Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΙ

Ο Αλεξανδρουπολίτης σεφ Γιώργος Χρυσανίδης αναδεικνύει γαστρονομικά τα τοπικά μας προϊόντα

Το καφέ βιβλιοπωλείο +βιβλία Καφετζή και το κτήμα Μπαχαράκη παρουσιάζουν τον Αλεξανδρουπολίτη σεφ Γιώργο Χρυσανίδη ο οποίος βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο το 2009 για τη μαγειρική του τέχνη στο δικό του εστιατόριο ΕΛΑΙΑ.

Θα μας προσφέρει μια βραδιά γαστρονομικής ανάδειξης τοπικών προϊόντων μαγειρεύοντας στον χώρο του καφέ, Εμπορίου 41 Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ...

Κρατήσεις θέσεων 2551023050.

Το μενού της βραδιάς:
  1. Καλωσόρισμα του σεφ.
    Κρέμα από σπαράγγια Τυχερού και χωριάτικο τυρόψωμο με φέτα Σαμοθράκης.
  2. Ντολμαδάκια με γέμιση από καβουρμά Σουφλίου και πληγούρι πάνω σε πέστο φρέσκιας ντομάτας και νιφάδες ξερής μυζήθρας Σουφλίου.
  3. Σαλατα παντζάρι με μήλο και φρέσκα μυρωδικά και φιλέτο τσιπούρας Αλεξανδρούπολης με κρούστα από καπνιστό χοιρομέρι Δερείου.
  4. Πανσέτα σιγοψημένη με ρετσίνι κουκουναριάς και κριθαρότο με φρέσκα λαχανικά
  5. Ένα άλλο ρυζόγαλο φτιαγμένο από ντόπιο τραχανά με μους σοκολάτα κι επίσης μους γιαουρτιού Διδυμοτείχου και γλυκό ντομάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου