Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΟΦΕΛΕΙ Η ΟΧΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ; ΟΦΕΛΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ;

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες αντιδράσεις, καταγγελίες πύρινους λόγους σχετικά με την κατάργηση του «αθλητικού γυμνασίου» της Αλεξανδρούπολης
Διαβάζω για έλλειψη σεβασμού απέναντι στους μαθητές-αθλητές και στους γονείς τους και άλλα δακρύβρεχτα σενάρια.    
Με το συγκεκριμένο θέμα θεωρώ τον εαυτό μου άσχετο αλλά απαιτώ να μάθω γιατί ένα παιδάκι-μαθητής να ξεκινήσει το αθλητικό γυμνάσιο ενώ στη συνέχεια δεν υφίσταται αθλητικό λύκειο.

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό ξέρουμε όλοι ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μαθήματα του σχολείου, και αν μόνο έχει κάποιες διακρίσεις παίρνει μπόνους για να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση….
Πόσοι μαθητές από το συγκεκριμένο σχολείο της πόλης μας έχουν επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης αυτού του θεσμού και λέγοντας επιτυχία εννοώ εισαγωγή σε σχολή πρώτης επιλογής του ή να έχει επιτύχει διάκριση στον αθλητισμό δίχως να είναι γραμμένος σε κάποιο αθλητικό σύλλογο. Η πεποίθησή μου: ΚΑΝΕΝΑΣ
Και γιατί γίνεται τόσος ντόρος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Για το ξεβόλεμα ορισμένων, για το μεροκάματο των μυρίων καθηγητών φυσικής αγωγής;
Μην ξεγελάτε τα παιδιά, αφήστε τα αυτά να αποφασίσουν μαζί βέβαια με τους γονείς τους. Πείτε την αλήθεια…
Γονιός.

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ .......ΡΩΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑΤΑΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή