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΦΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΡΑΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.24 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ....Ο ΤΟΥΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΟΤΝ ΠΡΟΕΣΡΟ ΕΠΟΦΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΩΝ....ΔΩΣΑΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΙΡΑΜΙΑ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή