Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ...ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Η αυτοκρατορία των Rothschilds κεφαλοκλείδωσε πρώτα μέσω της Federal Reserve (Fed) τις ΗΠΑ και στη συνέχεια - μέσω των ΗΠΑ - ολόκληρο τον κόσμο και κατ' επέκτασιν αργότερα μέσω του "κράτους των αθώων" της - του Ισραήλ...



Σίγουρα είναι μια ασυνήθιστη διαδικασία να προτιμήσω σήμερα ένα επίκαιρο κεφάλαιο απο την ιστορία της παγκόσμιας δικτατορίας του Rothschild και να σας το πετάξω έτσι ξαφνικά "στη μούρη", αγαπητοί αναγνώστες, εαν δεν έχετε διαβάσει προηγουμένως όχι μόνο τις συνέχειες 1 + 2 + 3 + 43 + 44 (που για κάποιο λόγο!! δεν ανοίγει. Ε.Σ.) από ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, αλλά και τα κεφάλαια που θα γραφούν ακόμη 4-42 και 45-50...

Φαίνεται όμως, ότι ο χρόνος πιέζει, ότι η κατάσταση οξύνεται, ότι οι άρχοντες του κόσμου δρούν "με το αόρατο χέρι τους" ταυτόχρονα σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες, για να προκαλέσουν στο κοινό όλο και μεγαλύτερη σύγχυση και να το φέρουν σε απόγνωση.

Αυτό που ακολουθεί, μπορεί να θεωρηθεί σαν μια υπόθεση εργασίας, που πρέπει να επαληθευθεί.

• Όσο περισσότερο όμως γίνεται γνωστή αυτή η υπόθεση στο κοινό
• Τόσο λιγοστευουν και οι πιθανότητες να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτής της Παθοκρατίας όπως τα έχει προγραμματίσει...

1. Η αυτοκρατορία των Rothschilds κεφαλοκλείδωσε πρώτα μέσω της Federal Reserve (Fed) τις ΗΠΑ και στη συνέχεια - μέσω των ΗΠΑ - ολόκληρο τον κόσμο και κατ' επέκτασιν αργότερα μέσω του "κράτους των αθώων" της - του Ισραήλ.

Επ' ευκαιρία, το σύστημα της αυτοκρατορίας του δολαρίου έχει μια καταπληκτική ομοιότητα με την ιστορία με τις γυάλινες χάντρες, με τις οποίες αγοράστηκε από τους Ινδούς η χώρα τους:..


Χορηγώντας ναρκωτικά, παίρνεις τα πολύτιμα και δίνεις κάτι ασήμαντο, για το οποίο όμως ισχυρίζεσαι, ότι έχει μεγάλη αξία.

2. Ήταν απο την αρχή μέσα στο σχέδιο, να κυβερνούν "αόρατα" και να δίνουν σε πολλά ιστορικά γεγονότα έναν "μοιραίο, μυστικιστικό" χαρακτήρα. Γι' αυτό φρόντισαν, ώστε συμβάντα να λαβαίνουν χώραν σε χρονολογίες, που ο κόσμος συσχέτιζε με τον Νοστραδάμο, το ημερολόγιο των Μάγιας, με μυστικισμούς αριθμών κλπ., όσοι είχαν μια τέτοια προδιάθεση.

Οι Rothschild και οι πολυάριθμες "δεξαμενές σκέψεως" γνώριζαν τις δυνατότητες χειραγώγησης μέσω μύθων και θρύλων και την ευαισθησία των απλών ανθρώπων για απλές εξηγήσεις με βάση την ΠΙΣΤΗ.
Αυτό θεματοποιήθηκε επίσης σε ταινίες, best sellers, ιστορίες, "επιστημονικά" βιβλία, μελέτες και αντι-μελέτες και υποστηρίχθηκε σαν πατερ ημών με μια συνεχή επανάληψη.

3. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι με τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο μπήκαν οι βάσεις για όλα όσα χρειάζονταν η FED για να πραγματοποιήσει τα σχέδια της: Οι συντριβές χρηματιστηρίων, ο υπερπληθωρισμός, ο Χίτλερ, οι διώξεις "ειδικά επιλεγμένων πληθυσμών", η μετατόπιση της έμφασης σε "δίωξη των Εβραίων", ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος, το οικονομικό θαύμα, ο πρωταθλητής των εξαγωγών, η Ευρώπη, το Ευρώ και οι χρηματοπιστωτικές φούσκες, όλα τους στηρίζονται στο γεγονός >1ος Παγκόσμιος Πόλεμος<. Στο πλαίσιο αυτό μπορούμε να διαπιστώσουμε, ότι σε όλες τις υποτελείς χώρες των ΗΠΑ η έμφαση κατα την μελέτη της ιστορίας του 20ού αιώνα (ξεκινώντας από τα μαθήματα ιστορίας στο σχολείο) δίνεται στον ναζισμό και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ ο πολύ πιο σημαντικός 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις που λαμβάνεται υπ' όψιν. Όποιος ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα, αντιλαμβάνεται, γιατί αυτό ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο δίνω στο blog μου τόσο μεγάλη σημασία για τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και συστήνω σε όλους σας να εμβαθύνετε σ'αυτή την ημερομηνία και στα επόμενα χρόνια μέχρι την καταληψη της εξουσίας (απο τον Χίτλερ).

4. Επειδή με τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν όλα τροχιοδρομηθεί, μπόρεσαν οι Rothschilds απο το 1915-1920 να αποτραβηχθούν από το επίκεντρο της δημόσιας προσοχής, γιατί ήξεραν, ότι είχαν πλέον όλα τα νήματα στο χέρι τους. Έτσι είναι κατανοητό, ότι ο μύθος για την πρώην πλούσια και σημαντική τράπεζα" εξακολούθησε να διατηρείται και σήμερα, ότι δηλαδή λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Μου αρέσει να το γράψω και πάλι εδώ: Αν κάποιος αυτοαποκαλείται φιλάνθρωπος, θα πρέπει να συλληφθεί αμέσως, γιατί είναι σίγουρο, ότι είναι ένας μεγάλος εγκληματίας.

5. Αυτό που σήμερα ονομάζεται επιστήμη - και ιδιαίτερα η λεγόμενη οικονομική επιστήμη, είναι μια Αγια Γραφή, γραμμένη από τον καπιταλισμό των Rothschild.
Με τον έλεγχο στην σχολική εκπαίδευση (θυμάμαι τις εκπαιδευτικές "μεταρρυθμίσεις" στις αρχές της δεκαετίας του 1970) και μέχρι τα πανεπιστήμια, είναι κανείς εις θέσιν να μεταμορφώσει την κάθε είδους ανοησία σε "επικρατούσα άποψη".
Όποιος δεν υποτάσσεται σ' αυτό, έχει λίγες πιθανότητες να πάρει καλούς βαθμούς και περιορισμένες επαγγελματικές προοπτικές. Γι' αυτό είναι εύκολο να καταλάβουμε, γιατί ο οπορτουνισμός έχει γίνει ένα από τα αξιώματα της επαγγελματικής μας ζωής.
Αυτό σημαίνει επίσης, ότι κανείς μας σήμερα δεν ζεί πλέον (ή δεν εργάζεται), έαν δεν έχει διδαχθεί/μελετήσει με βάση μια συμβατή διδασκαλία των Rothschilds. Όλες οι προηγούμενες οικονομικές γνώσεις/θεωρίες έχουν απαγορευθεί σαν "ντεμοντέ", "ξεπερασμένες" ή "αντιεπιστημονικές". Γι 'αυτό ακριβώς έχουν όλοι οι υποτιθέμενοι οικονομικοί εμπειρογνώμονες τις μεγαλύτερες δυσκολίες, να ξεφύγουν από την πίστη που τους εμφυτεύθηκε σαν δόγμα κατα την μακρά διάρκεια των σπουδών τους, πα να πεί, ότι κανείς οικονομολόγος δεν αναγνωρίζει, ότι το σύστημα δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, αλλά μόνο - και πρέπει - "να σταλεί στο διάβολο". Ένας καθολικός ιερέας θα είχε το ίδιο πρόβλημα, αν θα του εξηγούσε κάποιος, ότι για δεκαετίες είναι οπαδός μιας σατανιστικής αίρεσης.

6. Όλες οι "γνώσεις" μας είναι επομένως ακριβώς αυτό που πρέπει ή μας επιτρέπεται να γνωρίζουμε κατα το σχέδιο των Rothschilds, που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι αρκετές, σε άλλες όμως είναι μια αναλήθεια, που μας έχει σφυρηλατηθεί στο κεφάλι μας, ώσπου εμείς την πιστέψαμε.
Σήμερα γνωρίζω, ότι οι περισσότεροι "πρόοδοι" μας έγιναν μόνο για το συμφέρον των ηγεμόνων, ενώ για το υπόλοιπο μέρος της ανθρωπότητας σήμαιναν βήματα πρός τα οπίσω, επιδείνωση.

7. Έτσι είναι κατανοητό, ότι σήμερα όλοι οι σύμμαχοι και υποτακτικοί του σχεδίου Rothschild μπορούν να αναφέρονται σε εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία, μελέτες, γνώμες και τηλεοπτικές εκπομπές εμπειρογνωμόνων κλπ. για να στηρίξουν την αλήθεια τους, ενώ η κατακερματισμένη αλήθεια μόνο ύστερα απο μια κοπιαστική συλλογή των θραυσμάτων μπορεί να ανασυντεθεί.

• Κανείς δεν πρέπει να έχουν την εσφαλμένη εντύπωση, ότι ο Lupo cattivo βρίσκεται μόνος του πίσω απο τα χνάρια των κακοποιών Rothschild, γι' αυτό διαβάστε - για ποικιλία - το άρθρο μου στα Αγγλικά The Re-Education of Dr. Zbigniew Brzezinski μόνο σαν ενα παράδειγμα ανάμεσα σε πολλές χιλιάδες άλλα, τα οποία αυξάνονται καθημερινά

Έτσι πρέπει να εναντιοθούμε αποφασιστικά ενάντια σε όλους, όσοι νομίζουν ότι μέχρι τον Τζορτζ Μπους και το 11/09/2001 όλα ήταν θαυμάσια. Αυτή είναι τόσο "κοντόφθαλμο", όσο και η κοντόφθαλμη προσδοκία κάποιων, ότι ο κόσμος εγινε με τον Ομπάμα ξαφνικά "καλός".

Αυτός ο κόσμος δεν ήταν ποτέ μετα το 1914 "καλός",
αν τον βλέπαμε έτσι, είναι γιατί η σιωνιστική γκρούπα των Rothschilds μας αφιόνισε με ένα φάρμακο "Ευημερία για όλους",
την ίδια στιγμή που μας αφαιρούσε και το τελευταίο πλευρό απ' το σώμα μας.

Αν είμαστε ακόμα ζωντανοί, αυτό οφείλετε στο γεγονός, ότι σαν "ηλίθιοι" είμαστε ακόμη χρήσιμοι για το σύστημα. Άλλα έθνη, άλλες ήπειροι χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα για κάθε είδους πειράματα και οι άνθρωποι εκεί το πλήρωσαν με μια πολύ σύντομη ζωή.

Από την 11η Σεπτεμβρίου 2001βρισκόμαστε στι τελικό στάδιο της εκτέλεσης του σχεδίου

Μπορείτε να το δείτε μ' αυτό τον τρόπο, εγω το βλέπω έτσι,

Ότι μέχρι τότε ο παγκόσμιος άρχοντας και τα ιμπεριαλιστικά κράτη του Ηνωμένες Πολιτείες / Ισραήλ τουλάχιστον προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια ευπρεπή εμφάνιση
Ότι ίσως όχι όλοι οι πολιτικοί σύμμαχοί τους ήσαν πλήρως ενημερωμένοι/δεν γνώριζαν επακριβώς, ότι ήσαν μόνο ένα μέρος απο τους "επόπτες" ενός σκλαβοπάζαρου και ότι οι Rothschilds είχαν - και έχουν - την πρόθεση, να μετατρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως, στο οποίο εκείνοι που θα μπορούν να εργασθούν, θα κάνουν καταναγκαστική εργασία, ώσπου ο δικτάτορας θεωρήσει ότι "ήρθε η ώρα".


Για μένα αυτό λέει, ότι με το „Event“ της 11.09.2001 έπεσαν οι μάσκες από το πρόσωπό των ψυχοπαθών και αποκαλύφθηκαν - τουλάχιστον στον κύκλο των υποδεέστερων υποψυχοπαθών :

"Κοιτάξτε εδω, ποιοι είμαστε πραγματικά! Σας επιτρέπουμε να το γνωρίσετε, διότι εσείς δεν μπορείτε πλέον να μας κάνετε τίποτε!
Σας έχουμε στο χέρι μας και είναι για το καλό σας εάν συνεργάζεστε και δεν μας αντιπολιτεύεσθε"


Από τότε μας έχουν γεμίσει με ψέματα, η 11η Σεπτεμβρίου έδωσε στους ψυχοπαθείς την τελική διαβεβαίωση, ότι μπορούν να πουλήσουν στον κόσμο ακόμη και την πιο παράλογη ιστορία χάρη στον πλήρη έλεγχο που ασκούν στα Μέσα Ενημέρωσης και την τέλεια γνώση όλων των τεχνικών χειραγώγησης.
Δεν ενοχλεί πλέον κανένα, αν σήμερα ανακοινώνουν αυτό και αύριο το αντίθετο.
Η αυξανόμενη αντίθεση στο Διαδίκτυο δεν φτάσει μέχρι εκείνους, που ήσαν παντα οι υποστηρικτές της "δημοκρατικά εκλεγμένης" κοινοβουλευτικής Παθοκρατίας:
Την μεγάλη μάζα

Για το μέλλον, για μια κοινωνία, στην οποία όλες οι ανάγκες θα μπορούν να ικανοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού, οι "ηλίθιοι" δεν θα είναι πλέον χρήσιμοι, αλλά μόνο μια άχρηστη σπατάλη πόρων.

Όλα όσα μπορούσαν να μας πάρουν, μας τα πήραν, περισσότερα δεν μπορούν να μας πάρουν και τους έχουμε γίνει ακριβοί, γιατί δεν είμαστε πλέον σε θέση να κερδίζουμε τα προς το ζείν στις τιμές που καθόρισε ο κυβερνήτης του κόσμου, και να πληρώνουμε τους φόρους που ο ίδιος καθορίζει.

Τι μας εμπόδισε να τα δούμε όλα αυτά τον καιρό του "οικονομικού θαύματος" και της καπιταλιστικής "ευημερίας";

Μας εμπόδισαν: Ένα είδος μουσικής και χορού, ένα είδος θεάτρου που ονομάζεται „comedy“, διακοπές all-inclusive σε τιμές ευκαιρίας, παραλίες κοντά μας, κινητή τηλεφωνία και πλοήγηση, παρτυ και πάρτυ γνωριμίας, αλκοόλ, ναρκωτικά, φτηνά τρόφιμα, φτηνό τηλέφωνο (κατ' αποκοπήν), επίπεδες οθόνες, κατ 'αποκοπήν τιμές ακόμη και στους οίκους ανοχής ... δουλειά; Χρήματα; ... Για όλους... ;

Ένα μέρος του "«εκπαιδευτικού μας προγράμματος" ήταν και είναι το ΔΟΓΜΑ, ότι το σημερινό μας σύστημα είναι ο αντίπαλος που μας απελευθέρωσε απο την ιδεολογία που δημιούργησε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και όντως, αυτό προκύπτει από τις συνέχειες που ακόμη δεν δημοσίευσα, καθότι οι ψυχοπαθείς με τα καφέ πουκάμισα δεν διαφέρουν και τόσο πολύ απο τους ψυχοπαθείς με τα ριγέ κοστούμια.
Είναι όλοι τους το ίδιο: άρρωστοι υπάνθρωποι - όπου μάλιστα οι άρρωστοι με τα καφέ πουκάμισα ήσαν υποτακτικοί των αρρώστων με τα ριγέ κοστούμια, χωρίς να το αντιλαμβάνονται.


Σ' αυτά να προσθέσουμε και πολλούς μύθους και θρύλους, που χρησιμοποιήθηκαν από τον Rothschild, αξιοποιήθηκαν και ίσως ακόμη να δημιουργήθηκαν και θεματοποιήθηκαν για λογαριασμό του, για να διαμορφώσουν την κοσμοθεωρία των σκλάβων του:

• Ο Δον Κιχώτης
• Ο Faust του Goethe (;)
• 1984 1984
• Η Χιλιετία / Το σχέδιο Millennium
• Το Ημερολόγιο των Μάγιας και το 2012• Ο μυστικισμός των αριθμών
• Ο Νοστράδαμος
• Ο μύθος, ότι στο τέλος νικά πάντα το καλό
• Ο μύθος της ελευθερίας
• Η αντίθεση Δημοκρατία . /. Δικτατορία
• Η αντίθεση Καπιταλισμός . /. Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Μπολσεβικισμός
• Η "χριστιανική" Δύση
• Ο μύθος από του "πλυστης πιάτων εκατομμυριούχος"
• Ο μύθος για την "Χώρα με τις απεριόριστες δυνατότητες"
• Ο μύθος για την "πρόοδο της ιατρικής"
• Ο μύθο περι Φιλανθρώπων
• Ο θρύλος για τον χρυσό και το δολλάριο
• Ο θρύλος, ότι ο "γερμανικός λαός" βοήθησε τον Αδόλφο Χίτλερ στην εξουσία
• Ο θρύλος για το περιβάλλον
• Ο θρύλος περι τρομοκρατίας
• Ο θρύλος για τον Αντισιωνισμό
• Ο θρύλος για την υποστήριξη της Δημοκρατίας απο τις ΗΠΑ
• Ο θρύλος για το εβραϊκό "έθνος" και το "δικαίωμα ύπαρξης" του Ισραήλ
• Ο θρύλος για το "δίκαιο και τον νόμο"
"Κανείς δεν επιτρέπεται να υφίσταται διακρίσεις ή να προτιμάται λόγω της καταγωγής, της ρατσας, της γλώσσας, της πατρίδας και της προέλευσής, της πίστης ή των θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεών του" είναι ένα ψέμα, διότι οι Σιωνιστές (επίσημα οι "Εβραίοι") είναι προφανώς σ' αυτό το σύστημα οι προτιμώμενοι άρχοντες της ανθρωπότητας.
• Tον μύθο του πολέμου των φύλων
• Tον μύθο του "παγκόσμιου πρωταθλητή εξαγωγών» και άλλες ιστορίες "υποδειγματικών παιδιών"
• Τον μύθο για την ανάγκη ανάπτυξης και ευημερίας
• Και ίσως θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε στην απαρίθμηση και την ιστορία του μικρού Δαβιδ (λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού) κατά του "βάρβαρου" Γολιάθ (99% του παγκόσμιου πληθυσμού).

Θεωρώ, ότι ο μόνος τρόπος για να ελαττώσουμε την κυριαρχία των ψυχοπαθών, κομμάτι κομμάτι, είναι

Να δημοσιεύουμε πληροφορίες σχετικά με το σύστημα Rothschild όσο είναι δυνατό, όπως κάνει αυτό το blog.
Να γράφουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα για τα τρέχοντα εγκλήματα του και να τα δημοσιεύουμε κατα το δυνατόν "επ' αυτοφώρω».
Να προβάλλουμε τα δυνητικά μελλοντικά του σχέδια, γιατί αν αυτά τα σχέδια είναι εκ των προτέρων γνωστά, τότε οι ψυχοπαθείς αυτοί δεν θα το "διασκεδάζουν" με δαύτα.
Το αόρατο χέρι τους θα είναι τότε ποιό ορατό για πολλούς.

Φαίνεται, ότι το σχέδιο να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με διάφορα μέτρα, είναι ήδη αρκετά προχωρημένο από όσο εμείς όλοι γνωρίζουμε. Σκεφθείτε, ότι όλα τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε σχετικά με τον πληθυσμό παγκοσμίως, τον πληθυσμό ορισμένων κρατών, τα ποσοστά γεννήσεων, θανάτων, κλπ., τα γνωρίζουν μόνο από επίσημες πηγές.
Αν γνωρίζουμε, ότι αυτές οι πηγές μας λένε συνεχώς ψέματα:
Γιατί θα έπρεπε να πιστεύουμε αυτούς τους αριθμούς;


(Εμένα με ενοχλεί που το σύστημά μας βασίζεται στην ΠΙΣΤΗ και όχι στη ΓΝΩΣΗ και ότι αυτό υποστηρίζεται από την ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Άρα οι Θρησκείες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κυριαρχίας, κάτι που ο Rothschild έχει συμπεριλάβει στην στρατηγική του)

Εξ αντιθέτου υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες, για παράδειγμα, δείχνουν, ότι ο σημερινός πληθυσμός των ΗΠΑ δεν είναι 300 εκατομμύρια αλλά μόνο περίπου 220 εκατομμύρια και ο πληθυσμός της γης δεν είναι 6,7 δισεκατομμύρια, αλλά στην πραγματικότητα μόνο περίπου 4,5 δισεκατομμύρια.


Δύσκολο να ελεγχθεί, άλλα όχι παράλογο.

Ούτε παράλογη είναι και η ιδέα, ότι ακριβώς αυτά τα στοιχεία αποκρύπττονται, γιατί θα παρουσίαζαν σε ένα τελείως διαφορετικό φως τα ποσοστά θνησιμότητας, το προσδόκιμο ζωής κλπ., όπως ανέφερα παρεμπιπτώντος και στο άρθρο μου της 25.01.2010

Οι δυνατότητες του δολλαρίου έχουν "εξαντληθεί", το δολλάριο απο το 1970 δεν έχει πραγματικά καμμία αξία, αν και αυτό δεν έχει σημασία, όσο ο Rothschild μπορεί να εκβιάζει τον κόσμο να χρησιμοποιεί το δολλάριο σαν μέσο συναλλαγής, διατηρώντας το έτσι εν ζωή. Ο Rothschild είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα να μανιπουλάρει την τιμή του χρυσού, του ευρώ ή του γιεν, να υποχρεώνει άλλα νομίσματα να υποτιμούνται και να μανιπουλάρει τις τιμές των μετοχών στα χρηματηστήρια, για να έχει απο όλα κέρδη. Λίγες χώρες του κόσμου εξακολουθούν να είναι ακόμη ελεύθερες και ασφαλείς. Και εδώ, εν συντομία, κάτι για περαιτέρω σκέψεις: Υπάρχουν οι ανόητοι οπαδοί των κυμάτων του Elliott για τις διακυμάνσεις των τιμών στα χρηματηστήρια. Ο Rothschild θα μπορούσε με την οικονομική δύναμή του να σπάσει οποιοδήποτε "κύμα". Από την άποψη αυτή είναι πολύ πιο πιθανό, αυτή η "επιστημονική θεωρία" να προέρχεται απο τον ίδιο ή να δημιουργήθηκε για λογαριασμό του και ότι η Αυτοκρατορία εργάζεται στα χρηματιστήρια κατά μήκος αυτης της "θεωρίας", όπου μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το θεμελιώδες πλεονέκτημα, ότι γνωρίζει ακριβώς το "σημείο κάμψης" του κύματος εκ των προτέρων.

Υπήρχε ήδη μια είδηση, ότι στις 15.01.2010 είχε προγραμματιστεί ένα παγκόσμιο νομισματικό crash, και ίσως δεν έλαβε χώραν, γιατί η ημερομηνία είχε "διαρρεύσει" από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ήδη προιδεατίζουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας όρους όπως πτώχευση, υπερπληθωρισμός, τρύπα στις συντάξεις, το τέλος του Ευρώ κλπ., η λέξη νομισματική μεταρρύθμιση δεν είναι πλέον μια ξένη λέξη.

Η αυτοκρατορία του Rothschild δεν εξαρτάται όμως πλέον από το δολάριο. Ελέγχει τα ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα, ελέγχει το ευρώ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και την BIS - είναι πλέον εντελώς ανεξάρτητη απο ένα νόμισμα.
Όπως και να ονομάζονταν ένα νέο νόμισμα, θα είναι και πάλι ένα νόμισμα υπο την ηγεσία του Rothschild, το σύστημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να προχωρεί μπροστά, εαν εμείς δεν μπορέσουμε να το σταματήσουμε.

Ο πραγματικός έλεγχος θα λαβαίνει όμως χώραν στο μέλλον βάσει υλικών αξιών, απο τα οποία και συνίσταται αυτή η αμέτρητη περιουσία, ο έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η τρομοκρατία του ΝΑΤΟ και της CIA / Αλ Κάιντα & Co, όπως περιγράφεται στο εξαιρετικό άρθρο του R. Moore.


Επιπλέον διαθέτει, όπως είναι γνωστό, ένα απίστευτο οπλοστάσιο, τις μυστικές "υπηρεσίες", που είναι σε θέση να εκτελέσουν σχεδόν οποιοδήποτε έγκλημα σε σχεδόν κάθε σημείο της Γης.

Επιπλέον υπάρχουν όπλα όπως το HAARP, τα οποία είναι ελάχιστα γνωστά και γι' αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλα να παίζουν το παιχνίδι του «αόρατου χεριού".


Βρισκόμαστε από το 2001 σε έναν συνεχή πόλεμο σε όλα τα μέτωπα.
Που δεν είναι ορατός: Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" είναι κυρίως ένας πόλεμος του τρόμου ενάντια στο λαό και δικαιολογεί τον οποιοδήποτε περιορισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.

Μη ορατός: Χωρίς την μέρα, "μετά απο την οποία τίποτα δεν είναι πλέον όπως ήταν πριν", δεν θα ήταν δυνατό να διατηρηθεί η κυριαρχία του δολλαρίου. Υπήρχαν πάρα πολλά άλυτα και απειλειτικά προβλήματα για τους τραπεζίτες της Wall Street τραπεζίτες. (Βλ. Επεισόδιο 44 του KΛΕΙΔΙΟΥ)


Και αυτά "εξαφανίσθηκαν" με την πράξη (Akt) της 11.9.2001 μερικώς ενώ άλλα, με τις προσχηματικές δικαιολογίες της 11.9. λύθηκαν στρατιωτικά.

Νέα προβλήματα, τα οποία έχουν να λύσουν οι άρχοντες του κόσμου:
Υπάρχουν ελάχιστες χώρες στη Γη που δεν κυριαρχούνται από τον Rothschild, αναγνωριζόμενες από το γεγονός, ότι έχουν τράπεζες του Rothschild:

Το Ιράν με τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που θα μπορούσε να αμφισβητήσει το ενεργειακό μονοπώλιο του Rothschild
Το Σουδάν, για το οποίο ισχύει το ίδιο και γι' αυτό επικρατεί εκεί απο χρόνια πόλεμος και δυστυχία, με μια "Εξέγερση" λανσαρισμένη απο τους Rothschild και CIA στο νότο ενάντια στην κυβέρνηση του δύστροπου προέδρου Al-Bashir, ο οποίος έγινε για το Δικαστήριο της Χάγης „WANTED“ ("ΖΗΤΕΙΤΕ") - ενώ οι εγκληματίες από το περιβάλλον του Rothschild θεωρούνται διεθνώς σαν άμεμπτοι
Η Βόρεια Κορέα, η οποία με την απειλή μιας βόμβας κρατάει τον αντίπαλο σε απόσταση.
Η Κούβα, η οποία μέχρι τώρα "κάπως τα κατάφερε" (πόσες επιθέσεις έχει επιζήσει ο Κάστρο;)
Η Λιβύη, όπου ο Καντάφι πιθανώς να 'εξαγοράσθηκε" με κάποια συμφωνία σχετικά με το Lockerbie.
Η Συρία, για μένα όχι τόσο καθαρά, όπου η δύναμη του Rothschild είναι περιορισμένη.


Χώρες ωστόσο, όπως η Βενεζουέλα, το Εκουαδόρ, η Βραζιλία, η Κίνα και η Ρωσία, αλλά και ορισμένα μικρότερα κράτη της Νοτιοανατολικής Ασίας, έχουν αναγνωρίσει, ΠΟΥ βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα και προσπαθούν - το καθένα χωριστά, αλλά στο πλαίσιο μιας συνεργασίας - να απελευθερωθούν απο τον ασφυκτικό κλοιό της Αυτοκρατορίας.

Το Διαδίκτυο είναι μια απειλή για την αυτοκρατορία του ψέματος, διότι υπονομεύει το μονοπώλιο της γνώμης, που είναι η βάση κάθε ψέματος. Γι' αυτό και προσπαθούν με περισσότερο ή λιγότερο κομψές στρατηγικές, να αποβάλλουν τις απόψεις των αντιφρονούντων στον τομέα αυτό.
Στο πρώτο μου (Google) blog παρουσίάσθηκαν ύστερα από τρεις εβδομάδες περίεργες παρενοχλήσεις και η μηχανή που λέγεται WordPress Blog ανήκει τελικά στην Αυτοκρατορία, άρα μπορεί ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιηθεί. Αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να κάνουμε "μεταδόσεις", χάρη στην Μαρία.

Για ποιό πράμμα πρέπει να προετοιμαζόμαστε, ποιος είναι ο στόχος των ψυχοπαθών, η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ τους;

Τι θα μπορούσε να τους φρενάρει, να τους σταματήσει, να τους γκρεμίσει; Και μετά; Τι πρέπει να αλλάξει;

Πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν "υγιή" και φυσικό εθνικισμό, διότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ήταν, όπως δήλωσε αυτάρεσκα ο αρχιεγκληματίες και βραχίονας του Rothschild, ο Henry Kissinger, μια άλλη λέξη για την κυριαρχία των ΗΠΑ (που στην πραγματικότητα σημαίνει την κυριαρχία του Rothschild και της σιωνιστικής συμμορίας του).

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο Βαυαρός να αισθάνεται συνδεδεμένος με την Βαυαρία. Σε περίπτωση αμφιβολίας ο κάτοικος της Κάτω Βαυαρίας να αισθάνεται πιο κοντά στην Κάτω Βαυαρία, παρα στην Ανω Βαυαρία
Είναι φυσιολογικό ο Γάλλος να σκεφτεται πρώτα για τα συμφέροντα της χώρας του και των συμπατριωτών του και να προσπαθεί να ενεργεί προς το κοινό συμφέρον τους και
Είναι φυσιολογικό αν οι Κινέζοι της Καντόνας σκέφτονται μόνο τους Κινέζους του καντονιού και μετα τους Κινέζους και στη συνέχεια ίσως τους Ασιάτες γενικά. Γι' αυτό είναι βλακώδες
• (ή ψυχοπαθολογικό) αν για την Bayern München τα γκόλ τα βάζουν Βραζιλιάνοι ή έαν Ουκρανοί κερδίζουν χρυσά μετάλλια για τη Γερμανία
• Οι Ισραηλινοί καθορίζουν την πολιτική των άλλων εθνών
• Ένας Ελβετός είναι ο αρχηγός μιας γερμανικής τράπεζας
• Και οι Ρώσοι διαχειρίζονται ποδοσφαιρικά σωματεία στην Αγγλία


Όποιος ξύπνησε και ανακάλυψε, ότι αυτό το σύστημα είναι διεστραμένο απο ψυχοπαθείς, θα πρέπει σε κάθε είδηση που λέει "Εσύ έπρεπε..., εσύ πρέπει... ... οι ειδικοί λένε..., οι μελέτες έχουν δείξει .... κλπ." να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.
'Ε'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου