Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

300 Ελληνες: (Δελτίο Τύπου της 11/08/2011) ΠΑΡΑΔΟΣΗ Α’ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Μετά από απόφαση της συνέλευσης της πρωτοβουλίας πολιτών 300 Ελληνες, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011 και ώρα 12 μμ θα παραδοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μέρος των συλλεχθέντων υπογραφών. Οι υπογραφές αυτές προέρχονται από την παρουσία μας στην πλατεία Συντάγματος Ο ακριβής αριθμός αυτών θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα με το διαβιβαστικό το οποίο θα παραδοθεί μαζί με τα βιβλία των υπογραφών.
Καλούμε όλους τους φίλους και εθελοντές της πρωτοβουλίας μας να είναι παρόντες δίνοντας δυνατό παρόν και την σημασία που αρμόζει, στην ενέργεια αυτή. Η παράδοση των υπογραφών θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημοσιοποιηθεί μέσω της ιστοσελιδας μας όπως και από τα ΜΜΕ.
Δηλώνουμε ότι η πρωτοβουλία μας συνεχίζει την συλλογή υπογραφών για το ίδιο ακριβώς αίτημα και με τα ίδια ερωτήματα όπως και από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε στην πλατεία Συντάγματος στην οποία και παραμένουμε.
Δεν θα δεχτούμε κανένα άλλο παραπλανητικό ή διχαστικό δημοψήφισμα παρά μόνον αυτό το οποίο έχουν ήδη ζητήσει με τις υπογραφές τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.
Για τους 300 Ελληνες
Λ.Βασ Αμαλίας και Β.Γεωργίου Αθήνα, Σύνταγμα
Τηλ. 6980 834934
e-mail 300ellin@gmail.com
www.300ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου