Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ

Ολοκληρώθηκε ο τουριστικός οδηγός της Σαμοθράκης
Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν
                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθράκη 08/08/2011
Προς: Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. κύριο Άρη Γιαννακίδη Θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού – πολιτισμού κύριο Κων. Παπακοσμά
            Αξιότιμοι κύριοι,
            με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το έντυπο – τουριστικός οδηγός που εσείς μας προτρέψατε να εκδώσουμε για να το διανείμετε στις πόλεις της Περιφέρειας μας είναι έτοιμο και με την αγαστή συνεργασία της αντιπεριφερειάρχη Έβρου κυρίας Γεωργίας Νικολάου και της περιφερειακής συμβούλου κυρίας Λίτσας Κουκουβέλα ο όγκος των εντύπων βρίσκεται ήδη στην έδρα της Περιφέρειας.
            Τώρα μένει να υλοποιήσετε την υπόσχεση σας για την διανομή τους, έτσι ώστε έστω και τώρα να προβληθεί η Σαμοθράκη της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού. Διότι η τουριστική περίοδο που διανύουμε, τολμούμε να πούμε, είναι η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Έχουμε λοιπόν ανάγκη οποιασδήποτε προβολής του νησιού μας για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών ακόμη κι αν αυτή επιτευχθεί στο τέλος της τουριστικής περιόδου.
            Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρωτοβουλία αυτή, αναμένουμε να μας ενημερώσετε σύντομα για την εξέλιξη της διανομής των τουριστικών οδηγών και θα θέλαμε να δούμε στο μέλλον περισσότερες ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν στην προβολή της Σαμοθράκης για την ανάπτυξη του τουρισμού.
            Επειδή για την Σαμοθράκη δεν υπήρξε μέριμνα της Πολιτείας ώστε να εκπροσωπείτε στο Περιφερειακό συμβούλιο με κάποιον σύμβουλο με ποσόστωση για να σας μεταφέρει τα προβλήματα και τις ανάγκες αυτού του νησιού, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το νησί μας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την τραγική εικόνα του τουρισμού αλλά οι κάτοικοι και οι φορείς του νησιού να σας εκθέσουμε τα προβλήματα του.
            Η  Σαμοθράκη μαζί με την Θάσο είναι τα δυο μοναδικά νησιά – διαμάντια της Περιφέρειας γι αυτό πρέπει να τα προσέχετε σαν κόρες οφθαλμών.
Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
   Γλήνιας Ιωάννης                Παπαντίδης Ειρηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου