Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΡΙΑΛ ΕΙΝΑΙ 'ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ' ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Νέα επίθεση κατά Ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος έγινε, αυτή τη φορά, από το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT. Αφορμή της άγριας αυτής επίθεσης ήταν τα όσα είπε η βουλευτής του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, Ε. Ζαρούλια, για τα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνόφωνη τηλεόραση, προωθώντας φιλικά αισθήματα για τους χθεσινούς και αυριανούς εξολοθρευτές του ελληνικού λαού. Ιδού το παραλήρημα των Τουρκαλάδων, υπό τον τίτλο «Να απαγορευτούν οι μεταδόσεις τους ζήτησε το ρατσιστικό κόμμα της Ελλάδας. Τα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ ενοχλούν σοβαρά τους ρατσιστές».
«Απαγόρευση των τουρκικών τηλεοπτικών ταινιών ζήτησε στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής γνωστό με τις νεοναζιστικές κλίσεις του. Το μίσος των μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής αυτήν την φορά πήραν στόχο τα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ εκτός των ρατσιστικών επιθέσεων που διοργανώνουν κατά των μεταναστών.Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαίτησε την απαγόρευση των μεταδόσεων όλων των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας. Η Ελένη Ζαρούλια ενοχλημένη από την συνεχή μετάδοση των τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ στις οθόνες είπε: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι αναγκασμένη να παρακολουθώ τις τουρκικές σειρές , όταν βρίσκομαι στο σπίτι”. “Εγώ δεν είμαι Τουρκάλα”, διευκρίνισε η Ζαρούλια και τόνισε ότι το κόστος των τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ πληρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί που μένουν άνεργοι. Στην Ελλάδα οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές κρατούν την αποκλειστικότητα της Ελληνικής τηλεόρασης και πολλές φορές τα τηλεοπτικά κανάλια συναγωνίζονται για την τηλεθέαση. Μην ξεχνάμε σημειώνεται ότι, ακόμα και η επανάληψη αυτών στην μεσημβρινή ζώνη δημιουργούν σημαντική τηλεθέαση».

Συμπέρασμα: Επιτέλους, οι Τουρκαλάδες βρήκαν το… μάστορά τους. Κι αυτά που ήξεραν με τους υποταγμένους πολιτικάντηδες, να τα ξεχάσουν! Άλλαξαν τα πράγματα – ξύπνησε ο ραγιάς! Και ο γκιαούρης παίρνει θάρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου