Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Η ανάπλαση του πάρκου άρχισε και θα τελειώσει την Άνοιξη του 2013.
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα Ολοκληρωμένα Σχέδια Αστικής Ανάπτυξης (Ο.Σ.Α.Α.). Η ανάπλαση του Πάρκου Ανατολικής Θράκης περιλαμβάνει το συνολικό εξωραϊσμό του με τη δημιουργία περίφραξης, επιπλέον χώρων πρασίνου, περιπατητικών διαδρόμων, χώρων... ξεκούρασης, καθώς και συστήματος άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης. Ακόμη, στο πάρκο προβλέπεται να δημιουργηθούν δύο παιδικές χαρές, μια για μικρότερα και μια για μεγαλύτερα παιδιά, ενώ θα τοποθετηθούν καινούρια όργανα και φωτιστικά σώματα.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης, τονίζοντας πως η ανάπλαση του Πάρκου Ανατολικής Θράκης θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των παιδιών.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου υπογράμμισε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και πως το έργο θα παραδοθεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος των 8 μηνών.
Πρέπει όμως να βγάλουν τις πινακίδες που γράφουν το όνομα του μειοδότη για τους Θράκες ...Ελ. Βενιζέλου. Φθάνει που έχουμε μια κεντρική οδό να μας θυμίζει πως έδωσε χωρίς ντουφεκιά ολοκληρη την Ανατολική Θράκη στους Τούρκους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου