Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ


 
Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
 σας καλεί στην παρουσίαση της ποιητική συλλογής
της Αθηνάς Σιδερά
 “Και ύστερα ήρθαν οι άνθρωποι”
Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011
και ώρα 21:00
στην αίθουσα εικαστικού συλλόγου
Αλεξανδρούπολης
Αίνου (4).
 
Συντονίζει:
Η Αύρα Νουρ
(καλλιτέχνιδα)
 
Προλογίζει:
Ο Φοίβος Μάλαμας
(δικηγόρος)
 
Απαγγέλλουν οι:
Αναστάσιος Γεωργόπουλος
(ιατρός)
Ελένη Μαραβέλια
(ποιήτρια)
 
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι:
Δημήτρης Τσαλίκογλου
(κιθάρα)
Φανούριος Δούκας
(κρουστά)
Τάνια Δεβετζή
(τραγούδι)

32 σχόλια:

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΙΗΣΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ?(ΒΛΕΠΕ ΑΥΡΑ!! ΝΟΥΡ Κ.Λ.Π).ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ειμαστε ολοι εκει για να διαμαρτυρηθουμε σε αυτους τους δηθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι βαλτοι και ηλιθιοι που βλεπουν την εθελοντικη δραση μιας ποιητικης ομαδας, καλα θα κανουν να κατσουν στα αυγουλακια τους. Ή να μπουν στον κοπο να ρωτησουν και να ενημερωθουν για το ποια ατομα συγκροτουν αυτην την ομαδα.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΤΟΥΣ.

    κοτες λυρατες ειναι τα βλαχαδερα που ψαχνουν φραγκα πισω απο την εκδοτικη προσπαθεια μιας κοπελας νεαρης που μονη της εξεδωσε ελαχιστα κομματια μιας ποιητικης της συλλογης και με την βοηθεια φιλων και μελων της ομαδας οργανωνουν την παρουσιαση.

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΓΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΔΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΕΥΓΕ ΥΠΕΡΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΥΓΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Ή ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ; ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ10 Νοεμβρίου 2011 στις 1:24 π.μ.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που ακούω φωνές! Διαφορετικές φωνές μα σαν να βγαίνουν από ένα στόμα (γνωστό).Μα τι να φωνάξει στόμα αγράμματο, ψυχή γεμάτη κόμπλεξ και μυαλό που προσπαθεί να κρύψει την μικρότητα του είναι του πίσω από πληρωμένα πτυχία.
    "Μήπως εκεί που οφείλεις, αντί να δίνεις σφετερίζεσαι;Κι ακόμη, κρίνεις όταν κρίνεις; Ή εγκρίνεις τα κατακριτά και κατακρίνεις τα έγκριτα;" Δ.Λιαντίνης γιατί Υπάρχουν Βασιλιάδες από κουρέλια, και ιδιοχτήτες κοπριάς λέει ο Σαίξπηρ.
    Και είναι πολύ κακό, όταν μιλάς χωρίς να γνωρίζεις και μεγαλύτερο κακό όταν κρύβεις τη μικρότητα της ψυχής σου και την ανανδρία σου πίσω από τις λέξεις. Γιατί ισχυρός άνθρωπος και ισορροπημένο άτομο είναι αυτό που μπορεί να υποστηρίζει τις απόψεις του να επιχειρηματολογεί γι αυτές με ονοματεπώνυμο.
    Δεν θα μπω στο τρυπάκι να επιχειρηματολογίσω για τις τόσο άτοπες απόψεις σας (απολογισμοί, υψηλά καλεσμένα πληρωμένα πρόσωπα, έσοδα κλπ) γιατί αυτός που έχει στοιχειώδης γνώσεις ξέρει πότε κατατίθενται οι απολογισμοί κ.α.
    Θα πω τούτο μόνο:
    Προέδρε, όσο χτυπάνε τα ανδρείκελα αυτό σημαίνει ότι γράφουμε ιστορία.Μείνε πιστός στο να δίνεις και όχι να παίρνεις όπως αυτοί που πατάνε σε λεφτά άλλων για να μεγαλώσουν βιογραφικά. Είμαστε τόσοι όσοι δεν μπορεί το φτωχό τους μυαλό να φανταστεί..αγνοί- αληθινοί-ατόφιοι. Είμαστε γύρω σου και μαζί σου τόσο δυνατοί σαν την πολυσυζητημένη ασπίδα του Αχιλλέα. Αυτός που δεν έχει τίποτα δεν φοβάται μη χάσει....κι αυτός που γεννήθηκε σκουλήκι πιστεύοντας πως θα γίνει πεταλούδα ό,τι κι αν κάνει, όσο κι αν σαν ερπετο συρθεί για ν ανεβεί...πάλι σκουλήκι θα παραμείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο Κατερίνα.Εσυ Θανάση τι φοβάσαι και δεν μιλάς?
    Γιατί τόση μετριοπάθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιαούρτι ε;;; μμμμμμμμμ!!!! ναι ρε παιδιά φέρτε ό,τι θέλετε...έτσι κανει η ομάδα αυτή δεν ξοδεύει μία...δεν πληρώνει κανέναν...και τα φτιαχνει όλα μόνη της με τους φιλους και εθελοντές της...μ΄αρέσει που έπιασες το κλίμα φίλος!! Τα πληρωμένα, τις σάλες τις μεγάλες τις χρησιμοποιούν άλλοι...ξέρετε οι γνωστοί της πόλης που γλείφουν αυτούς με τα μαύρα...και οι άλλοι που ψάχνουν κορόιδα να τους πληρώνουν την ένταξη μίας ακόμη εκδήλωσης στο βιογραφικό..!
    Φέρε παιδιά φέρτε! κι ελάτε να γνωρίσετε την Αύρα Νούρ...μια συντοπίτισσα μέλος του 1.000.000 ανέργων αυτής της χώρας που θα φτιάξει κι αυτή καμιά πίτα για τον τελικό μπουφέ! Μιας και η παρουσίαση γίνετε πάλι με τους εθελοντές της ΕΠΟΦΕ που τόσο θέλει κάποιος να γίνει πρόεδρος (βαραίνει το βιογραφικό)"λέκτορας" όμως δεν μπορεί να γίνει ό,τι και να κάνει...
    Και αν και περνιέσαι για μορφωμένος αγαπητέ, οι ισολογισμοί κλείνονται ένα χρόνο μετά..το 2012 για την οικονομική χρήση του 2011, και όχι μόνο ανεβαίνουν στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΟΦΕ , όχι μόνο τυπωνονται στην ΕΠΑΦΗ που μοιράζεται σ όλους τους συλλόγους αλλά και γίνεται παρουσία όλων των συλλόγων και των μελών αυτών .Αν τον θες στην πόρτα σου πές το βρε......θα στον φέρουμε....αλλά στείλε μας και το δικό σου γιατι ακούγεται πως τ αρπάζεις φέτος.!!
    Γιαλαμά, ασε τους "Γιαλαμάδες" να τραγουδάνε πάλι αμανέ ανατολίτικο θα πιάσουνε γιατί προς τα εκεί γουστάρουνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εχουμε και ζιζανιοκτονα για τα πασης φυσεως παρασιτα.

    ετσι παρασιτο?

    ενας νεαρος φιλος της εποφε και μελος της ποιητικης ομαδας, με την ευχη να γνωριστουμε συντομα και απο κοντα....αν φυσικα υπαρχει περιεχομενο στα κοντα παντελονακια των ζιζανιων και ετερων διαστημανθρωπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.10 Νοεμβρίου 2011 στις 10:21 π.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΛΥΦΟΥΜΕ. ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΟΣ ...'ἘΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ'.
    Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 1/1 ΕΩΣ 31/3
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωχχχχχχχχχχχχχχ.....το τελευταίο ΠΟΝΕΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Zoυμε στην εποχή που βασίλεψε η βλακεία, η ανικανότητα. το ατάλαντο που βαπτίσθηκε ταλέντο… μπήκε σπίτια μας και μας τύφλωσε μέσω μιας οθόνης… Όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε, θα είναι πρώτης τάξεως υλικά ώστε τα παιδιά της γενιάς μας και της προηγούμενης, να βγάλουν από μέσα τους, αυτά πού εμάς μας τρομοκρατούν, μας αγχώνουν…Μετά την Κατοχή και τον Εμφύλιο ξεπετάχτηκαν ο Βασίλης (Τσιτσάνης), ο Μίκης (Θεοδωράκης), ο Μάνος (Χατζιδάκης), ο Γρηγόρης (Μπηθικώτσης), ο Γιάννης (Τσαρούχης), ο Απόστολος (Καλδάρας), ο Σπύρος (Βασιλείου), ο Κάρολος (Κουν), ο Δημήτρης (Χορν), η Μαρία (Κάλλας), ο Οδυσσεάς (Ελύτης), ο Γιώργος (Σεφέρης), ο Γιάννης (Ρίτσος), και τόσοι άλλοι Μεγάλοι… Κι αυτοί ήταν κάποτε παιδάκια σαν τα δικά σας σήμερα…γεννήθηκαν στις αρχές προηγούμενου αιώνα…εκει γυρω στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο…. την Μικρασιατική Καταστροφή…. Ανδρώθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο που η πείνα ήταν καθημερινότητα και γνωρισαν την εποχή που αδελφός σκότωνε αδελφό στον Εμφύλιο και όταν τα πράγματα ψιλο-κατακάθισαν έβγαλαν την κραυγή τους, που άλλαξε αυτόν τον κόσμο. Αλλοι συνέθεσαν, άλλοι τραγούδησαν, άλλοι έγραψαν, άλλοι έπαιξαν… ήρθαν τα Νόμπελ, τα Οσκαρ… ο καθένας με τον τρόπο του υπέγραψε την εποχή…όλη αυτή η μαυρίλα που είχαν μέσα τους έβγαλε φως.Είναι η κραυγή του Ωραίου!Ανοιξτε λίγο τα μυαλά σας να μπει αέρας φρέσκος....Δεν γίνονται όλα για το χρήμα όπως κάποιοι σχολίασαν....γίνονται για να πάμε ενα βήμα μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΑΡΘΡΩΝ Η ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ.ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΝΟΜΕΝΓΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΤΗΣ ΕΠΟΦΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΤΑ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ... ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΟΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ...ΚΟΜΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑΝ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ)
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ ΜΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Ο ΦΟΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. giati one esbyses to sxolio moy toso poly se peirakse?
    o d.m. einai gnostos sthn piatsa gia tis 'statheres' idees toy!!! kai gia thn adolh prosfora toy. rota stn N.D. gia na soy poyn . Kai ston aleksandtrh bebeos!!!
    edo ebale thn gynaika toy ston syllogo toy gia na fainontai polloi. to sxolio se piraje?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το συμπαν και η ανθρωπινη ηλιθιότητα ειναι απέραντα. αν και για το συμπαν δεν ειμαι και τόσο σιγουρος 8.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΑΛΙΓΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ , ΓΛΥΦΩΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ. ...ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα παει μακρια η βαλιτσα?Μας εχεται πριξει τα αρχιδια μας ρε με το γραψε γραψε,καλα κανει κ ειναι ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ εσενα ρε τι σενδιαφερει εκτος αν θες να παρεις σειρα!!!Αμα μπορεις ρε φιλε στις εκλογες της ΕΠΟΦΕ γινε εσυ προεδρος αλλα να χεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙς ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ Κ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΟΙΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!Τοτε θα σαι μαγκας κ μπραβο σου ως τοτε ας στα τσακιδια απο δω κ σαλλη παραλια!!!Τα γυαουρτια που ειναι ρε παιδια???Μηπως δεν βρεθηκε χιρηγος οπως σε καποια συνεδρια?Τουλαχιστον η προεδρα τα κανει κ βαζει κ απο την τσεπη του!!!Αρε ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!Γλυφει ο ενας σερνεται ο αλλος κ γω δεν εχω καποιον να με ξυσεστην πλατη που δεν φτανω.Αυτα φιλακια πολλα στον κερατουλη,στον χορηγο,στον προεδρο,στον φιλο μου,στον ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ,στην μαμα μου,στον μπαμπα μου κ στον μικρο ΑΔΟΛΦΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.14 Νοεμβρίου 2011 στις 11:15 μ.μ.

    Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ . ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013. ΜΑΚΑΡΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΙΑ. ΟΣΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. , ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΦΕ...16 Νοεμβρίου 2011 στις 10:55 π.μ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΤΟΙ.ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ.Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΟΦΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΘΙΣΜΕΝΕ!!!
    ΔΩΣΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΠΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΕ ΩΣ ΟΡΝΙΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΝΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ17 Νοεμβρίου 2011 στις 4:35 π.μ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΜΑΣ;
    ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΦΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    ᾺΧ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ Η ΙΘΑΚΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. giati asxoliste me ton pethameno re paidia?
    afhste ton sthn monajia toy. etsi ton kaname pera sthn n.o.d.e. kai tora ton ftynoyme kai pisteyei oti brexei. karagkiozhs kai masonakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οοοοο μασονακος??δεν μας στο πες αυτο βρε παιδακι μου!!τελικα ρε τι εισαι απολα γιατι μας εχεις μπερδεψει!!!πανεπιστημονας,κερατουκλης,νεοδημοκρατης,σαλιαγκας τι απολα??τελικα να σου πω εγω τι εισαι ενας κομπλεξικος εισαι επειδη ετυχε να εχει καποιος παραπανω γνωσεις απο σενα!!!!τελικα χορηγο δεν βρηκες για τα γιαουρτια,γιααααττττιιιιιιιιιιι?αντε φιλακια σταυρωτα κ με παθος!!!!κομπλεξικε ε κομπλεξικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή